Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά χαρά παίδες, έχω φαγωθεί να βρώ το αρχείο που αποθηκέυεται η πορεία μου στο παιχνίδι (save) και δέν μπορώ να το βρώ.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;;

OK Παίδες, το βρήκα, σε περίπτωση που το ψάχνει κάποιος :

σε xp: C:\Documents and Settings\*Username*\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames

σε vista C:\Users\*Username*\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

γεια σας και απο μενα παιδια,μπορειτε να μου πειτε παρακαλω πως λυνει το προβλημα με την καμερα που κουναει συνεχεια μονη της??

Δημοσ.

καποιος να με ενημερωσει παρακαλω πως λυνετε το προβλημα με την καμερα που κουναει μονη της σαν να εχει πιει τιποτα?

Δημοσ.
καποιος να με ενημερωσει παρακαλω πως λυνετε το προβλημα με την καμερα που κουναει μονη της σαν να εχει πιει τιποτα?

Πρέπει να βρεις άλλο crack...

Έχει απαντηθεί πολλές φορές.

Δημοσ.

Γεια σας παιδες..

Ειχα φαει 2 βδομαδες bann και επιτελους μπορω να μπω..με το game δεν αντιμετωπισα κανενα μα κανενα προβλημα..απλα θελει δυνατο pc γιατι τα frames ειναι λιγο πολυ οτι ναναι..ειμαι στο 50+% του παιγνιου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..αμα τ παιζεις καθημερινα ειδικα, γινεται λιγο πολυ η ζωη σου μια και εχει πολλες δραστηριοτητες...!Ειναι ενα απο τα καλυτερα γκειμς ever!Το γκειμ ειναι αυθεντικο δανισμενο απο φιλο..με το καταλληλο software παιζω χωρις κανενα προβλημα offline και online!Υγεια και καλες γιορτες!

-----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 10 : 39 : 53-----

Α και κατι αλλο!Οποιος εχει ATI VGA(και ειδικα την 4870) απο οτι βλεπω δεν εχει και πολλες ελπιδες!Την εν λογω καρτα την εχουν ενα σωρο φιλοι μου και το γμειμ το πρατησαν!Μονο και μονο τα στατιστικα-τιμη καρτας πρεπει να μας υποψιαζει..απλα περιμενεται πατσ καθαρα για ατι!

Δημοσ.
Α και κατι αλλο!Οποιος εχει ATI VGA(και ειδικα την 4870) απο οτι βλεπω δεν εχει και πολλες ελπιδες!Την εν λογω καρτα την εχουν ενα σωρο φιλοι μου και το γμειμ το πρατησαν!Μονο και μονο τα στατιστικα-τιμη καρτας πρεπει να μας υποψιαζει..απλα περιμενεται πατσ καθαρα για ατι!

Δε ξερω πιο ειναι το προβλημα αλλα εμενα με ASUS 4870 το παιχνιδι τρεχει αψογα

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση πως βγαζετε πανω πανω τα fps?

Και κατι ακομα εχετε δει το infernus που καθε gta ειχε? Μην το δειτε εδω περα παναγια μου και Χριστε μου ειναι...

Δημοσ.

γεια σας και παλι παιδια,με χειριστιριο μπορουμε να το παιξουμε το παιχνιδι η οχι?και αν ναι πως γινετε?ευχαριστω..

-----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 11 : 58 : 48-----

το εχω κανει copyright αυτο!

xaaxax Nice

Δημοσ.
Παιδια να κανω μια ερωτηση πως βγαζετε πανω πανω τα fps?

Και κατι ακόμα έχετε δει το infernus που καθε gta ειχε? Μην το δειτε εδω περα παναγια μου και Χριστε μου ειναι...

Γιατί ρε φίλε γαμάτο είναι.. ίδιο με το Pagani Zonda ( http://www.sportscarcup.com/cars/pagani-zonda-f.jpg ) αλλά μόνο μια φορά το πέτυχα σε μια αποστολή του Stevie.

Επίσης ξαναρωτώ μήπως κάποιος που μπόρεσε να το παίξει το παιχνίδι βρήκε μυστικά ή special αυτοκίνητα όπως είχε το san andreas μερικά..

Εγω βρήκα μια νεκροφόρα (απο μια αποστολή που μετά δεν ξαναπέτυχα) και ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο)

Μιά ιδέα γιατί δεν ανοίγετε άλλο topic με προβλήματα του παιχνιδιού βαρέθηκα να διαβάζω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...