Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για απομόνωση ήχου

ixytiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ να επιλέξω εγώ ποια ακριβώς λεπτά θα θέλω να απομονώσω? Γιατί παίζει να μη με ενδιαφέρουν όλα? Και σε τι ποιότητα το βγάζει mp3 ή ότι είναι το encoding?

Δημοσ.
Καλύτερα με το virtualdubmod.

File > open video file

streams > stream list > demux

σε τι μορφ μετατρεπει τον ηχο?και με τα κλασσικα players(winamp) παιζει?

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά free εργαλεία για να κάνεις extract το audio stream από ένα αρχείο video με μη απωλεστικό τρόπο, το ποιο θα επιλέξεις εξαρτάται από το format/container του video. Εσύ με τί τύπο αρχείων θέλεις να δουλέψεις;

Δημοσ.
Μπορώ να επιλέξω εγώ ποια ακριβώς λεπτά θα θέλω να απομονώσω? Γιατί παίζει να μη με ενδιαφέρουν όλα? Και σε τι ποιότητα το βγάζει mp3 ή ότι είναι το encoding?

1)σαφώς

2)μπορείς να επιλέξεις

Δημοσ.

εγω συγκεκριμένα θέλω να απομονωσω τον ήχο από ένα video format 3gp,με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω?

Δημοσ.

Περίεργο ερώτημα. Πρέπει να είναι από τα πιο φιλικά προγράμματα του είδους που έχω δει ποτέ. Anyway:

post-4351-129062966798_thumb.jpg

post-4351-129062966803_thumb.jpg

Δημοσ.

Το πρόγραμμα δεν «πειράζει» καθόλου το audio stream που γίνεται extract. Απλά, τα 3GP δεν μπορούν να περιέχουν ήχο τύπου MP3, μόνο AMR ή AAC νομίζω. Αν θέλεις ως τελικό format MP3, δυστυχώς θα πρέπει να προβείς σε επανακωδικοποίηση του αποτελέσματος του Yamb με έναν MP3 encoder...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...