Sellers Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Λοιπόν σας εύχομαι να μην σας τύχει... Μήτε στου εχθρού μου το σκυλί που λέει και ο λαός. Έχει εδώ και κανέναν χρόνο που δείγματα ανθρώπων που ακούν στο όνομα γύφτοι ήρθαν και κυριολεκτικά κάναν κατάληψη την γειτονιά χτίζοντας αυτά τα πράγματα που αποκαλούν σπίτια... Και άντε καλά να δεχθώ ότι όλοι είμαστε ίσοι, και να μην είμαστε ρατσιστές κ.λ.π κ.λ.π αλλά οι ''άνθρωποι'' είναι ζώα. Το σκυλί μου περισσότερο μυαλό έχει απο αυτούς. Σήμερα λοιπόν μιας και που είναι Πάσχα αποφασίσαν να το γλεντήσουν... Το πρόβλημα είναι ότι βάλανε τα ηχεία στο τέρμα, τα ξεκίνησαν 8 το πρωί και έτσι όπως το πάνε πιστεύω πως θα συνεχίσει μέχρι και αύριο που είναι του Αι Γιώργη. Απο γιορτή σε γιορτή είναι, δεν θα το διακόψουν την μέση ρε παιδί μου, ένα τέτοιο πράγμα. Αν βέβαια το γλεντούσαν σεμνά και δεν ενοχλούσαν τους γύρω γούστο τους και καπέλο τους ας το γλεντήσουν και μέχρι το άλλο Πάσχα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ... Εκτός του ότι είναι όπως είναι, διαλέξαν και η μουσική τους να τους αντιπροσωπεύει ρε γαμώτο. Ειλικρινά δεν μπορώ να ακούσω άλλο αυτο το ελεεινό και τρισάθλιο πράγμα. Επίσης επειδή προφανώς δεν δημιουργούσαν και τόση πολύ φασαρία αποφάσισαν να συνδέσουν και μικρόφωνο για να λένε και διάφορα. Να ακούσετε ευφυολόγημα απο γύφτο να σας φύγει η μαγκιά και να σας σηκωθεί η τρίχα (όχι απαραίτητα με αυτήν την σειρά)... Και τι να κάνω τώρα??? Να πάω να τους μιλήσω δεν νομίζω ότι μπορούν να καταλάβουν ανθρώπινες γλώσσες. Μάλλον μένει η αστυνομία λλά δεν ξέρω απο τι ώρα και μετά μπορούν να τους πουν να σταματήσουν να ηχορυπαίνουν την γειτονιά...
Carthago Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Φιλαρακι πες με ρατσιστη,καθαρμα,ηλιθιο και οπως αλλο θες αλλα ΔΕΝ τους μπορω. Προχτες εδειρα εναν γι'αυτο το λογο που αναφερεις και μιλας με ανθρωπο που στην ζωη του δεν εχει ερθει στα χερια με κανεναν πλυν γυφτων. Μου γυρνανε τα εντερα μολις τους βλεπω. Κανουν μεζονετες και μενουν στα τσαντηρια που στηνουν στις αυλες τους, ολοι τους ειναι ανεργοι αλλα ο καθενας τους ειναι τουλαχιστον 120 κιλα και οι γυναικες τους απο πανω μεχρι κατω φουλ στην χρυση λιρα. Το 75% αυτων γυρναει παντα υπο την επηρεια ειτε αλκοολ ειτε αλλων ουσιων, καθενας μαμαει και μαμιεται με οποιον βρει (Παρατηρησε και δες τι προβληματα εχουν απο αιμομειξια),κλεβουν αβερτα κουβερτα και το χειροτερο ειναι οτι οι μισοι που θα διαβασουν το τοπικ σου καιγονται να βρουν μια γαμοδουλεια των 700 ευρω ενω ενας γυφτος της ηλικιας μου (27 ετων) με 2 παιδια παιρνει 850 ευρω επιδομα (Κουβεντα με επισης αγανακτισμενο ταχυδρομο) και καθεται ολη μερα. Μην αναφερω και το αλλο 5% αυτων που θα διαβασουν το τοπικ οι οποιοι μαλλον θα χουν ντραβαλα με τις τραπεζες λογω δανειων ενω ο καλλιτεχνης ρομ τα παιρνει ατοκα. Αφου ξαλαφρωσα λιγακι θα σου πω την απαντηση στο προβλημα σου. Δεν μπορεις να κανεις τπτ με τον θορυβο αλλα να θυμασαι πως ο γυφτος μονο το ξυλο φοβαται. Καλο Πασχα σε ολους και υπενθυμιζω πως ολα τουτα ειναι προσωπικες αποψεις.
Sellers Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μάλλον κάποιος απο αυτούς είναι μέλος στο insomnia. Μόλις το βουλώσανε. Και γιατί ρε αδερφέ να σε πω ρατσιστή κάθαρμα και ηλίθιο? Σε λέω οι άνθρωποι δεν νιώθουν. Μένω σε μια περιοχή της Θεσ/νίκης που έχει αρχίσει και τιγκάρει στους γύφτους (δεν μένω δενδροπόταμο). Δεν μπορώ την αγένεια τους, το στυλάκι τους και την βρώμα τους. Κλασικά παραδείγματα να είμαι σε δημόσια υπηρεσία και ο κλασικός γυφταράς να χώνεται πρώτος λές και δεν είδε την σειρά. Ειδικά να είναι και γύφτισσα και της πεις τίποτα ξεκινάει και βρίζει με τέτοιες βρισιές που οι υπάλληλοι κοκκινίζουν. Ε εντάξει ρε γαμώτο, μία προσωπική εμπειρία, δύο προσωπικές εμπειρίες πλέον θα λέω ότι είχα μια προσωπική εμεπιρία γιαί βρήκα γύφτο ευγενικό. (Όχι φυσικά ότι δεν έχω συναντήσει και τέτοιους).
Harkon Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 η βλακεία με το ξύλο με την συγκεκριμένη φυλή είναι πως συνήθως έχουν όπλα, συνήθως δεν τους ακουμπάει ο νόμος και συνήθως είναι.. μιλούνια. δέρνεις έναν και σου πλακώνουν 1000 μετά που έχουν 5ου βαθμού συγγένεια. Μπρο, πάρε την αστυνομία, στην καλύτερη να τους κάνουν μια σύσταση και να φύγουν, απέφυγε να έρθεις εσύ σε απευθείας επαφή μαζί τους γιατί δεν ξέρεις τί άνθρωποι είναι
Harkon Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μάλλον κάποιος απο αυτούς είναι μέλος στο insomnia. Μόλις το βουλώσανε. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 αίσχος και ντροπή έχω να πω για τις απαράδεκτες λύσεις που δίνετε στον Sellers... παίρνεις ΒΑΡΒΑΤΑ ηχεία για το αμάξι, βάζεις ότι πιο κάφρικο από Black/Death/Grind Metal συγκρότημα βρεις και περνάς από τα μέρη τους 3-4 το πρώι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Fan Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 αίσχος και ντροπή έχω να πω για τις απαράδεκτες λύσεις που δίνετε στον Sellers...παίρνεις ΒΑΡΒΑΤΑ ηχεία για το αμάξι, βάζεις ότι πιο κάφρικο από Black/Death/Grind Metal συγκρότημα βρεις και περνάς από τα μέρη τους 3-4 το πρώι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Συμφωνώ +10000000 Μάλιστα έχω να προτείνω και τραγούδι: το Arise από Sepultura λόγω ημερών..
Vatos_locos Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 χαχα πάρε ένα τουφέκι και ρίχνε στον αέρα να πέφτουν τα σκάγια στο κεφάλι τους και κρέμασε και ένα πανό και γράψε οι επόμενες πάνε πάνω σας να δεις πως θα το βουλώσουν
wert Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Κάνε αίτηση στο δήμο να κάνει μια καθαριότητα στην περιοχή τους. Η καθαριότητα σκοτώνει τον γύφτο. Δεν θα το αντέξουν και θα φύγουν.
washcloud Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Γύφτοι υπάρχουν σε κάθε ράτσα πάντως... Sellers, δεν ξέρω τί ακριβώς αντιμετωπίζεις, και κατα πάσα πιθανότητα θα χάσεις χρόνο έτσι, αλλά γιατί δεν κάνεις καμμιά επαφή με άλλους γείτονες - προφανώς το πρόβλημα δεν έιναι μόνο δικό σου - να πάτε καμμιά 10αριά χαλαρά κι ωραία στους "καννίβαλους", να τους πείτε ΠΑΛΙ όμορφα κι ωραία "παιδιά, δεν πάει έτσι, αλλά σας το λέμε ΠΡΩΤΑ, κι αν δεν αλλάξει κάτι, ΜΕΤΑ θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ν' ανακατέψουμε αστυνομίες, δικαστήρια κλπ ; Το ξέρω ότι δεν το χαίρεσαι να τους "εκπαιδεύσεις", αλλά γενικά ΔΕΝ είναι σκατόψυχοι άνθρωποι. Συνήθως, αν τους φερθείς ανθρώπινα, γίνονται σαν τα χαλιά που πουλάνε για να τους πατήσεις... (και δεν μιλάω καθόλου εγκυκλοπαιδικά, πίστεψέ με...) Αν φωνάξεις αστυνομία στην απέξω, μάλλον θα "προκληθούν"... Τώρα βέβαια, μην το πιάσουμε στο στυλ, "ε και γω που είμαι άνθρωπος και σέβομαι τον γείτονα, τί είμαι, μαλάκας είμαι ;" ...έτσι είν' αυτοί, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, έτσι ζούνε, και δεν είναι ότι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ να στη μπούνε. Φασαριόζοι είναι, "απολίτιστοι" είναι, "αναίσθητοι" είναι, γάμησέ τα είναι... Αλλά με την καταστολή (ναι, καλά βεβαίως, έτσι εύκολα θα τρέξουν και οι cops...) , μάλλον προς το χειρότερο θα πάει. Αγρίμια είναι, και το "ξύλο" χειρότερους θα τους κάνει, ή έτσι θα τους αφήσει, να νιώθουν ότι είναι "γκέτο"... Δεν είμαι κουλτουροπαπάρας, και 'μενα μου έρχεται να τους πλακώσω όταν περνάνε πρωι-πρωι με τα μεγάφωνα τσίτα, και ΄κεινο το precompiled κασσετοφωνικό παραμύθι να πουλάνε διάφορα, όταν εγώ προσπαθώ να κοιμηθώ γιατί δούλευα βράδυ, αλλά μιλάω για λογική... Ή τουλάχιστο πρώτα απόπειρα για λογική, και ΕΣΤΩ μετά ό,τι ήθελε προκύψει... *(...και μια απορία, 850 ευρώ, τί σόι επίδομα είναι αυτό ; )
BLISS Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Σχεδιο Α: Bγαζεις βρωμα οτι ο Παπαγεωργοπουλος μοιραζει λεφτα για τους πυροπληκτους της Απχαζιας. Ταυτοτητες, μη απαραιτητες. Σπευσατε. Σχεδιο Β: Κυκλοφορεις φημη οτι ο Ψωμιαδης δινει συναυλια στη Νομαρχια και χαριζει ενα 8κιλο γαλακτος σε καθε παρευρισκομενο. Bonus μια σημαια και μια σουβλα με μοτερακι για τους πρωτους 50. Σχεδιο Γ: Γυρνας τα ηχεια προς το αλ τσαντιρ, και βαζεις στο τερμα Μπετοβεν. Λιγο πριν την τελικη αποχωρηση βαζεις Βαγκνερ για να γιορτασεις τη νικη σου. ...I love the smell of arnaki in the morning....
slipknot Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Η ιδέα με τη black metal ήταν η καλύτερη.Στη 2η θέση,η ιδέα με μπετόβεν !
clevercitizen Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Εμένα ένας Αλβανός απεναντί μου έχει βάλει στο φουλ ρεμπέτικα απο τις 3 το μεσημέρι κ δε λέει να τα κλέισει μέχρι τώρα... 5 φορές τη Συννεφιασμένη Κυριακή έχω ακούσει κ άλλες 3 τον λουλά.... Πάλι καλά που δεν έβαλε κ αλβανικά τραγούδια (το έχει κάνει κ αυτό στο παρελθόν δυστυχώς-τραυματική εμπειρία...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.