Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 και γιατι να το κανει αυτο το πραγμα επειδη δηλαδη υπαρχουν ορισμενοι βλακ.... που το κανουν αυτο σημαινει οτι και ολοι οι αλλοι μιμουμαστε αυτους!!!ασ βαλει ο sarksoul φωτογραφιεσ η βιντεοσ και εδω ειμαστε να τα σχολιασουμε!!! ρε dino εδώ δεν linkαρε ΟΥΤΕ ΕΝΑ site με review που είναι το πιο εύκολο από όλα...θα κάτσει να βγάλει screenshots & videos? και εγώ να ήμουν στην θέση του θα βαριόμουν να κάνω το 2ο...
dinosmodenas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 και γω πριν αποτην 9600gt που εχω τωρα ειχα μια ati 2600pro και μου επαιζε καποια παιχνιδια που κατα την γνωμη μου δεν θα επρεπε να παιζω με αυτην την καρτα γραφικων και ημουν πολυ ικανοποιημενοσ!!!και οταν καποισ θελησει να αγορασει μια καρτα γραφικων και μπει να ψαξει μεσα στο insomnia δεν θα επικεντρωθει μονο σε αυτη την συγκεκριμενη συζητηση αλλα θα κοιταξει και τισ υπολοιπεσ και αναλογα με τα συμπερασματα που θα βγαλει θα αποφασισει τι θα αγορασει!Κ εξαλλλου στο foroum αυτο δεν επιβαλουμε την γνωμη μασ απλα την εκφραζουμε!!!
tzoykas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Επειδη ειδα ολο αυτο το θεμα που εχει δημιουργηθει θα ηθελα να πω οτι ο φιλοσ sarksoul απλα την γνωμη του ειπε στην αρχη και πεσατε ολοι πανω του να τον κατασπαραξετε!!!Μπορει οι περισσοτεροι σασ να υποστηριζεται την nvidia αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι αλλοι δεν μπορουν να πουν την γνωμη τουσ!!!Αυτο ειναι fanboyσμοσ george_o/c που κανετε εσεισ,κανετε λεσ και η nvidia θα σασ πληρωσει για αυτη σασ την υποστηριξει!!και γω κατοχοσ τησ nvidia 9600Gt ειμαι αλλα σεβομαι την απαντηση του sarksoul!! Όταν λες τη γνώμη σου για τον καιρό (πχ. μου αρέσει η βροχή και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη) τότε κανένα πρόβλημα. Όταν όμως λες τη γνώμη σου η οποία είναι αντίθετη από τα γεγονότα, δεν είναι έκφραση άποψης αλλά διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Αν κατά τη γνώμη σου ο τοίχος είναι άσπρος αλλά πραγματικά είναι μαύρος, δεν έχει ο τοίχος το πρόβλημα, ούτε αυτοί που τον βλέπουν μαύρο ... ΑΤΙ έχω και μάλιστα 3870Χ2 (μη βαράτε παιδιά), αλλά αυτή τη στιγμή η nvidia βασιλεύει, από όποια μεριά κι αν το δεις (αντε το 3d Mark δεν ακολουθεί ... αλλά δεν είναι και αξιόπιστο).
george_o/c Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Κ εξαλλλου στο foroum αυτο δεν επιβαλουμε την γνωμη μασ απλα την εκφραζουμε!!! Ας πει τη γνώμη του μια ... δυο ... τρεις ... άντε 4 φορές ... Αλλά τουλάχιστον να μην παραβλέπει τις απαντήσεις των άλλων, τις μετρήσεις από πολλά αξιόπιστα site που μπορεί εύκολα να δει με την αναζήτηση στο google ... Από 'κει και πέρα όμως, γίνεται προσβλητικός ... Τέσπα δεν θα ασχοληθώ άλλο ... Αν κατά τη γνώμη σου ο τοίχος είναι άσπρος αλλά πραγματικά είναι μαύρος, δεν έχει ο τοίχος το πρόβλημα, ούτε αυτοί που τον βλέπουν μαύρο ... Hehe, καλό !
george_o/c Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Και πώς ξέρουμε εμείς ότι μετά από τη 2η photo δεν άλλαξες τα settings ? j/k man
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 zomg 23-26fps σε φάση χωρίς action και χωρίς μεγάλο οπτικό πεδίο...αυτά γίνονται και με 8800GTX...ούτε καν 9800GX2... για περισσότερες λεπτομέρειες Littlelouiveggos & John2gr...
george_o/c Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εμμμ ... Ένα παιχνίδι θεωρείται benchable από τα 30 fraps και πάνω ... τώρα αν έχεις 23 - 26 ... Φαντάσου να αρχίσουν και τα μπαμ - μπαμ θα πέφτουν κάτω από τα 20 χαλαρααα ... καλά ΠΩΣ στο μιάολο () παίζεις με τέτοια settings ? ... ή μήπως δεν παίζεις με αυτά τα settings ... ? hehe
catrina_p Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Same settings, same scene... qx9650, geforce 9800gtx 512mb 8xAA 16xAF I say bollocks sarksoul
antonl Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Πλάκα έχει. E6600, 8800GT / ίδια settings εκτός από AA 16x (όχι Q - με Q νομίζω πάει 2 SPF )
george_o/c Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Λοιπόν παιδιά, τρία πράγματα παίζουν : 1) Έβγαλε μια photo τα settings και έπειτα τα άλλαξε ... Γιατί με ΑF 8x δύσκολο μου φαίνεται να βγάζει τόσα FPS ακόμα και στη scene που δίνει ... 2) Παίζει το Crysis με αυτά τα settings, και όταν ξεκινούν τα μπαμ - μπαμ τα FPS πέφτουν στα 17, και ακόμα παρακάτω ... 3) Είναι ATi fanboy, αλλά στην δύσκολη προσπάθειά του αυτή να αποδείξει ότι με AA 16x | AF 8x | όλα τα settings στο high το παιχνίδι είναι απολύτως play-able, είπε να ακολουθήσει τη μέθοδο του megagames.com ... Ναι αυτών που ισχυρίστηκαν ότι : Radeon HD2900XT @ Crysis @ 1920x1440 4xAA 8xAF @ 60fps
catrina_p Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Λοιπόν παιδιά, τρία πράγματα παίζουν : 1) Έβγαλε μια photo τα settings και έπειτα τα άλλαξε ... Γιατί με ΑF 8x δύσκολο μου φαίνεται να βγάζει τόσα FPS ακόμα και στη scene που δίνει ... 2) Παίζει το Crysis με αυτά τα settings, και όταν ξεκινούν τα μπαμ - μπαμ τα FPS πέφτουν στα 17, και ακόμα παρακάτω ... 3) Είναι ATi fanboy, αλλά στην δύσκολη προσπάθειά του αυτή να αποδείξει ότι με AA 16x | AF 8x | όλα τα settings στο high το παιχνίδι είναι απολύτως play-able, είπε να ακολουθήσει τη μέθοδο του megagames.com ... Ναι αυτών που ισχυρίστηκαν ότι : Radeon HD2900XT @ Crysis @ 1920x1440 4xAA 8xAF @ 60fps HD3870 2xAA 8xAF 1280x1024 minimum fps = 16 Άρα...μήπως να το κάνεις αυτό 8fps minimum ?
george_o/c Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 HD3870 2xAA 8xAF 1280x1024 minimum fps = 16 Άρα...μήπως να το κάνεις αυτό 8fps minimum ? Hahahahahahahahahahahahahahahahaha ...
iNfErNeR Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα πια είναι καλύτερη κατά την γνώμη σας ανάμεσα στις 9800gtx και 3870x2 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.