polonos1313 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μόλις πριν λίγο έβαλα το patch και έβαλα να παίξω.Τελικά η Rockstar αποδείχθηκε οτι είναι μια αποτυχία..........Τι το είχα το patch ,τι δεν το είχα,τα ίδια σκ@τ@ !!!!!!!! Στο 10λεπτο πάλι frame dropping...!!!! Μου την έδωσε πάρα πολύ άσχημα!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Καλά πάντως το blind fire είναι τρελα εύστοχο λέμε...όχι ότι το κανονικό δεν είναι...εγώ το τελειωσα σε μια βδομάδα και πείρε πόδι.
Galis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 το κακο ειναι οτι και το saints row 2 σερνεται ελεϊνα απο ο,τι διαβασα.Να δουμε...
polonos1313 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 το κακο ειναι οτι και το saints row 2 σερνεται ελεϊνα απο ο,τι διαβασα.Να δουμε... Ωχ μη μου λες τέτοια Galis.... :confused: Το Saints Row 2 το περιμένω πως και πως γιατί ξενέρωσα με το GTA IV....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ε, θα παίξω online στο GTA IV και θα περιμένω κι άλλο patch. (έχω να παίξω λίγες μέρες...αχ Left 4 Dead) Όσο για το SR2... Eίπαμε παρόμοιο με το GTA IV, αλλά όχι και στο τσουφ-τσουφ πάμε 5 frames.
javaneze Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Λύστε μου μια απορία plz. Γιατί στο online race πάντα όλοι με περνάνε στην εκίνηση;Τι μπορεί να κάνω λάθος; Ακόμα και αυτοί με ίδιο αυτοκίνητο με εμένα, μου φεύγουν μπροστά στην εκίνηση και μετά προσπαθώ να τους φτάσω. Κοιτα γενικα παιζει τρελο lag στο online .... Μπορει εσυ να βλεπεις οτι εισαι τελευταιος αλλα επισης κι αλλοι παιχτες να βλεπουν το ιδιο για τον εαυτο τους στην εκκινηση. Όσο για το SR2... Eίπαμε παρόμοιο με το GTA IV, αλλά όχι και στο τσουφ-τσουφ πάμε 5 frames. Αυτο το αγνοουσα εντελως. Απο τα screens στο ign παρομοιο με το san andreas μου φανηκε παρα με το 4, αλλα παντα απο τα ταπεινα screens. Εχει κυκλοφορησει;
fragment_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 δηλαδή με σύστημα vista,3gb,c2δυο2ghz-centrino,gf9500m 512mb, ενώ δεν έχω την απαιτήσει με αυτη την καρτα να μου παίξει έστω και στα medium ( δηλαδή πια medium ) βάζω όλα τα πάντα off και low, χαμηλώνω resolutions, αναβαθμίζω με drivers, εγκαθιστώ το patch 1... και το παιχνιδι σέρνετε με 10 frames, το δευτερολεπτο με ολα off... απαραδεκτο...
Exoskeletor Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αυτο το αγνοουσα εντελως. Απο τα screens στο ign παρομοιο με το san andreas μου φανηκε παρα με το 4, αλλα παντα απο τα ταπεινα screens. Εχει κυκλοφορησει; Απο θειο σε θειο ναι, σημερα το πηρε το ματι μου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Απο θειο σε θειο ναι, σημερα το πηρε το ματι μου Βλέπω διαφορετικές απόψεις του πόσο καλά πάει. Για να δει και κάποιος από εδώ.
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μερικές πρώτες εντυπώσεις από το game μια και πλέον το έχω προχωρήσει σημαντικά. Νομίζω ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα σε gameplay από το SanAndreas.Πολύ πιο ρηχό και δεν έχει καθόλου το βάθος που είχε το SanAndreas. Ακόμα και ο χάρτης του παιχνιδιού έχω την εντύπωση ότι είναι αρκετά περιορισμένος και δεν υπάρχουν ούτε τα μισά μαγαζία που μπορούσες να επισκεφτείς στο προηγούμενο game της σειράς. Δυστυχώς από τι βλέπω το GTA έχει αρχίσει να πέρνει καθαρά κονσολάδικη μορφή στο gameplay αφαιρώντας πολλά στοιχεία που πριν το μετέτρεπαν σε life simulator Tέλος το story του και οι χαρακτήρες του δεν μου δίνουν καθόλου την αίσθηση της αυθεντικότητας αλλά οι ιστορίες του είναι σαν να έχουν βγει από κάποια Αμερικάνικη ταινία. Υπερβολικοί χαρακτήρες, υπερβολικές ιστορίες και με μερικές φορές καρτουνίστικες αντιδράσεις. Δυστυχώς λείπει το στοιχείο της αυθεντικότητας και ότι πραγματικά βιώνεις μια ιστορία των γκέτο όπως γινόταν στο SanAndreas. Το κερασάκι στην τούρτα είναι μερικά ηθικοπλαστικά στοιχεία που βρήκα στον κόσμο του. Να βοηθάς πρεζάκια και αλκοκλικούς που έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα τους αυτό και αν είναι η κατρακύλα του GTA. Που είναι η ωμότητα και οι παρακμιακές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα? Το GTA από τι φένετε έγινε αρκετά mainstream και μπήκε στα σαλόνια. Βλέπω στο επόμενο της σειράς να βοηθάς και γριές να περάσουν τον δρόμο απέναντι...
De@th L0rd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά ΑΠΑΙΣΙΟ απο πλευράς χειρισμού,απόδοσης και αξιοπιστίας. Έχουμε και λέμε corrupted γραφικά,χαμηλά fps σε μηχανήματα πολύ πάνω από τα recommended,ένα σωρό ηλιθιότητες για Login,live update και τρέχα γύρευε που αν δεν έχεις ίντερνετ ενώ πάρεις το παιχνίδι θα τρέχει να κατεβάζεις της αηδίες του windows live απο νετ καφέ.Και το πιο εκνευριστικό από όλα.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΩΛΟΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ACTIVE ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;Eίναι τόσο δύσκολο να βάλουν μία επιλογή για αυτό το πράγμα;Είναι ακραίο ηλίθιο και λυπάμαι τα λεφτά που έδωσα.Ευτυχώς βρήκα πορωμένο που θα το αγοράσει.Ήθελα να ξερα και στο 360 τόσο ΧΑΛΙΑ είναι το παιχνίδι;
kostacurtas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 GTA IV: Intel Core i7 far ahead of Core 2 Quad in CPU benchmarks Οριστε τι χρειαζεται για να παιξουμε το Grand Theft Auto IV... μονο ενας Core i7! Παντως επιβεβαιωνω τα benchmark απο το PCGH αφου και εγω με τον ιδιο επεξεργαστη και καρτα γραφικων ειχα ιδιες επιδοσεις και το τερματισα το παιχνιδι με πολυ λιγα προβληματα.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Χαλαρά πριν το πουλήσω το τραβάω κόπια και μετά από 2 χρόνια που θα κάνω αναβάθμιση θα το ξαναπαίξω.
Chaos3X Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 GTA IV: Intel Core i7 far ahead of Core 2 Quad in CPU benchmarks Οριστε τι χρειαζεται για να παιξουμε το Grand Theft Auto IV... μονο ενας Core i7! Παντως επιβεβαιωνω τα benchmark απο το PCGH αφου και εγω με τον ιδιο επεξεργαστη και καρτα γραφικων ειχα ιδιες επιδοσεις και το τερματισα το παιχνιδι με πολυ λιγα προβληματα. Είχες και προβλήματα με τέτοιο μηχάνημα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα