george_o/c Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 τώρα τα 3 πουλάκια παίζουνε μπουζούκι... ROFLMAO ! Πο,πο θα με περάσουν για μέγα spammer ...
sarksoul Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Thresh πηγαινε παιξε με τα πουλακια σου και μετα ελα να μας πεις πως περασες!! Και τι σου καναν!!αλλιως βρες να πεις κατι αξιολογο για την NVIDIA την οποια υποστιριζεις και στο κατω κατω εγω εχω κ μια απο της καλες(αχρηστες για σας) καρτες ενω εσυ δεν ξερω τι εχεις μπορει και καμια 7900 που ειναι στον πατο αυτη τι στιγμη κ παιζει το crysis me 2FPS!εκτος αν εχεις καμια αλλη!
catrina_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Thresh πηγαινε παιξε με τα πουλακια σου και μετα ελα να μας πεις πως περασες!!Και τι σου καναν!!αλλιως βρες να πεις κατι αξιολογο για την NVIDIA την οποια υποστιριζεις και στο κατω κατω εγω εχω κ μια απο της καλες(αχρηστες για σας) καρτες ενω εσυ δεν ξερω τι εχεις μπορει και καμια 7900 που ειναι στον πατο αυτη τι στιγμη κ παιζει το crysis me 2FPS!εκτος αν εχεις καμια αλλη! you NEED to GET LAID.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 το ότι δεν έχει πάρει κανείς το μέρος σου μέχρι στιγμής τα λέει όλα...χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω? όταν σε ρωτάω ποια είναι καλύτερη στα games η HD2900XT ή η 8800 GTX, τονίζοντας πως η πρώτη βγάζει μεγαλύτερο score στο 3Dmark και σε βλέπω να αποφεύγεις να απαντήσεις αλλάζοντας την συζήτηση σε 3870 και 8800GT τι θες να πω? 3 πουλάκια κάθονταν... άλλα 2 άτομα στο λένε πιο πάνω, ο ένας από αυτούς είναι ο Ailuros και εσύ συνεχίζεις να αποφεύγεις να δώσεις μια απάντηση... θες να βρω κάτι αξιόλογο για την Nvidia? πήγαινε διάβασε κάνα review και θα δες μόνος σου...δόξα το θεό υπάρχουν πολλά (πληροφοριακά έχω μια 8800 GTS 512mb που πατάει χάμο την HD3870 512mb)
sarksoul Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 το ότι δεν έχει πάρει κανείς το μέρος σου μέχρι στιγμής τα λέει όλα...δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω... όταν σε ρωτάω ποια είναι καλύτερη στα games η HD2900XT ή η 8800 GTX, τονίζοντας πως η πρώτη βγάζει μεγαλύτερο score στο 3Dmark και σε βλέπω να αποφεύγεις να απαντήσεις αλλάζοντας την συζήτηση σε 3870 και 8800GT τι θες να πω? 3 πουλάκια κάθονταν... άλλα 2 άτομα στο λένε πιο πάνω και ο ένας από αυτούς είναι ο Ailuros... Δε το χα δει αυτο το μηνυμα, κ δεν αντιλεγω σε αυτο βεβαια η 8800 GTX ειναι καλυτερη στα παιχνιδια γιατι τα περισσοτερα παιχνιδια πανε με nvidia οποτε ειναι φυσικο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 με δουλεύεις τώρα? εδώ με κάνεις quote και αλλάζεις τελείως το θέμα!!! http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2126734&postcount=23 εμ όταν λέω εγώ 3 πουλάκια κάθονται...(και η πλάκα είναι ότι το επιβεβαιώνεις κιόλας! ) τέλος πάντων, πήγαινε δες κάνα review και μετά πες μας αν είναι πιο γρήγορη σε games η HD3870X2...γιατί μέχρι στιγμής ΜΟΝΟ ΕΣΥ το λες αυτό...ε δεν μπορεί να είμαστε ΟΛΟΙ λάθος και εσύ σωστός και να επιμένουμε έτσι
ThrowDOWN Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Τα settings που επαιζα το crysis Ηταν DX9/all high/full AA/full AF.... XAXAXAaxaxaxxa :lol::lol: τα full σου με τρελανανε :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ούτε με χειρομβοβίδες full AA...
stevi Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 μην ανυσυχεις φιλε sarksoul ειμαστε οκ!! για να πω και γω τη γνωμη μου ειμαι φαν της nvidia και λιγο δυσκολα θα επαιρνα ατι ( εχω ακουσει και κατα καιρους που παρουσιαζονται προβληματα με τους drivers) Παντως απ την ολη συζητηση καταλαβα οτι δεν αξιζει να παρεις μια χ2 καρτα γιατι αν παρεις 2 ξεχωριστες αντιστοιχες μονες θα δεις καλυτερα αποτελεσματα... Αυτα απο μενα....
telarin Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Τα settings που επαιζα το crysis Ηταν DX9/all high/full AA/full AFΦιλε aulouros δε λεω μαλακιες εχω το κουτακι της thermaltake και η θερμοκρασια οντως ειναι εκει γιατι μετραω με ZALMAN ZΜ-MFC2.Τωρα περι σουλια και τετοια δε ξερω αλλα οσοι απαντησαν σε αυτα που ειπα καλως και δεκτα αλλα οσοι ηταν εκτος ειναι για !τελος!γιατι χαλασα το θεμα του πaiδιου stevi sorry!! Case:Thermaltake S1000mid, Cooling:2x120 coolermaster (Frtont&back) Psu:Thermal Toughpower 700W Mobo:Asus P5LD2-VM Cpu:Intel E6300 Cooling:Zalman 9700NT led Hardisk:external 80GB western & internal 300GB seagate & 500GB seagate Sat2 Memory:2x1GB Kingston(667) Vga:Ati sapphire HD3870 Controllers:Zalman ZM-MFC2 TVtuner:Avermedia A16AR Hybrid Q9300, 4gb mushkin red line 1066, 3870 X2, gigabyte με το x48 ΔΕΝ σηκώνει full φίλτρα με playable frame rate ούτε σε 1280χ1024, μάλλον είχες πιεί κανά σφηνάκι παραπάνω και τα μάτια σου και ΟΧΙ η κάρτα δούλευαν φουλ antialiasing..
Sadamiraq Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Εγω τρια πραγματα εχω να πω sarkon:Φιλε μην εκτιθεσαι αλλο φτανει τοσα που ειπες δεν μπορεις να κερδισεις αυτα τα ατομα που στην συγκεκριμενη περιπτωση εχουν 1000% δικιο,για σενα το λεω αυτο catrina_p: εσυ δεν καταλαβαινω τι ρολο βαρας καν στο φορουμ πεταγεσαι και λες ενα"you need to get laid"δυο περιπτωσεις υπαρχουν.Η εισαι καποιος απο δω μεσα που εχει δευτερο account για να στηριζει τον εαυτο του(Παρα πολυ πιθανον)Η εισαι μια κοπελα που εχει πολυ καιρο να το κανει αυτο και προσπαθει να βρει καποιον αντρα (με πιανεις?) ΟΚ ρε μας επεισες αν θες στειλε μου πμ ενδιαφερεται ενας 12 χρονος ξαδερφος μου να σου κανει το ψυχικο.
Sadman Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 εχμ...gts 512 ειναι καλυτερη και απο την gt(οχι γτσ 320/640)αλλα(512 g92). Thresh πως και δεν εχουμε δει κανενα bench ρε σι? ΥΓ:Το τοπικ πρεπει να μπει στα απιστευτα(ειδηκα οι μεσεες σελιδες )
Sadamiraq Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Οκ σορρυ δικο μου λαθος δεν το προσεξα ακυρο για τον threash
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 βαριέμαι Sadman, βλέπω anime & tv series στις ελεύθερες ώρες αυτό τον καιρό γιατί έχει μαζευτεί πολύ υλικό...
Sadman Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 κοιτα να δεις που νομιζα πως ημουνα ο μονος που εκανε αυτο το πραγμα . (το σκησαμε στο offtopic ε? )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.