padelis71992 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια ποια ειναι τα smart clothes που ζηταει στο γραμμα J πανω αριστερα στο χαρτη?
polonos1313 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά επειδη έχω καιρό να παρακολουθήσω το topic....βρέθηκε καμιά λύση για το memory leak,framedrop ???
pappous_soulis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Χονδρικά είναι η μη σωστή διαχείρηση της διαθέσιμης μνήμης.Σσυγκεκριμένα είναι όταν δεν αποδεσμεύει τον "χώρο" της μνήμης που δεν του είναι πλέον ανάγκη,με αποτέλεσμα να καταναλώνει παραπάνω πόρους συστήματος απο αυτούς που χρειάζεται.
polonos1313 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Το Frame Dropping (memory leak) μου εμφανίζεται μετα από κανένα 20λεπτο gaming. Όσες φορές το έπαιζα και γινόταν FD,το έσβηνα.Αν το αφήσεις μετά από λίγο στρώνει ή θέλει restart το game??? Γιατί αν στρώνει μετά από λίγο κάτι γίνεται.Εχω να το παίξω πολύ καιρό και λέω να το ξαναβάλω.....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια ποια ειναι τα smart clothes που ζηταει στο γραμμα J πανω αριστερα στο χαρτη? Smart Clothes buddy είναι τα καλά ρούχα, δηλαδή τα βράδυνα για Ελλάδα, κουστούμι, γραβάτα κτλ. UK, και US έτσι είναι το dress code : Smart and Casual.
gorge18 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια που κανει αποθικευση τα saves σε ποιο μερος γιατι μαλον παω για αλλαγη σκληρου δεν λεει να τα χασω στο 52% ...
javaneze Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια που κανει αποθικευση τα saves σε ποιο μερος γιατι μαλον παω για αλλαγη σκληρου δεν λεει να τα χασω στο 52% ... Σελιδα 67, 2ο ποστ.
sugoruyo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά συγνώμη που ποστάρω έτσι χύμα αλλά είναι 34 σελίδες και δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες για να βρω άκρη. Έχω φοβερό πρόβλημα με frame dropping και με πετάει και έξω από το online με το κλασσικό μήνυμα. Αναφορικά ο Η/Υ είναι: Core 2 Duo 1.86 E6400 νομίζω 3GB RAM 800MHz OCZ Sapphire HD4870 1GB Τρέχω σε Vista 64-bit και η σύνδεση (για το online) είναι Conn-X 24άρι το οποίο γενικά μια χαρά πάει. Έχετε καμία ιδέα ή κάποια παραπομπή να μου κάνετε σχετικά με το ζήτημα; Έβαλα κάποιο patch που βρήκε το Windows Live αλλά τα ίδια χάλια. Μετά από κανένα 20λεπτο ζαλίζομαι από το frame dropping. Άνετα θα το χαρακτήριζα unplayable.
polonos1313 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά συγνώμη που ποστάρω έτσι χύμα αλλά είναι 34 σελίδες και δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες για να βρω άκρη.Έχω φοβερό πρόβλημα με frame dropping και με πετάει και έξω από το online με το κλασσικό μήνυμα. Αναφορικά ο Η/Υ είναι: Core 2 Duo 1.86 E6400 νομίζω 3GB RAM 800MHz OCZ Sapphire HD4870 1GB Τρέχω σε Vista 64-bit και η σύνδεση (για το online) είναι Conn-X 24άρι το οποίο γενικά μια χαρά πάει. Έχετε καμία ιδέα ή κάποια παραπομπή να μου κάνετε σχετικά με το ζήτημα; Έβαλα κάποιο patch που βρήκε το Windows Live αλλά τα ίδια χάλια. Μετά από κανένα 20λεπτο ζαλίζομαι από το frame dropping. Άνετα θα το χαρακτήριζα unplayable. Κλασσικά θα πρέπει να περιμένεις το 2ο patch όπως όλοι μας ,μιας και το 1ο δεν βελτίωσε κάτι.
argyrisssss Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) παιδια μια ερωτηση κατεβασα το GTA IV απο το ιντερνετ εκει που παιζω πολλες φορες αρχιζει και κουνιετε η καμερα το παιχνιδιου περα δοθε και οταν το κανει αυτο και μπαινω σε οχηματα κατευθειαν βγαζουν καπνους και το γκαζι ειναι κολλημενο...... χαρακτιριστικα pc cpu quad 2.4 ram 2Gb VGA ati 4870 512MB Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2008 από argyrisssss
argyrisssss Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 εμενα εχουν σπασει τα νευρα μου με το παιχνιδι αυτο .... γιατι ασχολουμε χρονια ... και εσυ μου λες για μπουζια? μια απαντηση σωστη θελω
giorgos147 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 εμενα εχουν σπασει τα νευρα μου με το παιχνιδι αυτο .... γιατι ασχολουμε χρονια ... και εσυ μου λες για μπουζια? μια απαντηση σωστη θελω Σωστή απάντηση;Περίμενε να βγει και το δεύτερο patch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα