Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

PS: Και είναι εμφανές ότι είμαι CPU limited αφού και με Low settings έχω τα ίδια περίπου frames (άντε να έχω διαφορά 2fps). Και σιγά μην πάρω τετραπύρηνο για το GTA4, ΧΑ!

Δεν κανει διαφορα ο τετραπυρηνος νομιζω.

Σε 32αμπιτα XP στο benchmark αξιοποιει 55-63% μαξιμουμ του Q6600.

Ρε παιδιά σχετικά με το πρόβλημά μου και το family security;!

Φιλε ειναι γνωστο προβλημα στο google και στην Rockstar.

ΑΠο ROCKSTAR:

"Rockstar Games Social Club Errors

* Issue – You see the following message when trying to play GTA IV. Application Failed to Launch. The application you are attempting to launch failed to start. GTA IV may be blocked by Windows Parental Controls/Family Safety. Please make sure you have access to the application before trying to launch it, or contact support at: http://www.rockstargames.com/support

Solution – Make sure you can run GTA IV

1. Double click the Grand Theft Auto IV shortcut

o If you see a SecuROM error please visit our SecuROM support page for more info.

http://activate.rockstargames.com/?c=GTA4

o If you are running vista and see an error about Parental Controls make sure Parental Controls are set appropriately.

http://windowshelp.microsoft.com/windows/en-us/help/585539d0-0862-41e4-9b39-53467648efc51033.mspx "

.... και στο κεντρικο μενου μου λεει οτι χρειαζεται τον 9 flash player... ....

λετε να φταιει η καρτα γραφικων μου?

Aυτο με τον flash player 9 το κανει μαλλον σε ολους που δεν εχουν τον 9 και εχουν τον 10.

Μαλακια τους και δεν το εχουν φτιαξει.

Για τα υπολοιπα, αν το παιζεις στο μηχανακι της υπογραφης σου, δεν καλυπτεις τα minimum requirments του παιχνιδιου και χριαζεσαι οπωσδηποτε βαρβατη αναβαθμιση φιλε.

Δυστυχως ο επεξεργαστης 6ετιας το λιγοτερο, που εχεις, ειναι αξιοπρεπεστατος για βασικη επαφη με windows internet office κτλ αλλα οχι για καινουρια παιχνιδια.

Δημοσ.

Κάνει διαφορά μέσα στο παιχνίδι και προφανώς είναι τόσο CPU limited εξαιτίας της Euphoria. Η Rockstar έπρεπε να αναθέσει τους υπολογισμούς της physics engine στην GPU (που κάνουν οι περισσότεροι PC devs μιας και οι τωρινές GPUs είναι κατά πολύ γρηγορότερες στους υπολογισμούς από τις CPUs)... αλλά που μυαλό. Έτσι έχουμε παρόμοια αποτελέσματα με το αν είχαμε PhysX effects που να υπολογίζονται από την CPU (έτσι δικαιολογείται και το ότι φαίνεται "βαρύ" το Cryostasis, ειδικά σε όσους έχουν ATI κάρτες)

Δημοσ.

Στο benchmark.

Γιατί ingame στο σύστημά μου τρέχει ικανοποιητικά [Q6600,2gb DDR2 800Mhz CL4,8800GTS 512] ενώ στου αδερφού μου [E6750,2gb DDR2 800Mhz CL4,8800GT] πέφτει συνεχώς κάτω απο 25fps,με τα ίδια settings,σε XP SP3.

Και μια διαφορά κοντά 10fps που βλέπω δε δικαιολογείται απ'τη κάρτα γραφικών... :o

• Moderators
Δημοσ.
Ούτε εγώ γιατί τρώω κάτι σαβούρες και χάνω armor/health :P

Εγώ δεν τρώω σαβούρες, απογειώνομαι, γίνομαι Super-Niko (όχι εκείνος του ομώνυμου video για GTA IV) και καρφώνομαι σε κανα δέντρο ή κάνω γκελ από εδώ κι εκεί. :P

Δημοσ.

[quote name=javaneze;2487444

{....}

Aυτο με τον flash player 9 το κανει μαλλον σε ολους που δεν εχουν τον 9 και εχουν τον 10.

Μαλακια τους και δεν το εχουν φτιαξει.

Για τα υπολοιπα' date=' αν το παιζεις στο μηχανακι της υπογραφης σου, δεν καλυπτεις τα minimum requirments του παιχνιδιου και χριαζεσαι οπωσδηποτε βαρβατη αναβαθμιση φιλε.

Δυστυχως ο επεξεργαστης 6ετιας το λιγοτερο, που εχεις, ειναι αξιοπρεπεστατος για βασικη επαφη με windows internet office κτλ αλλα οχι για καινουρια παιχνιδια.[/quote]

δεν λεω το αντιθετο... αλλα λογω επεξεργαστη δεν το παιζω? δεν προλαωαινει να φορτωσει τα περιβαλλοντα? και στο crysis? γτ το πηγαινει μια χαρα? ή ακομα και το assassins creed που εχει περιπου τα ιδια χαρακτιριστικα, πως το τερματισα σε μεσαια γραφικα??:P:p

Το ξερω οτι θελω αλλο υπολογιστη:devil: αλλα ισως μπορουσε να περιμενει ακομα αφου παιζω τελεια ολα τα υπολοιπα παιχνιδια....;) οποτε φταιει η καρτα ή ο επεξεργαστης???:o ή μηπως και τα δυο??

Δημοσ.
δεν λεω το αντιθετο... αλλα λογω επεξεργαστη δεν το παιζω? δεν προλαωαινει να φορτωσει τα περιβαλλοντα? και στο crysis? γτ το πηγαινει μια χαρα? ή ακομα και το assassins creed που εχει περιπου τα ιδια χαρακτιριστικα, πως το τερματισα σε μεσαια γραφικα??:P:p

Το ξερω οτι θελω αλλο υπολογιστη:devil: αλλα ισως μπορουσε να περιμενει ακομα αφου παιζω τελεια ολα τα υπολοιπα παιχνιδια....;) οποτε φταιει η καρτα ή ο επεξεργαστης???:o ή μηπως και τα δυο??

Oι απαιτήσεις ενός παιχνιδιού δεν είναι ανάλογες με το οπτικό αποτέλεσμα.

Το Crysis π.χ έχει κλάσεις ανώτερα γραφικά από το GTA, αλλά το GTA είναι πιο μνημοβόρο λόγω τεράστιου map και έλλειψης loading...(υποθέτω).

Πάντως θα προτιμούσα να είχε σοβαρό "DOF" και ας είχε κάνα loading στα διόδια π.χ, who cares...

Δημοσ.
οποτε φταιει η καρτα ή ο επεξεργαστης???:o ή μηπως και τα δυο??

Ρε φιλε μου, το παιχνιδι στα minimum requirements εχει διπυρηνο Core2Duo επεξεργαστη και nvidia 7900.

Εσυ δεν καλυπτεις ουτε το ενα ουτε το αλλο.

Αν κοιταξεις νωριτερα στο τοπικ θα διαβασεις για πολλους που καλυπτουν ακομα και τα recommended requirements και παρ'ολ'αυτα το παιχνιδι ειναι unplayable με πολλα διαφορα και εκνευριστηκα glitches ...

Μετα απο αυτο τι να συζηταμε τωρα ... :-(

Δημοσ.
Ρε φιλε μου, το παιχνιδι στα minimum requirements εχει διπυρηνο Core2Duo επεξεργαστη και nvidia 7900.

Εσυ δεν καλυπτεις ουτε το ενα ουτε το αλλο.

Αν κοιταξεις νωριτερα στο τοπικ θα διαβασεις για πολλους που καλυπτουν ακομα και τα recommended requirements και παρ'ολ'αυτα το παιχνιδι ειναι unplayable με πολλα διαφορα και εκνευριστηκα glitches ...

Μετα απο αυτο τι να συζηταμε τωρα ... :-(

πράγματι έχει δίκιο ο javaneze

ναι.. αυτο το θυμαμαι που το ελεγαν καποια παιδια οσο παρακολουθουσα το θεμα...:X οποτε οκ να μην κλαιγομαι... αλλα να αρχισουμε να βριζουμε αυτους που εφτιαξαν το παιχνιδι, αν ηταν να το βγαλουν ενταξει και χωρις προβληματα, αλλιωωως σπιτακι τους!!!:P:mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...