Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το playstation 2

KnightRider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες κατέβασα στον υπολογιστή το καινούργιο silent hill origins για playstation 2 και όταν το έκανα εγγραφή σε άδειο DVD το άδειο DVD ήταν Sony DVD+RW με τεχνολογία accucore όπως δείχνει η εικόνα κάτω. Και όταν πήγα να βάλω το παιχνίδι που έβαλα στο DVD στο playstation 2 όλο γράφει κάτι για format disc αλλά έχω βάλει τσιπάκι.Μήπως έχω κάνει εγώ λάθος με τα αρχεία ή πράγματι το playstation 2 δεν υποστηρίζει Sony DVD με accucore ?

242586.jpg

Αυτο είναι το αδειο DVD

Δημοσ.

Μην καις τα παιχνιδια σε dvd-rw η dvd+rw.

δοκιμασε dvd-r η dvd+r και μακρια απο τα sony.

το οτι και το playstation 2 το φτιαχνει η sony δεν σημανει οτι τα δισκακια της ειναι και τα καλυτερα για κοπιες.

παρε verbatim,traxdata και γενικα αυτα που που εχουν την μωβ επιφανεια απο κατω.gold dye(καπως ετσι λεγεται.)

Δημοσ.

Μπορεί πολύ απλά το ps2 σου να μην υποστηρίζει επαναγράψιμα δισκάκια.. δοκίμασε να το γράψεις σε απλό δισκάκι να δεις αποτελέσματα...

Δημοσ.

Δεν διαβάζουν όλα τα PS2 DVD RW δισκάκια ,συνήθως αυτά που διαβάζουν DVD RW δεν διαβάζουν CD RW και τούμπαλιν.

Δημοσ.

γραψτα σε dvd-r ή dvd+r με booktype dvd-r.

RW λιγα ps2 διαβαζουνε(εμενα ειναι μεσα απο αυτα,αλλα δεν ειναι και τπτ το σπιδαιο)

Δημοσ.
Μην καις τα παιχνιδια σε dvd-rw η dvd+rw.

δοκιμασε dvd-r η dvd+r και μακρια απο τα sony.

το οτι και το playstation 2 το φτιαχνει η sony δεν σημανει οτι τα δισκακια της ειναι και τα καλυτερα για κοπιες.

παρε verbatim,traxdata και γενικα αυτα που που εχουν την μωβ επιφανεια απο κατω.gold dye(καπως ετσι λεγεται.)

ritek g05 dye λες

Δημοσ.

To δοκίμασα το έβαλα αλλά τώρα στο playstation 2 γράφει this disc cannot played. Το παιχνίδι που κατέβασα το silent hill origins ήταν σε iso και εγώ πάτησα αποσυμπίεση και μετά έβαλα τα αρχεία στο DVD. Mήπως έκανα λάθος που το αποσυμπίεσα το αρχείο iso ?

Δημοσ.

Nαι έπιασε τώρα μου το παίζει. Πήγα στο nero burning rom και πάτησα recorder και κλικ στο burn image. Ευχαριστώ που με βοηθήσατε :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...