thodoris17 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Πώς κάνω save ρε παιδιά; Μου ζητάει login...
dhmak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Το Save γίνεται αυτόματα απο το παιχνίδι, μετά απο μία επιτυχημένη αποστολή ή άν θές να κάνεις save το σημείο που είσαι, μπορείς να ξαπλώσεις στο κρεβάτι του εκάστοτε σπιτιού σου, πατώντας F (θα στο πεί κί ολας) και τα save θα τα βρείς : σε xp: C:\Documents and Settings\*Username*\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames σε vista C:\Users\*Username*\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
Kasrith Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Πάντως θα προτιμούσα να είχε σοβαρό "DOF" και ας είχε κάνα loading στα διόδια π.χ, who cares... Hmmm, I care... Ήταν απίστευτα εκνευρηστικό στο GTA III και στο Vice City οταν περνούσες απο τις γέφυρες και σταματούσε για να κάνει load, έστω και αν ήταν για λίγο... Αν και συμφωνώ για το DOF.... Ε, την παλέυω και έτσι αν είναι να μην κάνει τα μικρο-loading και να είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ελεύθερος σε τέτοιο map. My opinion πάντα
pagos4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά σε ποίο φάκελο πρέπει να βάλω τα mp3 μου για να ακούω μουσική κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού?
Achilles Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2460421&postcount=1203 Αν και πολλά τα μηνύματα, με μια αναζήτηση θα το έβρισκες. Καλώς ήρθες στο forum.
thodoris17 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Το Save γίνεται αυτόματα απο το παιχνίδι, μετά απο μία επιτυχημένη αποστολή ή άν θές να κάνεις save το σημείο που είσαι, μπορείς να ξαπλώσεις στο κρεβάτι του εκάστοτε σπιτιού σου, πατώντας F (θα στο πεί κί ολας) και τα save θα τα βρείς : σε xp: C:\Documents and Settings\*Username*\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames σε vista C:\Users\*Username*\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames Ναι το ξέρω αλλά να κάνω login ή όχι;(δεν είναι αυθεντικό το παιχνίδι...)
Kasrith Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ναι το ξέρω αλλά να κάνω login ή όχι;(δεν είναι αυθεντικό το παιχνίδι...) Δεν παίζει ρόλο αν είναι αυθεντικό η όχι... Αν πατήσεις login δεν θα εμφανιστούν στην πόρτα σου οι κουστουμάτοι Mr. Smith Αλλά αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο internet, ακόμα καλύτερα, πατας απλά ok και τέλος
pagos4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Options/audio/full scan. κι εγω αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα... οτάν κάνω full scan κολλάει δειχνει στιγμιαία πως φορτώνει αλλά τελικά δεν κάνει τίποτα. τι φταίει?
polonos1313 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά είναι εύκολο να δώσετε link για το patch ??
fe31h Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά είναι εύκολο να δώσετε link για το patch ?? για πατα το στο google ... θα στο βρει με την πρωτη, και εγω ετσι το βρηκα...(αλλο αν δεν μου παιζει το παιχνιδι:mrgreen:)
Exoskeletor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά είναι εύκολο να δώσετε link για το patch ?? http://letmegooglethatforyou.com/?q=gta+iv+patch+download
sotosko Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 http://letmegooglethatforyou.com/?q=gta+iv+patch+download Πολύ καλό !!! Btw, ξέρετε μήπως πότε θα βγει το 2ο patch ;
pj2501 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 κατεβασα την εκδοση razor1911 δουλευει ΑΨΟΓΑ! Το συστημα μου ειναι dual core pentium 1.8ghz 2G ram 667 9600GT και παει μια χαρα!
Galis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πολύ καλό !!!Btw, ξέρετε μήπως πότε θα βγει το 2ο patch ; Ολοι αυτο περιμενουμε...
vagosg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Λύστε μου μια απορία plz. Γιατί στο online race πάντα όλοι με περνάνε στην εκίνηση; Τι μπορεί να κάνω λάθος; Ακόμα και αυτοί με ίδιο αυτοκίνητο με εμένα, μου φεύγουν μπροστά στην εκίνηση και μετά προσπαθώ να τους φτάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα