Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σηκωσα τα graphic settings σε σημειο που κοκκινησαν τα γραμματα δεξια και εβγαλε warning.

Παρ'ολ'αυτα το benchmark το ετρεξε αξιοπρεπεστατα. Δεν εχω προλαβει βεβαια να παιξω να δω τι συμβαινει μετα απο ωρα μεσα στ παιχνιδι.

Εχει κανεις υποψιν του τι τρεχει σε αυτη την περιπτωση του κοκκινου warning;

Εννοω περα απο το να κρασαρει το παιχνιδι υπαρχει κανενας κινδυνος για το hardware;

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους μολις εγκατεστησα στο PC το GTA IV αλλα δεν μπορω να βρω πως θα δουλεψει το gamepad που εχω logitech rumblepad 2 μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?:mad:

Δημοσ.
[...]

Εννοω περα απο το να κρασαρει το παιχνιδι υπαρχει κανενας κινδυνος για το hardware;

Όχι δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους μολις εγκατεστησα στο PC το GTA IV αλλα δεν μπορω να βρω πως θα δουλεψει το gamepad που εχω logitech rumblepad 2 μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?:mad:

ναι ρε παιδιά έβγαλε κανένας άκρη?

εγώ έχω τιμονιέρα και μετά το Patch δεν μπορώ να το στρώσω ούτε με απεγκατάσταση του driver , Ούτε με κλειστό τιμόνι!

η κάμερα κάνει τα κουλά της..

Δημοσ.

Θενξ ρε Αντων'.

Το εχει κανενας και το τρεχει ωρα με το waning παραλληλα να μας πει εντυπωσεις;

@tasm2 φιλε δεν θελω να σε στεναχωρησω μα φοβαμαι το μονο joypad που παιζει καλα στο gta4 ειναι αυτο του xbox απο οσα εχω διαβασει.

Δημοσ.

Ξέρουμε αν υπάρχουν στο παιχνίδι μοναδικά σπέσιαλ κατα κάποιον τρόπο αυτοκίνητα? Όπως στο San Andreas είχε σε διάφορα στάδια κάτι αγωνιστικά. Το μοναδικό που δύσκολα βρήκα είναι η νεκροφόρα την οποία και αποθήκευσα στο parking μου..

Προσωπικά το Driver 2 το είχα αγαπήσει και επειδή είχε αυτα τα secret cars που έπρεπε να κάνεις πατέντες για να τα βρείς.. Ωραίες εποχές.!! :(

Δημοσ.
Το εχει κανενας και το τρεχει ωρα με το waning παραλληλα να μας πει εντυπωσεις;

Σε μενα κρασαρει το παιχνιδι και χωρις να εχω βαλει τις ρυθμισεις τοσο ωστε να βγαλει warning.

Το μηνυμα μετα το κρασαρισμα αναφερει οτι δεν υπαρχει αλλη video memory...

...ενω τα αποτελεσματα απο το benchmark αναφερουν οτι χρησιμοποιειται μονο το 80%:

Statistics

Average FPS: 46.64

Duration: 37.43 sec

CPU Usage: 30%

System memory usage: 71%

Video memory usage: 80%

Graphics Settings

Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)

Texture Quality: High

Render Quality: High

View Distance: 45

Detail Distance: 100

Hardware

Microsoft® Windows Vista" Ultimate

Service Pack 1

Video Adapter: Gainward 4870 1GB Golden Sample

Video Driver version: 7.14.10.630

Audio Adapter: Speakers (SoundMAX Integrated Digital HD Audio)

Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz

Βεβαια ειναι το μοναδικο προβλημα που εχω και δεν παρουσιαζεται και παντα.

Δημοσ.

Εκανα install το game αλλά απλά δεν μπορεί να τρέξει. Με το που πάει να τρέξει κρασάρει. Εχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Το μηνυμα μετα το κρασαρισμα αναφερει οτι δεν υπαρχει αλλη video memory...

Που ακριβως σου εμφανιζεται και που το βλεπεις αυτο το μηνυμα φιλε;

Μου εχει κρασαρει καμποσες φορες το παιχνιδι ( με απαιτουμενη μνημη στα settings 467/599 mb) αλλα ποτε δεν ειδα καποιο μηνυμα γιατι το κλεινω απο τον task manager αναγκαστικά.

Δημοσ.

Σε μένα μόλις πάει να τρέξει το game βγάζει ότι το πρόγραμμα RGSC(Rockstar Games Social Club) κράσαρε και έτσι σταματάει και το game. Το έκανα unistall το RGSC αλλά τότε το game παραπονιέτε ότι δεν έχει το exe αρχείο του RGSC για να τρέξει. Μήλος δλδ...

Δημοσ.
Που ακριβως σου εμφανιζεται και που το βλεπεις αυτο το μηνυμα φιλε;

Οταν κρασαρει με πεταει στο desktop και εμφανιζει παραλληλα το μηνυμα.

Ειναι ενα παραθυρο λαθους που αναφερει:

FATAL ERROR: RESC10

Out of video memory - Please re-boot your system

Δημοσ.
Εκανα install το game αλλά απλά δεν μπορεί να τρέξει. Με το που πάει να τρέξει κρασάρει. Εχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Εννοεις οταν κανει loading?(που δειχνει τους χαρακτηρες?)

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ είχα βάλει high τα textures 895/292 κατιτίς μου έγραφε (8800 GTS 320 btw...) και ήταν σαν να έριξα Azax, γιατί είχαν γίνει τα περισσότερα αόρατα μετά από ένα σημείο. :P (προφανώς δεν φόρτωνε αρκετά γρήγορα)

Σε medium είμαι κομπλέ πάντως. :)

Btw, είδα και το multiplayer και με είπαν και cheater στα 2 πρώτα kills που έκανα... Αστόχησε αυτοκίνητο να με πατήσει, φεύγει απέναντι, κάνει 180 και πρόλαβα (και ολίγον κολόφαρδα) να κάνω headshot οδηγό/συνοδηγό πριν με σκοτώσουν... ("He's a cheater! I shot him in the head! How did he kill us?!")

Όταν πήρα το αυτοκίνητο τους και πήγα να πατήσω 3 τους και με έκαναν σουρωτήρι λίγο πριν τους πατήσω, δεν είπε κανείς τίποτα. :P

Και το ήξερα ότι έπρεπε να βάλω το cheat για να γίνω τανκ. :P /sarcasm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...