Προς το περιεχόμενο

Forhnet πεφτει η γραμμη

user12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση

εχω το εξης προβλημα οταν παιρνω εταιριες εκτος οτε ακουω την φωνη μου διπλη και πεφτει η γραμμη.Μια μερα επεσε η γραμμη για κανα 3 ωρο.Πηρα τηλεφωνο την τεχνικη υποστηξη και μου λεει οτι θα κανουμε κατι μετρησεις και ολα θα ειναι μια χαρα.Εκτος οτι οι μετρησεις κρατησαν μια μερα ενω μου ειπαν 5 λεπτα συνεχιζω να εχω τα ιδια προβληματα.Υπαρχει περιπτωση να φταει το router μου? Επειδη δεν εβαλα το siemens που μου εδωσαν αυτο εχω http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978253&product=695238

Μηπως θα πρεπει τους παρω τηλ να τους τα χωσω?

Δημοσ.

το ρουτερ δεν φταιει.ποσα τηλερωνα εχεις πανω?σταθερα η ασυρματα?πολλες φορες αυτο γινεται απο μεγαλο φορτο απο συσκευες πανω στην γραμμη.δοκιμασε πχ μονο με ενα τηλεφωνο πανω και κατα προτιμηση ασυρματο να δεις αν θα στο κανει.

Δημοσ.
το ρουτερ δεν φταιει.ποσα τηλερωνα εχεις πανω?σταθερα η ασυρματα?πολλες φορες αυτο γινεται απο μεγαλο φορτο απο συσκευες πανω στην γραμμη.δοκιμασε πχ μονο με ενα τηλεφωνο πανω και κατα προτιμηση ασυρματο να δεις αν θα στο κανει.

Εχω ενα σταθερο και ενα ασυμαρτο θα το κανω φιλε πριν ομως θα τους παρω τηλεφωνω να βρισω να ηρεμισω

φίλτρα έχεις βάλει σε όλα τα τηλέφωνα?

Ναι δεν υπηρχε περιπτωση.Λες να εχει χαλασει κανενα φιλτρο?Απλα με οτε δεν ειχα τετοια προβληματα και νομιζα μηπως εφταιγε το Ρουτερ.

Ευχαρτιστω για τις απαντησεις σας αν βρω την λυση θα την ποσταρω

Δημοσ.

παρε ενα τηλ μεσα να σου πουν αν βλεπουν τιποτα παραξενο γιατι μπορει να ειναι οτιδηποτε.και μην συγκρινεις με τον οτε.β.δοκιμασε απλαμε το ασυρματο πανω.

Δημοσ.

Πηρα την τεχνικη υποστιριξη και μου ειπαν ''εβαλες τα φιλτρα που σου ειπαμε'' εντομεταξυ δεν μου ειπαν τιποτα για φιλτρα.Τεσπα μου ειπανε οτι μαλλον εχει χαλασει καποιο φιλτρο.

Δημοσ.

φιλε καλομελετα και ερχεται...τι εννοω..διαβασε το ποστ που εχω κανει για την εν λογω εταιρεια...ευχομαι να μην εχεις τα δικα μου

Δημοσ.
φιλε καλομελετα και ερχεται...τι εννοω..διαβασε το ποστ που εχω κανει για την εν λογω εταιρεια...ευχομαι να μην εχεις τα δικα μου

Λες να εχω και εγω τα ιδια.

Τεσπα επειδη θυμηθηκα οτι μια πριζα τηλεφωνου ειχε βγει καθως ειχα το modem και πατησε η μανα μου το καλωδιο και βγηκε η πριζα αλλαξα την συνδεσμολογια καθως το τηλεφωμο μου ηταν νεκρο ( το modem τωρα ειναι στο δωματιο του αδελφου μου) τωρα θα δειξει δεν αλλαξα το φιλτρο μεχρι στιγμης καλα τα πραγματα.Ελπιζω να ηταν η πριζα αν και χλομο το κοβω.

Αν εχω παλι προβλημα αλλαγη φιλτρου και μονο το ασυρματο οπως λεει και ο poulinos.

Το κακο ειναι πως δεν καταλαβαινω αν εχει χαλασει με την μια κθως την γραμμη την ριχνει οποτε θυμιθει.

Δημοσ.

εκει μονο με test test testing 8α δειςτι γινετε.και οχι πριζακια τηλεφωνου του οτε και οχι πριζακια αντικεραυνικα.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι πριν αλλαξω φιλτρακια λογικα αν ηταν χαλασμενα δεν θα επρεπε να εχω και disconnect?

Δημοσ.
Να ρωτησω κατι πριν αλλαξω φιλτρακια λογικα αν ηταν χαλασμενα δεν θα επρεπε να εχω και disconnect?

το τι μπορει να γινει με χαλασμενο φιλτρο ειναι σχετικο οπως και με το φιλτρο ν αεχει μπει αναποδα.ισως δεν ειναι τιποτα απο ολα αθτα και απλα υπαρχει καποιο βραχυχηκλωμα στην γραμμη ειτε εξω απο το σπιτι ειτε συσκευων.γιατι εγω φιλτρακια χαλασμενα στα 1000 φιλτρακια παιζει να εχω δει ποσοστο 0,1 τις εκατο εκτος αν το φιλτρακι ινε ενα ποθ δεν εχει πλαστικο απεξω αλλα μονωτικη που ειναι ελεεινα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...