kostacurtas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Είχες και προβλήματα με τέτοιο μηχάνημα??? Προβλημα επιδοσεων οχι. Αλλα μερικες φορες κρασαριζε το παιχνιδι και εβγαζε μηνυμα: FATAL ERROR: RESC10 Out of video memory - Please re-boot your system Προφανως λογω κακης διαχειρισης της μνημης. Δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο παντως, το χαρηκα το παιχνιδι ενα μηνα που εκανα να το τερματισω. Δηλαδη σε σχεση με τα πολλα προβληματα που βλεπω οτι αντιμετωπιζουν πολλοι εδω μεσα. Παντως μου ελειψε λιγο η τρελα που χαρακτηριζε το San Andreas... Απο το GTA IV μου αρεσε πολυ η ρεαλιστικη οδηγηση στα αυτοκινητα.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Απο το GTA IV μου αρεσε πολυ η ρεαλιστικη οδηγηση στα αυτοκινητα. Θεωρείς ρεαλιστικό να κινούνται τα αυτοκίνητα λες κι αντί για τροχούς έχουν ξυλοπόδαρα με ελατήρια;Το μόνο αυτοκίνητο που πάει νορμάλ είναι το περιπολικό!
liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Θεωρείς ρεαλιστικό να κινούνται τα αυτοκίνητα λες κι αντί για τροχούς έχουν ξυλοπόδαρα με ελατήρια;Το μόνο αυτοκίνητο που πάει νορμάλ είναι το περιπολικό! Καλά σε σχέση με τα παλιά που έστριβαν όλα σαν Ferrari, είναι πιο ρελιστική η οδήγηση... Με μερικά αμάξια πάντως όντως το παρακάνανε και κουνάνε σαν βάρκες...
kostacurtas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ε καλα οταν λεω ρεαλιστικη οδηγηση εννοω για τα επιπεδα ενος παιχνιδιου σαν του Grand Theft Auto. Δεν εγινε το Grand Theft Auto ξαφνικα και Live For Speed...
dhmak Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Με τους 181.20 της nVIDIA, η κάμερα έστρωσε. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2009 από dhmak
Kasrith Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλά σε σχέση με τα παλιά που έστριβαν όλα σαν Ferrari, είναι πιο ρελιστική η οδήγηση...Με μερικά αμάξια πάντως όντως το παρακάνανε και κουνάνε σαν βάρκες... Καλά ναι... Ειδικά το Dukes (Dodge Charger), είναι ... "σπασμένο καράβι...."! Με τους 181.20 της nVIDIA, η κάμερα έστρωσε. Hmmmm, really?? Πολύ ωραία
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλά ναι... Ειδικά το Dukes (Dodge Charger), είναι ... "σπασμένο καράβι...."! Πράγματι, αλλά το να παίρνεις το πορτοκαλί και να βάζεις το τραγούδι "General Lee" ή το theme των Dukes στο ραδιόφωνο και να σε κυνηγάνε οι μπάτσοι έχει πλάκα.
Kasrith Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Hahahaha, ναι όντως. Αν και τέτοιο αμάξι, θέλει terain στυλ San Andreas, να είσαι στην εξοχή η σε κανα βουνό, χωματόδρομους και Άγιος ο Θεός!
Coma_Black Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγω πάλι επειδή εχθές ξανα έπαιξα το San Andreas το βρήκα πολυ άσχημο πλέον δείχνει τα χρόνια του. To GTA 4 το θεωρώ πιο ρεαλιστικό και στην οδήγηση αλλα με πρόβλημα στην ποικιλία οχημάτων και στον μικρό χάρτη αν συγκριθεί με το San Andreas..
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγω πάλι επειδή εχθές ξανα έπαιξα το San Andreas το βρήκα πολυ άσχημο πλέον δείχνει τα χρόνια του. To GTA 4 το θεωρώ πιο ρεαλιστικό και στην οδήγηση αλλα με πρόβλημα στην ποικιλία οχημάτων και στον μικρό χάρτη αν συγκριθεί με το San Andreas.. Και εγώ που έπαιξα το iv και μετά το san andreas...Δεν άντεχα.Καμία σχέση
liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Με τους 181.20 της nVIDIA, η κάμερα έστρωσε. Be more specific?
javaneze Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Με τους 181.20 της nVIDIA, η κάμερα έστρωσε. Yποθετω απο το 9down κατεβασες; Καλα πως ειναι δυνατον να υπαρχουν εκει drivers που δεν υπαρχουν σε κανενα σχετικο site της nvidia εστω με την ενδειξη "BETA" ; Ουτε καν στο nzone που ακομα δινει τους 180.84 ... Ψιλοκολλαω για αυτο τον λογο και δεν εχω βαλει driver που βρισκω σε ασχετα sites ... Εσυ πως και το εμπιστευεσαι; :-/
liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Yποθετω απο το 9down κατεβασες; Καλα πως ειναι δυνατον να υπαρχουν εκει drivers που δεν υπαρχουν σε κανενα σχετικο site της nvidia εστω με την ενδειξη "BETA" ; Ουτε καν στο nzone που ακομα δινει τους 180.84 ... Ψιλοκολλαω για αυτο τον λογο και δεν εχω βαλει driver που βρισκω σε ασχετα sites ... Εσυ πως και το εμπιστευεσαι; :-/ Στο official της Nv έχουν ανέβει οι 181.20 και είναι και WHQL. Aπό εκεί και πέρα,δοκιμάζοντας beta drivers το χειρότερο που έχεις να χάσεις είναι κάνα δεκάλεπτο από τον χρόνο σου, σε περίπτωση που δεν δουλεύουν και πρέπει να ξαναπεράσεις τους παλιούς.
Dennisbest Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Yποθετω απο το 9down κατεβασες; Καλα πως ειναι δυνατον να υπαρχουν εκει drivers που δεν υπαρχουν σε κανενα σχετικο site της nvidia εστω με την ενδειξη "BETA" ; Ουτε καν στο nzone που ακομα δινει τους 180.84 ... Ψιλοκολλαω για αυτο τον λογο και δεν εχω βαλει driver που βρισκω σε ασχετα sites ... Εσυ πως και το εμπιστευεσαι; :-/ http://www.nvidia.com/object/winxp_181.20_whql.html Εδω και 2 μερες ειναι στο site της nvidia , και μαλιστα ειναι whql και nvidia recommended
javaneze Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Παιδια σορρυ ειπα μαλακια .... εχθες το πρωι τσεκαρα τελευταια φορα και την nvidia και το nzone και ειχαν ακομα τους 180.48 και 180.84 αντιστοιχα ... Που να το περιμενω οτι αλλαξαν εχθες ... Οπως και να εχει, liopyr η απορια μου ηταν για τους beta που δεν υπαρχουν σε official sites nvidia αλλα βρισκονται μονο σε τριτα ... δλδ πως τους βρισκουνε με παραξενευει παρα το επιφοβο της υποθεσης ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα