chek2fire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Από τι είδα το αντιμετωπίζουν και άλλοι το πρόβλημα και έχουν γέλιο οι λύσεις που προτείνουν http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379127&st=0 Αν βρω την λύση θα την ανεβάσω. Edit: Μάλλον η λύση για το πρόβλημα είναι αυτή εδώ http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/RSGSC/index.html Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2008 από chek2fire
Coma_Black Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ωραία επιλογή ενω οδηγάς θα ήταν να σκύβει ο χαρακτήρας και καλά για να γλυτώσει όσο γίνεται τις σφαίρες..
activex Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά με το patch τι γίνεται??? ολα καλα! περιμενουμε το επομενο...
javaneze Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Btw, είδα και το multiplayer και με είπαν και cheater στα 2 πρώτα kills που έκανα... Αστόχησε αυτοκίνητο να με πατήσει, φεύγει απέναντι... Ειναι αληθεια οτι λογο καθυστερησης πολλες φορες βλεπεις εναν αλλο χαραστηρα να κινείται σε μια στιγμη 2 μετρα. Οποτε παρολο που αυτος ειδε να ριχνει headshot ουσιαστικα εριχνε στον αερα επειδη εσυ ειχες κινηθει αλλα δεν ειχε παει στο δικο του παιχνιδι η κινηση σου. Τωρα για το "cheater", μαλλον τπτ παιδακια θα ηταν μην χαλιεσαι
polonos1313 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά με το patch τι γίνεται??? Βγήκε Patch ??? :lol::lol: Πλάκα κάνω, γιατί και που βγήκε δεν έγινε τίποτα.....απλά ξενερώσαμε περισσότερο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ειναι αληθεια οτι λογο καθυστερησης πολλες φορες βλεπεις εναν αλλο χαραστηρα να κινείται σε μια στιγμη 2 μετρα. Οποτε παρολο που αυτος ειδε να ριχνει headshot ουσιαστικα εριχνε στον αερα επειδη εσυ ειχες κινηθει αλλα δεν ειχε παει στο δικο του παιχνιδι η κινηση σου. Ναι, δυστυχώς έχω δει warping. Σε μια φάση ακολουθούσα ένα δικό μας αυτοκίνητο και ξαφνικά βρέθηκα πάνω/μέσα κατιτίς και μας έστειλε λίγο σαν να τρακάραμε. Τωρα για το "cheater", μαλλον τπτ παιδακια θα ηταν μην χαλιεσαι Ου καλά είσαι. Και άκουσα (διάβασα) κι άλλα. Νιώθω λες και παίζω σε X-box.
javaneze Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Νιώθω λες και παίζω σε X-box. χαχαχαχα .... κακιες ....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Καλά ναι. Αλλά είχα καιρό να δω τόσα βρισίδια προς αλλήλους μαζεμένα, κλπ. Λες και μπήκε όλη η πιτσιρικαρία να παίξει. Τέλος πάντων, το mode που θέλω να παίξω και δεν μπορώ, είναι το Cops 'n' Crooks. :/ By default σε βάζει σε spectator όταν το παιχνίδι είναι in progress; Μου κατεβάζει πολύ τα frames εκεί και με πετάει γιατί "Your computer is too slow blah blah ουστ!". Να δω αν πρέπει να ψάχνω σε lobby.
jonakis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Παιδες κανεις που να παρηγγειλε απο Play.com ? Σας εχει ερθει?Εγω ακομα το περιμενω την τρελα μου!!!
Theos_Gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 παιδες αξιζει να το παρω γνησιο στο pc?δουλευει το online σωστα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 To online δουλεύει και βρίσκεις παιχνίδια, αν και σε μερικά modes όχι πολλά που να έχουν καλό ping, αλλά λένε ότι κάτι παίζει με τον browser να μην τα δείχνει όλα. Λίγο μπέρδεμα είναι το Windows LIVE account που θες, οπότε πρέπει να μπεις από το αμερικάνικο site, αλλιώς θα σε βγάλει αυτόματα Ελλάδα και θα σου πει in-game ότι δεν υποστηρίζεται κλπ. Επίσης θα σου βάλει αυτόματα και πρέπει να κάνεις register στο Rockstar Games Social Club. Κοινώς, για να παίξεις online, πρέπει να έχεις κάνει log in και στα 2. Εύκολο είναι αφού το ένα σώζει τις λεπτομέρειες (RGSC) και το άλλο ανάβει μέσα στο παιχνίδι κατευθείαν (WL). Γενικά online, δεν έχω δει πολύ lag σε καλούτσικους servers που μπήκα, αλλά υπάρχει warping αν το lag ανέβει. Πάντως γενικά το παιχνίδι έχει κάποια προβλήματα ακόμα, οπότε μπορείς να περιμένεις ένα 2ο patch. Αντέχεται εύκολα πάντως. Και έχει γέλιο το multiplayer.
sleepy_head Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Τέλος πάντων, το mode που θέλω να παίξω και δεν μπορώ, είναι το Cops 'n' Crooks. :/ Αυτό θέλω να παίξω και εγώ αλλά δεν βρίσκω ποτέ άτομα
gus_k Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 To online δουλεύει και βρίσκεις παιχνίδια, αν και σε μερικά modes όχι πολλά που να έχουν καλό ping, αλλά λένε ότι κάτι παίζει με τον browser να μην τα δείχνει όλα. Λίγο μπέρδεμα είναι το Windows LIVE account που θες, οπότε πρέπει να μπεις από το αμερικάνικο site, αλλιώς θα σε βγάλει αυτόματα Ελλάδα και θα σου πει in-game ότι δεν υποστηρίζεται κλπ. Επίσης θα σου βάλει αυτόματα και πρέπει να κάνεις register στο Rockstar Games Social Club. Κοινώς, για να παίξεις online, πρέπει να έχεις κάνει log in και στα 2. Εύκολο είναι αφού το ένα σώζει τις λεπτομέρειες (RGSC) και το άλλο ανάβει μέσα στο παιχνίδι κατευθείαν (WL). Γενικά online, δεν έχω δει πολύ lag σε καλούτσικους servers που μπήκα, αλλά υπάρχει warping αν το lag ανέβει. μπορείς να δώσεις το αμερικάνικο site του live θα πρέπει να έχω και e-mail που να παραπέμπει σε άλλη χώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα