JoKo Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Καλησπέρα, Ψάχνω για δωρεάν MP3 tagger για Mac OS X, κάτι αντίστοιχο του GodFather ή έστω του EasyTAG. Για την ώρα έχω βρει το MusicBrainz Picard, αλλά έτσι και αν δεν υπάρχει το album ή δεν είναι σωστά περασμένο, είναι πολύ δύσκολο να επεξεργαστώ τα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 itunes?? δεν σε βολεύει... υπάρχει και το beatunes, δεν είναι free (30 μέρες trial) αλλά το κόστος του είναι πολύ μικρό (25$). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zuratharamon Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δυστυχώς το ιΤυνες δεν κάνει αυτά που κάνει το godfather... Κι εγώ το ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα όπως το Mediamonkey που δούλευα στα Windows... Κριμα να κρατήσω τα windows μόνο και μόνο γι αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δηλαδή ποια λειτουργία του ΜΜ και του Godfather εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zuratharamon Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Λοιπόν ειδικά το Mediamonkey που το δουλεύω να σου πώ... 1) Του δίνεις φάκελο και ψάχνει στο αμαζον, βρίσκει artwork και τραγούδια και φτιάχνει αυτόματα τα filenames (Artist/Album [χρονολογια]/00 - Ονομα τραγουδιου) και γεμίζει τα id3 2)Αν τα filenames δεν ειναι στο παραπάνω φορματ που μου αρέσει εμένα, αλλά υπάρχουν τα id3 tags κάνει autorename 3) To ανάποδο... Από filenames/folders φτιάχνει τα id3 tags Αυυυυυυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 μα αυτά τα κάνει και το itunes.... μήπως απλά δεν έχεις παίξει καλά με τις ρυθμίσεις του? το convert υπάρχει στο μενού advanced ειδικά για τα artwork για τα κατεβάζει πρέπει να έχεις account στο itunes store δεν σε χρεώνει όμως επίσης αν δεν βρει artwork μπορείς να προσθέσεις οποιαδήποτε εικόνα από το amazon ή από όπου αλλού θες με ένα απλό drag an drop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zuratharamon Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Θα το κοιτάξω... Και κάτι τελευταίο... Το itunes μπορεί να κάνει autoupdate την database? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.