v1ckoula Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Κυριακη του Πασχα-ωρα 16:50 Ειμαι στη δουλεια! ο καφες που εφτιαξα ειναι ενα χαλι γιατι παλι ξεχασαμε να αγορασουμε γαλα και γιατι μαλλον εβαλα πολυ νερο. Συντροφοι μου η tv που πιανει οτι γουσταρει (και ειμαι μεσα στο συστημα) και ενα pc που σεεεεερνεται.Εχω γινει τουμπανο απο το χθεσινο φαϊ γιατι φυσικα δε νηστευα οποτε η μητερα μου με χρησιμοποιησε για να δοκιμασω οτι εφτιαξε για το τραπεζι μετα την ανασταση σημερα μετα απο τοσο κρεας μου ειδαν τα ματια μου τσακισα ενα κουτακι σοκολατακια Leonidas:o για πειτε λοιπον..δουλευει κανεις αλλος απο εσας σημερα?
Harkon Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 καλησπέρα σου! τι δουλειά αν επιτρέπεται; και παλι αν επιτρέπεται γιατί "φυσικά" δεν νύστευες;
v1ckoula Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 χειριστης ηλεκτρονικων και τεχνικων μεσων ΔΕΠ2;) εγω μονο το "αγαπάτε αλλήλους" ξερω.ουτε και αυτο δεν καταφερνω...
Cromb Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Βασικά, όπως το περιέγραψες, ούτε και εσύ δουλεύεις.
Hik Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Έχεις ακούσει πότε το ρητό, "Ο χειρότερος εργοδότης είναι ο εαυτός σου"; Ε, ισχύει Ειδικά όταν υπάρχουν deadlines.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.