maniac89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί η παρακάτω σελίδα μου εμφανίζεται με ερωτηματικά; Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα; thanks!!! http://www.it.uom.gr/project/java/tutorial.htm
alex2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Και εμένα με ερωτηματικά μου εμφανίζεται. Είναι θέμα κακής κατασκευής....αυτός που το έφτιαξε δεν έχει ορίσει το σωστό encoding. Αν χρησιμοποιείς firefox τότε κάνε: View->Character encoding -> Greek(iso 8859-7) Αυτή η επιλογή υπάρχει σε όλους τους δημοφιλής browser...οπότε αν δεν χρησιμοποιείς firefox ψάξε για αυτήν την επιλογή.
maniac89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Και εμένα με ερωτηματικά μου εμφανίζεται.Είναι θέμα κακής κατασκευής....αυτός που το έφτιαξε δεν έχει ορίσει το σωστό encoding. Αν χρησιμοποιείς firefox τότε κάνε: View->Character encoding -> Greek(iso 8859-7) Αυτή η επιλογή υπάρχει σε όλους τους δημοφιλής browser...οπότε αν δεν χρησιμοποιείς firefox ψάξε για αυτήν την επιλογή. thanks my friend!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.