cone Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ξερει κανείς τι είναι αυτό το μήνυμα; Τόσο καιρό το έπαιζα κανονικά και τώρα μου πέταξε αυτό.
Aragorn Elessar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Με 8GB RAM εγινε τουλαχιστον καπως playable.
Galis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εμενα παιζει καλα χωρις μεγαλα κολληματα μετα το patch αλλα κρασαρει μετα απο λιγο ωρα μαλλον λογγω υπερθερμανσης.Αν αλλαξω ψυκτρα στην vga χανω την εγγυηση?
Aragorn Elessar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Resolution: 1280x960 Aspect Ratio: Auto Texture Quality: Medium Render Quality: Medium View Distance: 20 Detail Distance: 10 Vehicle Density: 10 Shadow Density: 0 Επίσης Clip Capture: Off My specs: AMD Athlon X2 5600+ (dual core) GeForce 8800 GT Sparkle 8GB RAM 800DDR2 Result: Fully Playble.
chek2fire Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ξερει κανείς τι είναι αυτό το μήνυμα; Τόσο καιρό το έπαιζα κανονικά και τώρα μου πέταξε αυτό. Σου κρασάρει το πρόγραμμα social club. Εχει βγει μια νέα έκδοση του που διορθώνει το πρόβλημα. Το είχα αναφέρει και σε παλιότερο μύνημα. Κάνε ένα search στο gta forum για να κατεβάσεις την νέα έκδοση μονο του social club. Σε μένα γενικά τρέχει μια χαρά το game και δεν μου έχει κρασάρει ακόμα. Εκεί που πέφτουν τα frame κατακόρυφα είναι όταν αρχίζει να βρέχει.. Το παράξενο είναι ότι όταν δυναμώνει η βροχή το game επανέρχετε.
Coma_Black Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Resolution: 1280x960Aspect Ratio: Auto Texture Quality: Medium Render Quality: Medium View Distance: 20 Detail Distance: 10 Vehicle Density: 10 Shadow Density: 0 Επίσης Clip Capture: Off My specs: AMD Athlon X2 5600+ (dual core) GeForce 8800 GT Sparkle 8GB RAM 800DDR2 Result: Fully Playble. σε τι Windows το έβαλες?
Aragorn Elessar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Υπαρχει καποιο καλο παλικαρι να μου πει ποια ειναι για κουμπια στο πληκτρολογιο ; παρατηρησα οτι γκαζωνει το αυτοκινητο οταν τρεχω και παταω το P (αγγλικο) σαν να εχω Νιτρο. Στο παιχνιδι παω Control Configuration αλλα τιποτα. Ενα Joypad του Xbox βλεπω μονο. . . . Windows Vista Ultimate 64bit SP2(beta)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Το P ανοίγει τα post process (δηλαδή blur, κλπ), γι'αυτό σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι "τρέχει".
Vatos_locos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 όλα τα είχε το post process του έλειπε
Kasrith Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Είχα όμως μια απορία... Έχει κανα μαγαζάκι όπως το San An που 'πείραζες/βελτίωνες' τα κάρα??? Τελικά υπάρχει η δεν υπάρχει??
cone Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εκανα update και το social club και το live game for windows (ή κάπως έτσι)και δε λέει να παίξει. Με έχει ζαλίσει στο parental control. Xp έχω. Χαζά έιναι; Δεν καταλαβαίνουν οτι δεν έβαλα καμία ρύθμιση;
chek2fire Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Για κατέβασε το από εδώ http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/RSGSC/index.html
S.M.Greek Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά τέσσερις ερωτήσεις. 1) Όταν παίρνεις την μηχανή πως βάζεις κράνος? 2)Όταν βάζω στον φάκελο με τα user fiels τα mp3 μου, πάω στα options του παιχνιδιού πατάω full (ή quick)scan αλλα όταν είμαι στο αμάξι δεν ξέρω πως να τα ακούσω.Πχ στο san andreas είχε κανάλι user tracks εδώ δεν έχει τίποτα τέτοιο... 3)Πως πιάνεις απλούς πολίτες ομήρους?(να πας πχ απο πίσω τους και να τους βάλεις το πιστόλι στο κούτελο) 4)Το παιχνίδι το έχω αυθεντικό αλλα δεν μπορώ να το παίξω online.Όταν πάω να κάνω connect στο games for windows live μου βγάζει σφάλμα με code: 80154071 Έκανα οτι μπορούσα (τελευταίες εκδόσεις όλα- απενεργοποίηση firewall κτλ αλλα τίποτα)...
Coma_Black Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 1)για να βάλει το κράνος απλά μόλις ανέβεις στην μηχανή άσε τον Niko να κάτσει μην πατάς τίποτα και απο μόνος του θα βάλει.. 2)ο σταθμός για τα τραγούδια σου είναι ο Independence. 3)δεν πρέπει να έχει τέτοια επιλογή.. εγω τουλάχιστον δεν το βρήκα 4)Κάνε νέο email και στην χώρα διάλεξε Αγγλία, Γαλλία η μια πιο δημοφιλή απο την δικιά μας γιατί η ψωροκώσταινα δεν υποστηρίζεται από το Windows Live
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα