Προς το περιεχόμενο

9800GX2 1GB VS 3870 X2 1GB

stevi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα settings που επαιζα το crysis Ηταν DX9/all high/full AA/full AF

Φιλε aulouros δε λεω μαλακιες εχω το κουτακι της thermaltake και η θερμοκρασια οντως ειναι εκει γιατι μετραω με ZALMAN ZΜ-MFC2.Τωρα περι σουλια και τετοια δε ξερω αλλα οσοι απαντησαν σε αυτα που ειπα καλως και δεκτα αλλα οσοι ηταν εκτος ειναι για :-D!τελος!γιατι χαλασα το θεμα του πaiδιου stevi sorry!!

1. Η 8800GTX δεν θυμάμαι να ξεπέρασε κάτω από full load τα 85C ούτε και στον πιό άγριο καύσωνα εδώ και 1.5 χρόνο.

2. Σου σύγκρινε την 8800 με την 2900. Αν θέλεις να μιλήσουμε για θερμοκρασίες και κατανάλωση ενέργειας στην 2900 πολύ ευχαρίστως. Για οποιεσδήποτε συγκρίσεις 3870 λυπάμαι αλλά θα πρέπει να πας στην 8800GT.

3. Δεν με απασχολεί τι ρυθμίσεις υποτίθεται έβαλες, με τι μαγικό ραβδάκι κινείς τον υπολογιστή σου και ότι άλλο και αν ισχυριστείς. Εξακολουθώ να θεωρώ κάποιους σοβαρούς reviewers (όχι όλους φυσικά) πολύ πιο αξιόπιστους από τον κάθε χρήστη της σειράς που θέλει να ισχυριστεί ότι ονειρεύεται την νύχτα.

Και ναι μερικοί εδώ μέσα έχουμε μακράν πείρα στην χρήση των υπολογιστών, με το τριδιάστατο και μερικοί γράψανε και κάνα review στην χάση και στην φέξη και είμαστε σε θέση να διακρίνουμε πότε ένας ισχυρισμός ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πότε όχι. Επιλογή σου φυσικά να ισχυρίζεσαι ότι θέλεις, μην περιμένεις ωστόσο να μην υπάρξει ο ανάλογος αντίλογος.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Back on topic:

'Οποιος μπορεί να περιμένει μερικές βδομάδες ακόμα μείνετε στην αναμονή για την επερχόμενη RV770. Θα τα κλαίτε τα λεφτά σας για κάθε 9800GX2/3870X2 που θα δώσετε σήμερα.

Εγώ μια φορά προειδοποίησα.

Δημοσ.
"Φιλε aulouros "

Αυτο δεν σε πειραξε ρε σι?ή δεν το ειδες?

Mπέρδεψε το ι με το υ. Το "σι" που έγραψες παραπάνω και αυτό με ύψιλον γράφεται το έρμο. Λάθη κάνουμε όλοι.

Τοπικ για το rv770 εχουμε?(ασχετο ε?:P)

΄Εχουμε. Καμιά 4-5 βδομάδες μετά την κυκλοφορία της θα ξεκινήσουν οι τοπικοί παράγοντες να διαπιστώνουν την ύπαρξή της και θα απολαύσουμε τα μεταχρονολογημένα επιφωνήματα θαυμασμού. Μαθαίνουμε πάντα την αλφάβητο ξεκινώντας από τα φωνήεντα....

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να βάλουμε το συγκεκριμένο thread στα κουφά του Insomnia ... :P ... Γιατί με αυτά που έγραψε ο κύριος sarksoul, κατάφερε να κερδίσει επάξια τη δεύτερη θέση στο προαναφερθέν thread, δίπλα στο θρυλικό με το δισκάκι των 25 TB ... :lol:

Μου αρέσει που κατηγορεί την n-Vidia, επειδή οι κάρτες της είναι optimized για games και όχι για benchmarks ... Γιατί καλά τα benchmarks, εγώ υποστηρίζω όποιον ασχολείται, αλλά όλα κι όλα ... Άλλο benchmarks, άλλο games ... ;)

@sarksoul: Αφιερωμένο ...

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

Thanks Albert ... :lol:

Δημοσ.

Επειδη ειδα ολο αυτο το θεμα που εχει δημιουργηθει θα ηθελα να πω οτι ο φιλοσ sarksoul απλα την γνωμη του ειπε στην αρχη και πεσατε ολοι πανω του να τον κατασπαραξετε!!!Μπορει οι περισσοτεροι σασ να υποστηριζεται την nvidia αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι αλλοι δεν μπορουν να πουν την γνωμη τουσ!!!Αυτο ειναι fanboyσμοσ george_o/c που κανετε εσεισ,κανετε λεσ και η nvidia θα σασ πληρωσει για αυτη σασ την υποστηριξει!!και γω κατοχοσ τησ nvidia 9600Gt ειμαι αλλα σεβομαι την απαντηση του sarksoul!!

Δημοσ.

ωραια τα λες φιλε μου.τα ιδια ελεγα καποτε στο forum tou e-pcmag γιατι καποιοι φεροντουσταν σαν φερεφωνα λες και τα επερναν

• Super Moderators
Δημοσ.

dinos το θέμα όμως είναι αυτά που λέμε να είναι και σωστά...να έχουμε και κάμποσα review από πίσω να τα υποστηρίζουν...γιατί αυτά που έλεγε ο sarksoul απλά δεν ήταν...

Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως με τον dinosmodenas.

Αλλά να διορθώσω ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία.

Το Crysis σε μένα με την Geforce FX5200 παίζει τέλεια.

Όλα στο high και Full AA/AF και είμαι σταθερά στα 45fps.

Ελπίζω να μην με κοροϊδέψεις φίλε, γιατί όπως είπες όλοι και όλες έχουμε το δικαίωμα να λέμε την ...κ*λοτρυπίδα....εμμμ την άποψή μας εννοούσα.

[ η άποψη είναι σαν την κ*λοτρυπίδα, όλοι & όλες έχουμε από μια ]

Δημοσ.

Ξερω πως αυτο ειναι ενα forum που ο καθενας μας καταθετει την εμπειρια του και την γνωμη του!O sarksoul μπορει να ειπε αληθεια αλλα μπορει και οχι, εγω θα ελεγα αν μπορει ο sarksoul να βαλει εικονεσ η βιντεοσ απο το παιχνιδι για να δουμε τι συμβαινει!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

οι οποίες κάλιστα μπορούν να φάνε photoshop...όπως είπα για αυτό υπάρχουν τα reviews ΤΟΣΩΝ sites...

Δημοσ.

και γιατι να το κανει αυτο το πραγμα επειδη δηλαδη υπαρχουν ορισμενοι βλακ.... που το κανουν αυτο σημαινει οτι και ολοι οι αλλοι μιμουμαστε αυτους!!!ασ βαλει ο sarksoul φωτογραφιεσ η βιντεοσ και εδω ειμαστε να τα σχολιασουμε!!!

Δημοσ.
Αυτο ειναι fanboyσμοσ george_o/c που κανετε εσεισ,κανετε λεσ και η nvidia θα σασ πληρωσει για αυτη σασ την υποστηριξει!!και γω κατοχοσ τησ nvidia 9600Gt ειμαι αλλα σεβομαι την απαντηση του sarksoul!!

Λάθος κάνεις φίλε μου ... Οι περισσότερες κάρτες που πέρασαν από τα χέρια μου ήταν ATi ... ;) Ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα μαζί της, απλά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο η n-Vidia έχει το πάνω χέρι (δεν είναι fanboyσμός, είναι γεγονός ;)). Τόσα reviews το δείχνουν ... Και μάλιστα από έγκυρες και αξιόπιστες πηγές ... Λοιπόν ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, και όχι όπως μας συμφέρει ... Εσύ να σέβεσαι την απάντηση του sarksoul, πρόβλημά σου ... Τον άλλο (οποιονδήποτε insomniac) τον σκέφτεσαι που διαβάζοντας την απάντησή του, θα θεωρήσει κορυφαία την 3870, και θα πάει να την αγοράσει ? Και όχι δεν τα παίρνω από την n-Vidia ... Το ότι λέω την αλήθεια και βασίζομαι σε πραγματικά γεγονότα, το δείχνει αυτό ... Αν όμως χρησιμοποιούσα ασαφή επιχειρήματα και έγραφα π@π@ριες του κ**ου για να υποστηρίξω την ATi τη δεδομένη χρονική περίοδο, φυσικά και θα απαιτούσα πληρωμή ... :P :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...