Προς το περιεχόμενο

Καλύτερη αίθουσα-καλύτερος κινηματογράφος..

Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να κάνω ένα πόστ εδώ για να πει ο καθένας την άποψη του για το που πάει σινεμά κρίνοντας πάντα απο την άποψη της απόλαυσης ταινιών..Ποια είναι λοιπόν η αγαπημένη σας αίθουσα και γιατί είναι αυτή?Ειδικά τώρα που έρχονται τόσο καλές και πολυαναμενόμενες ταινίες καλό θα ήτανε να μαζευτούνε εδώ κάποιες τέτοιες απόψεις!

Δημοσ.

Τα ster στον Άγιο Ελευθέριο Αχαρνών είναι μια χαρά νομίζω. Απολύτως άνετες πολυθρόνες, πάντα βρίσκεις εισητήριο και μάλιστα έχει και πάρκινγκ στο πίσω μέρος στην οδό Λαμπάκη.

Δημοσ.

ODEON STARCITY Λεωφ. Συγγρού!

Δεν χρειάζεται να στήνομαι στην ουρά 1 ώρα πριν (στην χειρότερη που έχω πετύχει πάρα πολύ κόσμο Σάββατο σε 10 λεπτά βρήκα να παρκάρω έξω από το σινεμά,δεν χρειάστηκε να πληρώσω πάρκινγκ,ενώ είχε ουρά δεν περίμενα πάνω από 5 λεπτά για να έρθει η σειρά μου και βρήκα για ταινία hit τότε εισιτήρια 40λεπτά πριν!!!!) και μάλιστα να περιμένω για να κόψω εισιτήριο μισή ώρα (βλέπε Village).

Πολυθρόνες αρκετά αναπαυτικές (δεν χρειάζεται να ξαπλώσω κιόλας),σε όποιο σημείο της αίθουσας κι αν κάτσεις βλέπεις καλά,ακόμα και άκρη άκρη (γιατί οι αίθουσες σε πλάτος είναι όσο είναι η οθόνη),δεν γεμίζει από βλαμμένα που λένε την κάθε αρλούμπα (έχει καλύτερο κόσμο σε σχέση με Village!!!),είναι το κλίμα πιο "οικογενειακό",είναι πιο φθηνό σε εισιτήρια και φυσικά έχει προσφορές με δωρεάν ποπ κορν-αναψυκτικό,δωρεάν εισιτήρια κάθε τόσο κ.α....

Και να φανταστείτε ότι παλιότερα προτιμούσα τα Village αλλά από τότε που άνοιξαν τα ODEON εκεί έχω βρει την υγειά μου (είναι και κοντά στο σπίτι μου!!!)!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ODEON STARCITY εκτός του ότι προσφέρει ησυχία σε σχέση με τα VIllage, έχει μακράν την καλύτερη εικόνα και ήχο που έχω δει και ακούσει ποτέ σε κινηματογράφο (ειδικά στις αίθουσες 1 και 6 που έχουν και τις μεγαλύτερρες οθόνες). Επίσης, πάντα πριν την έναρξη της ταινίας παίζει το trailer της ηχητικής μπάντας που χρησιμοποιείται (90% DTS) και παράλληλα κλείνουν οι πόρτες της αίθουσας και σβήνουν σιγά σιγά τα φώτα, ενώ κατά τη λήξη της ταινίας ανάβουν και πάλι σιγά σιγά...

p9070170.jpg

p9070163.jpg

Επίσης ένας πολύ καλός κινηματογράφος που σίγουρα αξίζει την προσοχή μας είναι ο ΕΤΟΥΑΛ ο οποίος όπως και φαίνεται και από τις φωτογραφίες που επισυνάπτω είναι πολυτελέστατος και υπερσύγχρονος και με επίσης πολύ καλή εικόνα και ήχο...

tn4.jpg

tn1.jpg

tn2.jpg

tn6.jpg

tn7.jpg

• 9 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...