Προς το περιεχόμενο

SOS!!!Κόλλημα στα xp!!!

maniac89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω τον pc, κάνει booting κανονικά στα xp και στα 5 δευτερόλεπτα κολλάει και δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις καμία ενέργεια και το ποντίκι σου εμφανίζει συνεχώς ότι κάνει κάποια εργασία(δηλαδή φορτώνει)!

δεν ξέρω τι να κάνω!(επανεκίνηση τίποτα, έβγαλα την μπαταρία τίποτα)!

αν υπάρχει καμία λύση thanks αλλιώς τα ευρώ μου στα e-shop θα πάνε χαχα!

Δημοσ.

Η συνθεση του υπολογιστη ποια ειναι; Το κανει μονο στα xp η και σε αλλα λειτουργικα συστηματα; Κανε ενα format και εγκατασταση παλι τα xp τα οποια θα πρεπει να δοκιμασεις και σε αλλο Pc για να δεις εαν δουλευουν κανονικα.

Δημοσ.
Ανοίγω τον pc, κάνει booting κανονικά στα xp και στα 5 δευτερόλεπτα κολλάει και δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις καμία ενέργεια και το ποντίκι σου εμφανίζει συνεχώς ότι κάνει κάποια εργασία(δηλαδή φορτώνει)!

δεν ξέρω τι να κάνω!(επανεκίνηση τίποτα, έβγαλα την μπαταρία τίποτα)!

αν υπάρχει καμία λύση thanks αλλιώς τα ευρώ μου στα e-shop θα πάνε χαχα!

Επιδή έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα εδώ και καιρό... μπορεί να μου προτίνει κανεις καμια λύση???

τα ΧP τα έχω περάσει και αλλού κανονικά χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα. Σε Safe Mode μπαίνει αλλά δεν μπορεί να κάνει restore. Είχα κλείσει και τις ενημερώσεις γιατί νόμιζα ότι τα Windows "κολλούσαν" λόγω ενημερώσεων. 3 format έκανα και πάλι τα ίδια. Μήπως είναι τίποτα το software distribution service που κάνει την δουλειά??

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???

Δημοσ.

τσεκαρε για μνημη

η΄ μηπωσ τωρα τελεταια εγατεστησεσ καποιο εσωτερικο εξαρτημα controller,modem,tv-card κ.τ.λ.

αν ναι μαλλον αυτο ειναι το προβλημα,

Δημοσ.

Κι εγώ εδώ και λίγο καιρό αντιμετώπίζω το εξής πρόβλημα. Κατεβάζοντας από το νετ και μη κάνοντας τίποτ' άλλο, ξαναενεργοποιώντας την οθόνη, καμμιά φορά παίρνει μια ροζ απόχρωση και μια φορά πήρε μια έντονη κοκκινωπή. Επανέρχεται στο φυσιολογικό με reboot. Κατέβασα το τελευταίο driver ης κάρτας γραφικών αλλά δεν είδα καμμιά διαφορά. Oταν το κάνει, το κάνει. Επίσης εκεί που είναι όλα καλά, πάλι σε περίπτωση που δεν κάνω κάτι άλλο, απλώς κατεβάζω, σκοτεινιάζουν όλα ενώ το pc δείχνει να είναι σε λειτουργία, δλδ τα φωτάκια είναι αναμμένα κανονικά και ακούγεται. Καμμιά διάγνωση; Το pc είναι intel core 2 duo 6750, mb asus pk5, μνήμη 4gb, γραφικά ati radeon HD 2600 Pro 512mb. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

παιδια ειναι ιος που βγηκε τον τελευταιο μηνα...ειναι πολυ επικινδυνος και ενεργοποιηται με την εναρξη των windows και κανει rebbot!!

Και εγω τον ειχα (δεν τον επιανε το NOD32 ουτε το karpersky) το μονο που μπορεσα να κανω και απο τοτε δεν υπαρχει προβλημα ειναι ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ PC ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!

Εμενα αυτο διορθωσε το προβλημα...πειτε μου αποτελεσματα.

Δημοσ.

Σε μένα το κάνει πάνω από μήνα, δεν ξέρω αν είναι ιός ή αν τα παίζει η κάρτα γραφικών ή ακόμα κι η οθόνη!!

Δημοσ.
παιδια ειναι ιος που βγηκε τον τελευταιο μηνα...ειναι πολυ επικινδυνος και ενεργοποιηται με την εναρξη των windows και κανει rebbot!!

Και εγω τον ειχα (δεν τον επιανε το NOD32 ουτε το karpersky) το μονο που μπορεσα να κανω και απο τοτε δεν υπαρχει προβλημα ειναι ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ PC ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!

Εμενα αυτο διορθωσε το προβλημα...πειτε μου αποτελεσματα.

Και ιος να ειναι αφου ο προηγουμενος φιλος εκανε 3 format δεν νομιζω να ειναι ιος.

Δημοσ.
Κι εγώ εδώ και λίγο καιρό αντιμετώπίζω το εξής πρόβλημα. Κατεβάζοντας από το νετ και μη κάνοντας τίποτ' άλλο, ξαναενεργοποιώντας την οθόνη, καμμιά φορά παίρνει μια ροζ απόχρωση και μια φορά πήρε μια έντονη κοκκινωπή. Επανέρχεται στο φυσιολογικό με reboot. Κατέβασα το τελευταίο driver ης κάρτας γραφικών αλλά δεν είδα καμμιά διαφορά. Oταν το κάνει, το κάνει. Επίσης εκεί που είναι όλα καλά, πάλι σε περίπτωση που δεν κάνω κάτι άλλο, απλώς κατεβάζω, σκοτεινιάζουν όλα ενώ το pc δείχνει να είναι σε λειτουργία, δλδ τα φωτάκια είναι αναμμένα κανονικά και ακούγεται. Καμμιά διάγνωση; Το pc είναι intel core 2 duo 6750, mb asus pk5, μνήμη 4gb, γραφικά ati radeon HD 2600 Pro 512mb. Ευχαριστώ...

Φταίει το καλώδιο της οθόνης σου, στο σημείο που είναι το βύσμα. Κούνα το λίγο να δεις.

Δημοσ.
Ευχαριστώ Pantelis51, θα το τσεκάρω, μακάρι να είναι (που μάλλον είναι) αυτό:)

Από δεκαετία 80 έως και σήμερα το συναντώ και πάντα φταίει αυτό. Κι αυτό συμβαίνει γιατί κανένας χριστιανός δεν μας λέει πως όλες οι συσκευές πρέπει να έχουνε συγκεκριμένη απόσταση από τοίχο (τουλάχιστον 45 εκατοστά).

Δημοσ.

Ωχ Ωχ και να σκεφτείς το καλώδιό της είναι κολλημένο στον τοίχο και κάθε τόσο το τραβάω 2-3 εκ. για να μην φθαρεί. ωωωχχχ :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...