Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εμενα εχουν σπασει τα νευρα μου με το παιχνιδι αυτο .... γιατι ασχολουμε χρονια ... και εσυ μου λες για μπουζια? μια απαντηση σωστη θελω

ΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο MR.Toufas;;;

Μας το έφερε ο θείος;Μα καλά δε ντρέπεσαι;Σου αρέσει τόσο αυτό το παιχνίδι και το παίρνεις απο τον θείο; :-D

Δημοσ.
ποιος ειναι ο θειος? αυτο το σκεφτικα και εγω μηπως φτεει που δεν ειναι αγορασμενο .....

ΑΑΑΑΑΑ Ο ΘΕΙΟΣ;;;

Είναι,ξερεις...Αυτός που σου στέλνει τα παιχνιδάκια χωρίς να πληρώνεις :-D

Και μη κάνεις οτι δε ξέρεις ποιον λέω :mad:

ΑΑΑ ΡΕ ΘΕΙΕ!

Δημοσ.
ποιος ειναι ο θειος? αυτο το σκεφτικα και εγω μηπως φτεει που δεν ειναι αγορασμενο .....

έλα που δεν καταλαβαίνεις...:-D

είναι συνθηματικό !

π.χ. το photoshop μου το έφερε ο "θείος" :-D

Υ.Γ. Γιώργο, με πρόλαβες για μερικά δευτερόλεπτα !

Δημοσ.
έλα που δεν καταλαβαίνεις...:-D

είναι συνθηματικό !

π.χ. το photoshop μου το έφερε ο "θείος" :-D

Υ.Γ. Γιώργο, με πρόλαβες για μερικά δευτερόλεπτα !

χαχαχαχ ειλικρινα πρωτη φορα τιν ακουω αφτη την εκφραση χχαχαχαχα ο θειος~!!! τεσπα το θεμα ειναι παιζει ρολο αυτο η οχι?

Δημοσ.
χαχαχαχ ειλικρινα πρωτη φορα τιν ακουω αφτη την εκφραση χχαχαχαχα ο θειος~!!! τεσπα το θεμα ειναι παιζει ρολο αυτο η οχι?

Απο ότι άκουσα,έκανε κάτι η rockstar και παίζει ρόλο.... :-(

Δημοσ.
αλλαξες μπουζι στο αμαξι?

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ

Να'σαι καλα πρωινιάτικα ρε μποϋλερ ...:lol:

Δημοσ.

Αφού ξεπέρασα το πρόβλημα που είχα με το crash όταν φόρτωνε το game είπα να ασχοληθώ λίγο σοβαρά με το game αλλά νομίζω δεν με θέλει με τπτ. Τώρα έχω ένα πρόβλημα με την κάμερα. Η κάμερα μένει κολημένη πίσω από το αμμάξι στο προφυλακτήρα και με το mouse δεν γίνετε να την σταθεροποιήσεις με τίποτα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να την ρυθμίσω μέσω keyboard? Είδα μερικές απαντήσεις να λένε να πατήσεις το select στο gamepad αλλά έχω ένα της logitech και δεν υπαρχει τέτοιο κουμπι.

edit: Mε λίγο ψάξιμο είδα ότι είναι πρόβλημα που έφερε το patch!! Δείτε εδώ

http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/show_msgs.php?topic_id=m-1-47091009&pid=952150

Δημοσ.

Δεν βλέπω να έχει βγει και άλλο patch. Τελικά αφαίρεσα το gamepad και έπαιξα λίγο με το mouse/keyboard αλλά αυτό το game δεν βολεύει να το παίξεις έτσι με τίποτα. Μάλλον θα πρέπει να περιμένω το επόμενο patch μήπως διορθώσουν το πρόβλημα. Πάντως σε μένα τρέχει μια χαρά χωρίς να έχω πτώση στα frame και αυτό μάλλον της 8500 cpu γιατί η κάρτα είναι αρκετά παλιά.

• Moderators
Δημοσ.
Δεν βλέπω να έχει βγει και άλλο patch. Τελικά αφαίρεσα το gamepad και έπαιξα λίγο με το mouse/keyboard αλλά αυτό το game δεν βολεύει να το παίξεις έτσι με τίποτα.

Έχοντας τερματίσει το στόρυ και παίζοντας αρκετά online, θα διαφωνήσω.

Βέβαια όταν ξεκινάς με mouse/keyboard, δεν έχεις και πολλές επιλογές. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...