Art20 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Εγώ από την άλλη έχω τερματίσει το Morrowind ενώ δεν κατάφερα να προχωρήσω μετά τη μέση το Oblivion γιατί βαρέθηκα. Αλλά όπως είπαμε γούστα είναι αυτά...
Azerothe Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 το oblivion ειναι το καλυτερο rpg ever made, τεραστιος κοσμος,ομορφα γραφικα, φοβερο σεναριο και απεριοριστα quest με πανω απο 200 ωρες παινιδιου[δεν ειναι hack en slash αλλα action] αν σου αρεσει αυτο το στυλ τοτε πρεπει να το παιξεις,ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του με δευτερο το witcher και τριτο το gothic το 3.
Dr_73 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εγώ θα έθετα αλλιώς την ερώτηση: Για όσους έχουν πόρωση με Elder Scrolls , υπάρχει τίποτε άλλο ; Τα Gothic τα βρήκα άθλια. Το neverwinter nights τραγικό. Τι μπορεί να γίνει για την περίπτωσή μου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 το oblivion ειναι το καλυτερο rpg ever made, τεραστιος κοσμος,ομορφα γραφικα, φοβερο σεναριο και απεριοριστα quest με πανω απο 200 ωρες παινιδιου[δεν ειναι hack en slash αλλα action] αν σου αρεσει αυτο το στυλ τοτε πρεπει να το παιξεις,ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του με δευτερο το witcher και τριτο το gothic το 3. πως φαίνεται ότι δεν έχεις παίξει παλιότερα rpg όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.