DIMITRISG Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 μ εχει φαει η κόρη μου με ενα κουμπι που κατι κανει λέει πολυ ομορφο, το εχουν σε windows στο σχολειο αλλα ειναι το tuxpaint το ίδιο Με αυτο το κουμπι κατι όμορφα σχεδια εμφανιζονται κατι τετοιο μου είπε Μήπως ξέρει κανεις πως ενεργοποιείται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 κατέβασα την έκδοση για slack (VectorLinux) και είναι ενεργοποιημένο ήδη καλή Ανάσταση ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 πηρα του fedora και δουλευει οκ ευχαριστω καποιο bug στο πακετο του mandriva θα ειναι gtroza ωραιο σχεδιο έκανες! χαχαχααχα Καλη Ανασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 ευχαριστώ επίσης και σ' όλους στο insomnia . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris2060 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 αυτο κανουν στο σχολειο? tuxpaint??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 αυτο κανουν στο σχολειο? tuxpaint??? Ναι αλλα σε περιβάλλον windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris2060 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 ειπα και εγω.... εμεις paint και με το ζορι. εχουν προχωρισει τα πραγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.