Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση στο Rapid

alfas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως μπορείς να προσθέσεις στο Premium Account σου κατευθείαν λινκ που είναι ήδη ανεβασμένα σε rapid...(στην ουσία αντιγράφονται στο acc σου)

Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτο ?

Δημοσ.

Αυτό ακούγεται μεγάλη "τσατσιά" και αν γίνεται πραγματικά, θα το είχε κάνει όλος ο κόσμος, θα "κέρδιζαν" premium points, θα το καταλάβαινε η rapidshare και θα το έκοβε.

Πάντως αν βρεις κάτι τέτοιο, πόσταρε πως γίνεται εδώ πέρα.

Δημοσ.
Αυτό ακούγεται μεγάλη "τσατσιά" και αν γίνεται πραγματικά, θα το είχε κάνει όλος ο κόσμος, θα "κέρδιζαν" premium points, θα το καταλάβαινε η rapidshare και θα το έκοβε.

Πάντως αν βρεις κάτι τέτοιο, πόσταρε πως γίνεται εδώ πέρα.

Τι λες? Γιατί ειναι τσατσιά? Έστω οτι βρίσκω κάτι links αντί να τα ανεβάζω στην ουσία τα αντιγράφω στο λογαριασμό μου δεν κερδίζω κάτι απο την αντιγραφή...Αν θέλω να πάρω πόντους μετά πρέπει να τα ποστάρω κάπου εγώ ο ίδιος ! ! !

Δημοσ.

Δηλαδή εννοείς να αντιγράψεις ένα λινκ που έχει όνομα χ στο λογαριασμό σου και να έχει έπειτα το όνομα c?

Αυτό ακούγεται λογικό. Αλλιώς αν έχεις την ίδια διεύθυνση του λινκ με έναν άλλον, είναι σα να παίρνεις κι εσύ το λινκ του με παραπέρα αποτέλεσμα να κατεβάζει ένας χρήστης το ίδιο λινκ από δύο λογαριασμούς, οπότε γίνεται μπέρδεμα με τους λογαριασμούς της rapid, γιατί ένα λινκ πρέπει να κατεβαίνει οπωσδήποτε από μια διεύθυνση.

Και πιο μετά ποιος θα παίρνει τα points? Εσύ, αυτός ή και ή δύο;

Δημοσ.

Γίνεται. Πας στο "RapidShare - Premium zone" μέσω του "Premium-zone Login" και πατάς πάνω στο κουμπί "Remote-Uploads". Σου εμφανίζει μια φόρμα όπου κάνεις copy-paste τα direct HTTP links που θες και σου κατεβάζει τα αντίστοιχα αρχεία στο account σου.

Επίσης, τα αρχεία αυτά που κατεβάζεις δεν χρειάζεται να είναι hosted στο rapidshare, μπορούν να είναι οπουδήποτε.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Επίσης, τα αρχεία αυτά που κατεβάζεις δεν χρειάζεται να είναι hosted στο rapidshare, μπορούν να είναι οπουδήποτε.

Για την ακρίβεια: δεν επιτρέπονται rapidshare links.

Αν προσπαθήσεις να εισάγεις link της μορφής http://rapidshare.com/files/6237010/12345.rar.html θα σου πετάξει error.

Δημοσ.

είχα διάβαση στο net για κάτι πατέντες που κάνουν μερική και καταφέρνουν να κάνουν remote από rapid σε rapid links...

πατέντες υπάρχουν, αλλα δε ξέρεις κατά ποσο ασφαλής είναι...

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΛΔ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!:mad::mad::mad:

Το ξαναλλαξαν????

Τι γατες ειναι αυτες γαμωτο δεν μπορω να ξεχωρισω τιποτα!!!! :mad::mad::mad:

Δημοσ.
να περιμενεις Happy hours(ουτε w8 ουτε γατες).

Για αυτο ήθελα να ρωτήσω τι είναι το happy hours ?κατεβάζουν κάργα ? για αυτό αργεί ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...