KWSN_Men Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Αντί να χαίρεσαι που βάζει ρεμπέτικα και όχι αλβανική μουσική...
Vatos_locos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 πιστεύω πως η λύση του firewalker είναι η καλύτερη μαζί με ένα τέτοιο όμως βέβαια υπάρχει και αυτή
chris2060 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 και σε μας απεναντι μενουν γυφτοι και απο τις 11 το πρωι μεχρι 6 το απογευμα ειχαν στο full την μουσικη....γυφτικα τραγουδια βεβαια και οχι την συννεφιασμενη κυριακη... βασικα δεν με πειραζει αυτο αλλα η βρωμα που κουβαλανε και που ψαχνουν τα σκουπιδιαρικα ολη μερα χωρις να κανουν ενα μπανιο. περνας 5 μετρα μακρια απο το σπιτι και βρωμαει. ασε που εχουν απο 10 παιδια να πουμε... και εγω ξερω οτι κερδιζουν πολλα λεφτα παντως... 1000 ευρω περιπου βγαζουν.... τι να πεις μετα?
Sellers Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Εντάξει όπως και να έχει το πράγμα ηρεμήσαμε για σήμερα. Αύριο πάλι... (Και ρε γαμώτο τους μισούς γύφτους Γιώργηδες τους λένε...) @kx5 ξέρεις απο που μπορώ να προμηθευτώ ένα σχετικά φθηνό τέτοιο? Επίσης ενσωματώνεται σε Suzuki swift?
chris2060 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 υπομονη λεω εγω και αυριο... και αν παραγινει καμια αστυνομια (αν βρεις δηλαδη...)
elis88 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Νομίζω πως αυτό το topic έχει λάθος τίτλο. θα έπρεπε να το είχατε ονομάσει: "Ρατσιστική ένωση κατά των τσιγκάνων". Δεν λέω, ο καθένας μπορεί να έχει μια γνώμη για ενα συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά οταν εναντιόνεσαι σε μία ολόκληρη φυλή μόνο μορφομένος δεν θεωρείσαι. Πραγματικά ντροπή σας! Ααα και να μην ξεχάσω, χρονια πολλά
Sellers Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Κανείς δεν εναντιώνεται σε ολόκληρη την φυλή των γύφτων. Απλά όλοι μας παραλείπουμε την φράση ''το μεγαλύτερο ποσοστό των γύφτων''''...
Vatos_locos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 elis88 είχα γείτονα γύφτο στο παλιό μου το σπίτι και από όλους τους ενικούς της πολυκατοικίας μπορώ να πω πως ήταν ο καλύτερος και σε θέματα τυπικότητας και σαν άνθρωπος, δεν εναντιωνόμαστε στην φυλή αλλά στους ανθρώπους όπως υπάρχουν και μαλάκες Έλληνες και δεν αξίζουν ούτε να τους φτύσει έτσι είναι και οι γύφτοι και οι Αλβανοί και οι Έλληνες και οι Τούρκοι και όλοι, όλοι έχουμε καλούς και κακούς προσωπικά και η αδερφή μου και όποιος έμενε δίπλα μου άμα δεν με σεβόταν και έκανε πάρτι όλη μέρα τα ίδια θα έλεγα. οπότε μην το κοιτάς ρατσιστικά...
elis88 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Επειδή κάπου ποιο πάνω διάβασα κάτι περί διευκολήνσεων που έχουν οι τσιγκάνοι, αυτό ειδικά μου φάνηκε πολύ ρατσιστικό. Μέρες που είναι όλοι γιορτάζουν ο καθένας με το δικό του τρόπο. Αλλά ξέρεις κάτι, όσες διευκολύνσεις και να έχουνε νομίζεις είναι ευκολό για αυτούς η επιβίωση σε μία τόσο επιθετική κοινωνία;
chris2060 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 κανεις δεν το ειδε ρατσιστικα. ο καθενας λεει τις εμπειριες του. εννοειται υπαρχουν και καλοι και κακοι.... σε καμια περιπτωση δεν τους βαζουμε ολους σε ενα τσουβαλι... συμφωνω με vatos locos δεν γνωριζω περι διευκολυνσεων αλλα βγαζουν αρκετα χρηματα απο την δουλεια που κανουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.