KnightRider Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Χθες κατέβασα στον υπολογιστή το καινούργιο silent hill origins για playstation 2 και όταν το έκανα εγγραφή σε άδειο DVD το άδειο DVD ήταν Sony DVD+RW με τεχνολογία accucore όπως δείχνει η εικόνα κάτω. Και όταν πήγα να βάλω το παιχνίδι που έβαλα στο DVD στο playstation 2 όλο γράφει κάτι για format disc αλλά έχω βάλει τσιπάκι.Μήπως έχω κάνει εγώ λάθος με τα αρχεία ή πράγματι το playstation 2 δεν υποστηρίζει Sony DVD με accucore ? Αυτο είναι το αδειο DVD
ktsolkas Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μην καις τα παιχνιδια σε dvd-rw η dvd+rw. δοκιμασε dvd-r η dvd+r και μακρια απο τα sony. το οτι και το playstation 2 το φτιαχνει η sony δεν σημανει οτι τα δισκακια της ειναι και τα καλυτερα για κοπιες. παρε verbatim,traxdata και γενικα αυτα που που εχουν την μωβ επιφανεια απο κατω.gold dye(καπως ετσι λεγεται.)
kallair Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μπορεί πολύ απλά το ps2 σου να μην υποστηρίζει επαναγράψιμα δισκάκια.. δοκίμασε να το γράψεις σε απλό δισκάκι να δεις αποτελέσματα...
Peavy Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δεν διαβάζουν όλα τα PS2 DVD RW δισκάκια ,συνήθως αυτά που διαβάζουν DVD RW δεν διαβάζουν CD RW και τούμπαλιν.
Sadman Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 γραψτα σε dvd-r ή dvd+r με booktype dvd-r. RW λιγα ps2 διαβαζουνε(εμενα ειναι μεσα απο αυτα,αλλα δεν ειναι και τπτ το σπιδαιο)
Toufas Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μην καις τα παιχνιδια σε dvd-rw η dvd+rw.δοκιμασε dvd-r η dvd+r και μακρια απο τα sony. το οτι και το playstation 2 το φτιαχνει η sony δεν σημανει οτι τα δισκακια της ειναι και τα καλυτερα για κοπιες. παρε verbatim,traxdata και γενικα αυτα που που εχουν την μωβ επιφανεια απο κατω.gold dye(καπως ετσι λεγεται.) ritek g05 dye λες
KnightRider Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 To δοκίμασα το έβαλα αλλά τώρα στο playstation 2 γράφει this disc cannot played. Το παιχνίδι που κατέβασα το silent hill origins ήταν σε iso και εγώ πάτησα αποσυμπίεση και μετά έβαλα τα αρχεία στο DVD. Mήπως έκανα λάθος που το αποσυμπίεσα το αρχείο iso ?
Mr_Terror Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 φιλε μου κατευθειαν το iso με imgburn το γραφεις.
KnightRider Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Nαι έπιασε τώρα μου το παίζει. Πήγα στο nero burning rom και πάτησα recorder και κλικ στο burn image. Ευχαριστώ που με βοηθήσατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.