archi Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Καταρχην χρονια πολλα αν κ τα δικα μοθ τα βλεπω λιγα...κατι πατησα καταλαθος στο time machine την ωρα που ειχα συνδεδεμενο τον εκσωτερικο μου δισκο με ολες τισ εργασιες μου κ πολλα προσωπικα πραγματα,το time machine εκανε backup σβηνοντας τα παντα?τι να κανω?πως επαναφερω τα αρχεια?εχω τρελαθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Καταρχην χρονια πολλα αν κ τα δικα μοθ τα βλεπω λιγα...κατι πατησα καταλαθος στο time machine την ωρα που ειχα συνδεδεμενο τον εκσωτερικο μου δισκο με ολες τισ εργασιες μου κ πολλα προσωπικα πραγματα,το time machine εκανε backup σβηνοντας τα παντα?τι να κανω?πως επαναφερω τα αρχεια?εχω τρελαθει! Τι εννοείς "έκανε backup σβήνοντας τα πάντα"? Έσβησε τα πάντα από που? Πάντως don't worry, αν πρόκειται για αρχεία που έχουν γίνει backup στο time machine, τότε μπορείς να τα επαναφέρεις σχετικά εύκολα. Για περισσότερες πληροφορίες ψάξε και στο google για επαναφορά αρχείων από time machine. Ενδεικτικά: http://lifehacker.com/349886/restore-your-data-with-time-machine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 mersyful_fate εσβησε ολα τα αρχεια απο τον εξωτερικο δισκο γιατι εκανε backup σε αυτον κ τον αδειασε χωρις να καταλαβω τιποτα...στο machine δεν υπαρχει κατι απο τον εξωτερικο...spchief εχεις δοκιμασει ποτε καποιο απο αυτα τα προγραμματα?γιατι φοβαμαι μην γινει αλλη μια στραβη κ χασω στα σιγουρα τα αρχεια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 mersyful_fate εσβησε ολα τα αρχεια απο τον εξωτερικο δισκο γιατι εκανε backup σε αυτον κ τον αδειασε χωρις να καταλαβω τιποτα...στο machine δεν υπαρχει κατι απο τον εξωτερικο...spchief εχεις δοκιμασει ποτε καποιο απο αυτα τα προγραμματα?γιατι φοβαμαι μην γινει αλλη μια στραβη κ χασω στα σιγουρα τα αρχεια μου. Άρα απ' ότι κατάλαβα είχες έναν εξωτερικό δίσκο με δεδομένα δικά σου, τον οποίο έδωσες στο Time Machine για να κρατάει backup, σωστά? Αν είναι έτσι, τότε πολύ φοβάμαι πως έχεις κάνει ένα σοβαρό λάθος και είναι λίγο δύσκολο να ανακτήσεις τα δεδομένα σου (δεδομένου ότι το Time Machine φορμάρει τον δίσκο πριν τον χρήσιμοποιήσει). Ίσως αν ίσουν λίγο πιο προσεκτικός να το είχες αποφύγει, γιατί το Time Machine προειδοποιεί εκ των προτέρων ότι σκοπεύει να φορμάρει τον δίσκο που θα χρησιμοποιήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Νομίζω μία λύση αλλά με πληρωμή (ή όχι) είναι το Data Rescue II http://www.prosofteng.com/products/data_rescue.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 το boomerang data recovery ειναι το καλυτερο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων είχα φορμαρει ενα σκληρο δοκίμασα τα πάντα (όλα τα προγράμματα) και με αυτο μόνο τα βρήκα όλα!! το μειονέκτημα ειναι πως πρέπει να το αγοράσεις.... δουλέυει με activation αφού τα βρει όλα για να τα ανακτήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας,αυριο θα δοκιμασω να ανακτησω τα αρχεια με εναν φιλο που ειναι αρκετα εμπειρος,ελπιζω να εχω καλα νεα αυριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Πιστεύω ότι αυτό εδώ http://www.noob.gr/content/view/196/161/ θα κάνει τη δουλειά που θέλεις. Εμένα με έχει σώσει αρκετές φορές, ακόμη και μετά από φορμάτ. Πριν διαφημίσουμε το site καλό είναι να δούμε ότι αυτά τα προγράμματα "τρέχουν" μόνο σε Windows και αναγνωρίσουν μόνο FAT και NTFS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPchief Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Πριν διαφημίσουμε το site καλό είναι να δούμε ότι αυτά τα προγράμματα "τρέχουν" μόνο σε Windows και αναγνωρίσουν μόνο FAT και NTFS. hmmm OK. Επειδή για το μόνο λόγο που έδωσα/δίνω το συγκεκριμένο site, είναι για να βοηθήσω τους χρήστες. Και επειδή ούτε δικό μου είναι, ούτε και θα ήθελα να εμπλακώ σε κάτι τέτοιο, κάνω edit τα ποστ και δεν τρέχει τίποτα. Απλώς επειδή είναι το δεύτερο μήνυμα σχετικά με αυτό, ίσως έκανα εγώ κάτι λάθος. Απλώς είχα την αίσθηση ότι το δεύτερο πρόγραμμα έκανε για την περίπτωση. Οκ, δεν τρέχει κάτι. Καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agelakis Miltos Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 XAXAXAXAXAXAXAXA! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 hmmm OK. Επειδή για το μόνο λόγο που έδωσα/δίνω το συγκεκριμένο site, είναι για να βοηθήσω τους χρήστες. [...] Το θέμα είναι ότι τα μηνύματα με τα οποία προσπαθείς να βοηθήσεις δεν είναι χρήσιμα εδώ. Στην παρούσα ενότητα δημοσιεύονται απορίες και λύσεις για το λειτουργικό MacOS. Εσύ δημοσιεύεις μηνύματα που αναφέρονται σε Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPchief Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ναι φίλε μου, το ξέρω. Συγνώμη λοιπόν για την όποια αναστάτωση προκάλεσα. ))) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 thresher σε ευχαριστω!!!!το data rescue με εσωσε!ξερει καποιος τον τροπο απο time machine backup πως θα γινει παλι ο δισκος στην αρχικη του μορφη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Νομίζω αν κάνεις boot με το dvd του Leopard στην καρτέλα Utilities η τελευταία επιλογή είναι "Restore from Time Machine". Καλή επιτυχία και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.