Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
lock this topic for week...at least.

Όχι ρε, και εμείς οι PCάδες που δεν έχουμε παιχνίδια πώς θα περνάμε την ώρα μας? :P

Δημοσ.

Πωπω, είχαμε σαββατιάτικο show και το έχασα!

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχει και κάποιο καλό pc release...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχει και κάποιο καλό pc release...

Εγώ έχω ψιλοκολλήσει με το overclocked, αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο να ασχοληθώ.

(και δεν είμαι και adventure fan) ;)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία τα καλά PC releases έρχονται με ρυθμό περίπου ένα κάθε 2 μήνες. Το Overclocked πάντως δεν είναι άσχημο, το έπαιξα κι εγώ λίγο και είναι πολλά υποσχόμενο, ρίξτε του μια ματιά.

Δημοσ.

Έτσι γίνεται συνήθως...

Και μετά σκάνε 5 μαζεμένα και δεν ξέρεις τι να πρωτοπαίξεις...

(καλά το έχουμε κάνει official off topic thread):P

Δημοσ.
(καλά το έχουμε κάνει official off topic thread)

το GTA όμως θα τα σπάει, αυτό να λέγεται (το σωσα?)

Καλά ούτε εγώ πιστεύω ότι θα πεθάνει ποτέ το pc gaming. Τοσες hardware εταιρείες νομίζετε θα καταθέσουν έτσι απλά τα όπλα? Καλώς η κακώς η συντριπτική πλειοψηφεία των χρηστών δε θα έδεινε φράγκα για να αναβαθμίσει το pcιον εάν δεν υπήρχαν παιχνίδια. Και ως γνωστόν όπου υπάρχουν διαθέσιμα φράγκα, υπάρχουν κ συλλέκτες φράγκων...Ποιο πιθανόν μου φαίνεται οι κονσόλες σταδιακά να μετατραπούν σε media centers (fancy way to say pc in a pretty box) παρά να εκλείψουν τίτλοι στο παλιό καλό H/Y.

Δημοσ.
από την στιγμή που δεν postάρεις κάτι στο o/c thread δεν θα μυρίσουμε και τα νύχια μας γιατί στο screenshot που έιχες δώσει ήταν στα stock clocks o E6550

τελευταία φορά είχες πει ότι έχεις 8800GT, τελικά παραπονιέσαι ότι το pc gaming είναι ακριβό αλλά δεν σε βλέπω να κρατιέσαι από το να μην σκας λεφτά για αναβαθμίσεις κάθε τρεις και λίγο :P

ναι έχω πει και το λέω ακόμα ότι δεν αξίζει η 8800GTX ΤΩΡΑ, αλλά αν την έχει πάρει κάποιος από τον χειμώνα του 2006 που βγήκε, έκανε από τις καλύτερες αγορές EVER μιας και η κάρτα αντέχει ακόμα σχεδόν τα πάντα στο full...

KAI όχι το pc σου ΔΕΝ είναι 3 φορές καλύτερο από του Throwdown...ούτε καν 2 φορές...

ΥΓ. σε ρώτησε κανείς? :P

Τον ρίχνω όταν δέν έχω κάποια δουλειά με nuendo η reason,και δεν μου είναι απαραίτητη η μεγάλη επεξεργαστική ισχύ.Γι'αυτό και ήτανε μαμά.Για την 3870 που λές το έχω αναφέρει σε 10άδες πόστ ότι έκανα rma κάτι μητρικές και κάρτες γραφικών του 2005,και πήρα τα λεφτά μου πίσω,συγκεκριμένα μια 6600TD,6600,160 περίπου ευρώ η κάθε μία,P5GD1 Pro 125 περίπου,sb audigy κτλ.Δεν πλήρωσα μια για τις 2 3870 που πήρα,ίσα ίσα που βγήκα και κερδισμένος,οπότε γιατί να μην τις πάρω? Τσάμπα ήτανε.:-)

ΥΓ.πολύ GTA Live σήμερα ρε παιδιά.Λιώσαμε λέμε :lol:

Δημοσ.
Για την 3870 που λές το έχω αναφέρει σε 10άδες πόστ ότι έκανα rma κάτι μητρικές και κάρτες γραφικών του 2005,και πήρα τα λεφτά μου πίσω,συγκεκριμένα μια 6600TD,6600,160 περίπου ευρώ η κάθε μία,P5GD1 Pro 125 περίπου,sb audigy κτλ.Δεν πλήρωσα μια για τις 2 3870 που πήρα,ίσα ίσα που βγήκα και κερδισμένος,οπότε γιατί να μην τις πάρω? Τσάμπα ήτανε.:-)

Mιας και είναι το επίσημο off topic thread:p, σου έδωσαν man 160 ευρώ RMA για 6600TD?Συνήθως η πίστωση είναι με την τωρινή αξία.:fear:

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος ένα pc σαν αυτό που λέει ο Bougas ότι έχει και να μίλαγε έτσι για το pc gaming. Aπλά το παιδί δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο.

Φίλε Bougas κάτσε με το xbox και το ραλάκι σου γιατί το pc gaming είναι πιο σοβαρή υπόθεση :P

Δημοσ.
Mιας και είναι το επίσημο off topic thread:p, σου έδωσαν man 160 ευρώ RMA για 6600TD?Συνήθως η πίστωση είναι με την τωρινή αξία.:fear:

Πλαισιο.

chek2fire,το μόνο που μπορείς εσύ να μου πείς απο gaming,είναι πως καθαρίζουμε τα χειριστήρια απο την λίγδα και την ιδρωτίλα.Σε όλα τα υπόλοιπα,απλά είσαι ένας άσχετος,και όποιος σε διαβάζει τόσο καιρό απλά γελάει μαζί σου.Ο υπολογιστής,είναι για δουλειά,για εργασία,εγώ δεν ανοίκω στην κατηγορία των @@ βλέπεις,που θα κάνουν μια αγορά και θα τον χαραμίσουν στο ανύπαρκτο gaming τους.Ο υπολογιστής απλά δεν κάνει για παιχνίδια,δεν έχει της δυνατότητες την ποικιλία και την άνεση που σου προσφέρει μια κονσόλα.Άντε τράβα να παίξεις multi 8 παίχτες με τους φίλους σου με 8 mouse και 8 keyborad εσύ.Άντε τράβα να παίξεις GoW 2 σε 2 χρόνια απο τώρα,άντε τράβα να παίξεις GTA σε 7 μήνες,άντε ψάξε να βρείς έστω και ένα σοβαρό παιχνίδι μπάσκετ στον υπολογιστή,ένα σοβαρό παιχνίδι ποδοσφαίρου στον υπολογιστή,ένα σοβαρό racing στον υπολογιστή.Μία κατηγορία έχετε να παίξεται,mmorg,τίποτα άλλο.

Πολύ ασχολήθηκα με την πάρτι σου,πάω να χαλαρώσω παίζωντας GTA τώρα.Αν θές,πμ και έρχεσαι απο το σπίτι μου (αν μένεις αθήνα),να παίξεις και εσύ.

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος ένα pc σαν αυτό που λέει ο Bougas ότι έχει και να μίλαγε έτσι για το pc gaming. Aπλά το παιδί δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο.

mmm ναι

το "Pc gaming", οπως λεμε η θεια κοινωνια...

αντε παιξε κι εσυ overclock, και μετα μπορεις να παιξεις και ...benchmark, και γιατι οχι και ...format,

και μεχρι να βγει και το gta, σε βλεπω να παιζεις και λιγο ....upgrade

ρε bougas, τι τα τσιγκλας κι εσυ τα παιδια... :o

p.s. exoskeletor (απο κατω), τετοια πραγματα συμβαινουν σε ολα τα games αν το δισκακι ειναι μερικως κατεστραμμενο.

απλα δεν φορτωνει καποια πραγματα... δεν ειναι glitch ουτε κατα διανοια. ουτε ειναι multiplayer απο οτι ειδα..

<<keep testing για μας>>?? lol, ε, ναι, αυτο ακριβως συμβαινει.. :lol:

στο 360 εχουμε <<τεσταρει>> και αλλα τετοια games, οπως το crackdown και το saints row. σου αρεσανε στο pc?

Δημοσ.
....αμα σε 3 μερες εχετε γεμισει 12 σελιδες γκρινια,

ποσες θα μαζεψετε μεχρι τελος χρονου που ενδεχομενως να βγει στο pc?

παρτε το χαμπαρι οι pc-only, εχετε μεινει ΠΙΣΩ

καθηστε εσεις να σας βγει η πιστη με το multi, να απολαυσετε καταστασεις οπως εδω http://www.gametrailers.com/player/usermovies/211143.html με αφθονη θολουρα και ασε εμας να εχουμε μεινει γαλαρια (πσσ ζημια που παθενουμε, το παιζουμε μετα απο σενα), ειναι πολυ ομορφα εδω

Κeep testing guys, i want it perfect on my pc :D

• Super Moderators
Δημοσ.
Μία κατηγορία έχετε να παίξεται,mmorg,τίποτα άλλο.

DnD based RPGs, real time & turn based strategies, adventures, flight simulators και μην ξεχνάς τα FPS με keyboard&mouse

Δημοσ.

ThReSh,τα fps εγώ τα προτιμώ με wireless....10 μέρες και 4 ώρες cod live έχω,αμα καθόμουνα στο γραφείο με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο,θα ήμουνα νοσοκομείο τώρα...

Και μία ερώτηση.Χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο όπως λές στα fps.Έχω μια απορία.Όταν παίζεις πχ cod,η κάποιο άλλο fps,πιά πλήκτρα έχεις για να σκύβεις,να τρέχεις,να πετάς χειροβομδίδες,να βγάζεις rpg,(δέν σου λέω και τα υπόλοιπα).Ρωτάω γιατί απλά είμαι απίστευτα γρήγορος στο cod με το χειριστήριο,και έχωντας στο πληκτρολόγιο το δεύτερο δάχτυλο στο αριστερό βελάκι,το τέταρτο στο δεξί,και το κολοδάχτυλο στο up,ε είναι λίγο κάπως το πώς θα καταφέρνεις να πατάς το shift η το del για να κάνεις όλες τις άλλες κινήσεις γρήγορα,και άμα τύχεις με κανά privat33r στο live,(που ο τύπος με το χειριστήριο τρέχει με 7000 fps σε ταχύτητα),θα χάσεις την μπάλα.Πέρα του ότι σημαδεύεις πιό γρήγορα με το ποντίκι,δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο στο να χρησιμοποιείς mouse + keyboard στο παιχνίδι σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...