Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1)για να βάλει το κράνος απλά μόλις ανέβεις στην μηχανή άσε τον Niko να κάτσει μην πατάς τίποτα και απο μόνος του θα βάλει..

2)ο σταθμός για τα τραγούδια σου είναι ο Independence.

3)δεν πρέπει να έχει τέτοια επιλογή.. εγω τουλάχιστον δεν το βρήκα

4)Κάνε νέο email και στην χώρα διάλεξε Αγγλία, Γαλλία η μια πιο δημοφιλή απο την δικιά μας γιατί η ψωροκώσταινα δεν υποστηρίζεται από το Windows Live

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!

Να κάνω δηλαδή νέο msn λογαριασμό( windows live) και στην χώρα να βάλω αγγλια ή γαλλία πχ?

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απατη σκέτη ειστε ρε :P

Ακομα να βρω πως μπορω να αλλαξω τα κουμπια στο πληκτρολογιο.

Σε ποιο μπαρ-κλαμπ της Liberty City θα γιορτασουν το 2009 να παω τον Nicko βολτα ;

Δημοσ.
Απατη σκέτη ειστε ρε :P

Ακομα να βρω πως μπορω να αλλαξω τα κουμπια στο πληκτρολογιο.

Σε ποιο μπαρ-κλαμπ της Liberty City θα γιορτασουν το 2009 να παω τον Nicko βολτα ;

Εκεί που λέει key mapping μπόρεις να αλλάξεις τα κουμπιά :-)..

Εγώ λέω για κάνα strip club ρε παιδιά.. πρώτα μάσα και μετά..:lol::lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά είμαι ψιλοάσχετος από pc και δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι καθόλου...:cry: μου έφεραν το παιχνίδι σε εξωτερικό σκληρό, έκανα όλες τις μαλακίες με το alcohol και τον εικονικό δίσκο...μου έδωσαν και το crack... και δεν παίζει... μου είπαν πως φταίει ότι έχω κάρτα γραφικών ATI και μου δώσαν ένα fix... το εγκατέστησα και αυτό αλλά και πάλι ανοίγω αυτό το rockstar games social club και παρόλο που κάνω skip login όταν πατάω play μου λέει να κατεβάσω καποίο update... το κατέβασα μπας και πίασει αλλά τίποτα...πατάω play και μου λέει να κάνω log in... εεε τί να κάνω πια;!:mad: ειλικρινά κουράστηκα για κάτι που όπως μου λέτε καλύτερα να το πάρω στο ps3...

Δημοσ.
Πολύ απλά skip log in...

Όπως είπα αυτό μου το βγάζει αφού κάνω skip login αλλά και πάλι δεν έχει κάποιο cancel ή κάτι τέτοιο...μόνο οκ. Και τώρα ενώ πριν μου έκλεινε το rockstar games social club αφού πάταγα οκ τώρα μου πετάει ένα μήνυμα για windows parental controls και family safety...κατέβασα από ένα link που δίνει ένας φίλος πιο πριν ένα update αλλά τίποτα...

Δημοσ.

Μόλις το δοκίμασα και εγώ. Σε 1600x1200 με όλα full εκτός του View Distance που είναι στα 35 έχω 20-48fps στην πόλη. Τα jaggies βγάζουν μάτι (μακριά το blur effect FSAA που σκέφτηκαν, απαίσιο είναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι), δεν μου έδωσε καθόλου την αίσθηση της ταχύτητας όταν οδηγούσα (κάτι που δεν γινόταν στα παλιά GTA. In fact το καλύτερο mini-game μου ήταν το ταξί) και παρατήρησα flickering εδώ κι εκεί. Στις κονσόλες το θεωρώ εντελώς unplayable και παρόλο που παίζεται στο σύστημα μου, δεν πρόκειται να το παίξω.

PS: Και είναι εμφανές ότι είμαι CPU limited αφού και με Low settings έχω τα ίδια περίπου frames (άντε να έχω διαφορά 2fps). Και σιγά μην πάρω τετραπύρηνο για το GTA4, ΧΑ!

Δημοσ.

:(

εχω προβλημα παιδια!! καμια βοηθεια??

εκανα εγκατασταση το παιχνιδακι απο την αρχη, εκανα skip στο login του social club ξεκιναει το παιχνιδι και στο κεντρικο μενου μου λεει οτι χρειαζεται τον 9 flash player... τελως παντων ξεκιναω το παιχνιδι φορτωνει και στα βιντεο μου "κρυβει" καποιες εικονες (εννοω πως δεν φενονται ολοκληρομενα τα γραφικα) παταω το space μπαινω στο gameplay στο οποιο συμβαινει το ιδιο πραγμα... μη ολοκληρωμενα γραφικα:( φενονται καλα μονο τα 3εκ. μπροστα απο το αμαξι... δεν ξερω ποσα fps παιζονται τοτε παντως το εβαλα και σε medium γραφικα σε αναλυση 1024χ768 και παλι επαιζε (λιγο αργα τωρα) αλλα το προβλημα παραεμεινε το ιδιο... στις ρυθμισεισ λεει οτι ποιανω τα 265 απο τα 485 της 7600gt που εχω...

το patch το εχω κανει κανονικα και ειδα καμια πολυυυυ μικρη διαφορα στα γραφικα...

καμια βοηθεια??? λετε να φταιει η καρτα γραφικων μου?

• Super Moderators
Δημοσ.
ThReSh τους εβαλες και εγινε τιποτα;

Ειτε βελτιωση ειτε μπλου σκρηνς;

nope δεν τους έχω βάλει ακόμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...