Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει auto-aim από τα options. Στο online μπορεί ο admin να το έχει allow ή όχι στον server.
Theos_Gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 τελικα μπορω να χρησιμοποιησω το χειριστηριο??και αν ναι,με ποιον τροπο το ενεργοποιω?
ksaplostra Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά αν το βάλω τώρα μετά το patch που βγάλανε θα ευχαριστηθώ το παιγνίδι η άδικα θα φάω την ώρα μου εγκαθιστώντας το και μετά κάνοντας το απεγκατάσταση στο καπάκι?
agorgo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά το GTA4 για υπολογιστή έχει τέλεια γραφικά
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά... έχει καλύτερα γραφικά στο pc αλλά αυτό το χάλι που φαίνεται στις φωτό δεν είναι...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Τι έγινε beta testers; Το φτιάξανε αυτό; Ή να περιμένουμε ακόμα;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ παίζω κάθε μέρα. Έχει πάντως προβλήματα και μερικά είναι αρκετά εκνευριστικά (βλέπε cops 'n' crooks spectator slowdown).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ; Sleepyhead δεν είπες ότι λέγεσαι στο Live; Σε έβαλα.
sleepy_head Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 εγώ σε έχω κάνει αλλά εχθές που πήγα να παίξω έλεγε Pending για το friend request (toreador09 είμαι)
Theos_Gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά μια ερώτηση παρακαλώ,και σε αυτό παίρνουμε μαγαζιά και σπίτια η όχι?
javaneze Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 τελικα μπορω να χρησιμοποιησω το χειριστηριο??και αν ναι,με ποιον τροπο το ενεργοποιω? Ειπαμε, βαζεις drivers της συσκευης, κανεις το σταυρο σου και αν πετυχει η κομποστα θα δουλευει αν και το πιο πιθανο ειναι οχι. Νομιζω καθαρα για λογους Μ$ και μαρκετινγκ δουλευει αυστηρα το joypad του xbox360. Τελικά αν το βάλω τώρα μετά το patch που βγάλανε θα ευχαριστηθώ το παιγνίδι η άδικα θα φάω την ώρα μου εγκαθιστώντας το και μετά κάνοντας το απεγκατάσταση στο καπάκι? Δεν μας λες τι pc εχεις. Το παιχνιδι με core 2 duo, 2 gb ram και μια 8800gts 320mb και πανω ειναι παραπανω απο playable σε χαμηλη αναλυση εως 1280*1024. Στο multiplayer στανταρ, τουλαχιστον εμενα και με το pc της υπογραφης, χρειαζεται ενα restart το παιχνιδι ανα 2ωρο-3ωρο. σίγουρο αυτό? Σιγουροτατο. Καποια στιγμη θα τελειωσεις τις αποστολες με μισο εκατομμυριο ντολαρς και μονο φαγητο-ποτο-πουτανες να τα ξοδεψεις
ksaplostra Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 αφού βάλω το patch απαιτείται νέο σπαστήρι ή δουλεύει με τα σπαστήρια της προ patch έκδοσης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα