parsifal Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Αντιθέτως, οι routers που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς (Microcom 2636, AVM Fritz!Box, Speedtouch) δεν είχαν κανένα ορατό πρόβλημα/bug στη συνεργασία τους με DynsDNS. Πες του φίλου σου να αναβαθμίσει στο πιο πρόσφατο firmware, αν δεν το έχει κάνει ήδη...
100 010 00 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Και επιλογη να μην εχει.... θα κανεις τον λογαριασμο σου στο DYNDNS portforward στην τοπικη IP σου και θα παιξεις ετσι
parsifal Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Και επιλογη να μην εχει.... θα κανεις τον λογαριασμο σου στο DYNDNS portforward στην τοπικη IP σου και θα παιξεις ετσι Δεν πρόκειται να παίξει έτσι. Το DynDNS πρέπει να ξέρει την WAN IP του router, την τοπική τί να την κάνει... ;
100 010 00 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Χαλαρα παιζει.... Στον μαρο (super market) το εχω κανει ετσι και συνδεετε με Παρακαλαμο και παιρνει backup καθε μερα με DYNDNS. O Λογαριασμος του DYNDNS παιζει το ρολο του static ip. H ip που θα καταλαβει το router θα ειναι της μορφης "mitsos.dyndns.org" και οχι η wan ip, αυτη γινετε nat απο το dyndns.Εννοειτε οτι εχεις σεταρει dns client στο pc σου ομως. Βασικα εγω ετσι τα εστηνα πριν αρχισω να χρησιμοποιω το hamachi για static
parsifal Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μπερδεμένα τα λες. Αν έχεις σετάρει τον client του DynDNS στο PC σου, δε χρειάζεται: 1ον, να ψάχνεις στα μενού του ρούτερ, γιατί το update στη βάση δεδομένων του DyndNS το κάνει ο client. 2ον, να δηλώσεις καμμία IP στο site του DynDNS, γιατί ούτως ή άλλως την πρώτη φορά που θα γίνει update από τον DynDNS client οτιδήποτε έχεις δηλώσει εκεί θα πανωγραφτεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.