k1r14k05 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ρε πεδία γιατί απαγορεύσατε τα greeklish??έχει άλλους που δεν έχουν καλή ορθογραφία !!! Χριστός ανέστη !!! Θα ήθελα να ρωτήσω έχω psp version 3.90 πως μπορώ να το κάνω να παίζει τα παιχνίδια π βάζω από το pc μου??? (είμαι πολύ άσχετος από psp)
sakis123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Αποτι ξερω εγω δεν νομιζω το psp να παιζει παιχνιδια pc.
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ρε πεδία γιατί απαγορεύσατε τα greeklish??έχει άλλους που δεν έχουν καλή ορθογραφία !!!Χριστός ανέστη !!! Θα ήθελα να ρωτήσω έχω psp version 3.90 πως μπορώ να το κάνω να παίζει τα παιχνίδια π βάζω από το pc μου??? (είμαι πολύ άσχετος από psp) Δεν γινεται γιατι εχω και εγω το psp με το version 3,90 και το χω προσπαθησει αλλα δεν γινεται:fear:
parisb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δεν γινεται γιατι εχω και εγω το psp με το version 3,90 και το χω προσπαθησει αλλα δεν γινεται:fear: Τοπικ ξεθαμενο καταρχην, κατα δευτερον το παλικαρι ρωταει για παιχνιδια που περναει απο το pc και οχι παιχνιδια του pc και τελος ας κανετε κανενα search στο forum, ολα υπαρχουν.
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Τοπικ ξεθαμενο καταρχην, κατα δευτερον το παλικαρι ρωταει για παιχνιδια που περναει απο το pc και οχι παιχνιδια του pc και τελος ας κανετε κανενα search στο forum, ολα υπαρχουν. ενταξει εγω νωμιζα οτι ηθελε το version 3,90
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.