ace21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Στην οθόνη του κινητού έχει 2 επιλογές: Multiplayer Video Editor Δεν με αφήνει να πληκτρολογήσω κάτι, απλά πηγαίνει από το ένα στο άλλο... Καμιά βοήθεια για να βάλω τα cheat;
gus_k Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ποίο ραδιοφωνικό σταθμό ακούτε? Εγώ The Journey. Επίσης πως μπορώ να ακούσω τα τραγούδια μου? Βάζω τα μπ3 στον φάκελο "Τα έγγραφά μου\Rockstar Games\GTA IV\User Music" αλλά δεν κάνει τίποτα.. Ξέρω πως ο σταθμός που πρέπει να βάλω είναι ο independence αλλά πάλι πάπαλα τίποτα δεν γίνεται.. απλά έχω κατι βλαμμένες διαφημίσεις να παίζουν όλοι την ώρα.. λογικά θα έχει κάποιο κουμπί που θα κάνει scan τα κομμάτια(όπως υπάρχει και στο san andreas) όσο για την χώρα....να την διαλέξω στο e-mail εννοείς; και μετά το Live πως το επιλέγω; πως μπαίνβω στο multiplayer;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ποίο ραδιοφωνικό σταθμό ακούτε? Εγώ The Journey. Επίσης πως μπορώ να ακούσω τα τραγούδια μου? Βάζω τα μπ3 στον φάκελο "Τα έγγραφά μου\Rockstar Games\GTA IV\User Music" αλλά δεν κάνει τίποτα.. Ξέρω πως ο σταθμός που πρέπει να βάλω είναι ο independence αλλά πάλι πάπαλα τίποτα δεν γίνεται.. απλά έχω κατι βλαμμένες διαφημίσεις να παίζουν όλοι την ώρα.. Options/audio/full scan.
drillgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια κατι αλλο σχετικα με το live, παω να το ανοιξω απο την εναρξη -> προγραμματα και μου λεει οτι θελει ενα update για να λειτουργησει σε xp. Το θεμα ειναι οτι το update αυτο δεν μπαινει λογο ελληνικων windows και αλλη εκδοση δεν εχει. Υπαρχει καμια λυση? Επισης μπορει καποιος αναλυτικα να γραψει τι ακριβως πρεπει να κανουμε για να παρουμε σαν πελατες ενα ταξι? Δεν δουλευει ο τροπος που εχει υποθει καποιες σελιδες πριν.
gus_k Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 εκεί που Πρέπει να βάλω τα στοιχεία μου εκεί που λέει "Πληροφορίες χρέωσης" στο live.xbox.com δεν με αφήνει να αλλάξω την χώρα...γι'αυτό γίνεται το όλο θέμα; αν δηλώσω άλλο e-mail θα είμαι εντάξει; αν δεν το κάνω θα μπορώ να παίζω μόνο offline;
Bomber-21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια κατι αλλο σχετικα με το live, παω να το ανοιξω απο την εναρξη -> προγραμματα και μου λεει οτι θελει ενα update για να λειτουργησει σε xp. Το θεμα ειναι οτι το update αυτο δεν μπαινει λογο ελληνικων windows και αλλη εκδοση δεν εχει. Υπαρχει καμια λυση? Επισης μπορει καποιος αναλυτικα να γραψει τι ακριβως πρεπει να κανουμε για να παρουμε σαν πελατες ενα ταξι? Δεν δουλευει ο τροπος που εχει υποθει καποιες σελιδες πριν. Με W+E σφυράει και μπαίνεις μέσα κανονικά με το F ή αλλιώς πήγαινε στην πίσω πόρτα και πάτα παρατεταμένα το F.
ace21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Φίλε Bomber (ή και όποιος άλλος γνωρίζει): Στην οθόνη του κινητού έχει 2 επιλογές: Multiplayer Video Editor Δεν με αφήνει να πληκτρολογήσω κάτι, απλά πηγαίνει από το ένα στο άλλο... Καμιά βοήθεια για να βάλω τα cheat; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2008 από ace21
Nikos G7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε Bomber (ή και όποιος άλλος γνωρίζει):Στην οθόνη του κινητού έχει 2 επιλογές: Multiplayer Video Editor Δεν με αφήνει να πληκτρολογήσω κάτι, απλά πηγαίνει από το ένα στο άλλο... Καμιά βοήθεια για να βάλω τα cheat; Πρέπει να κανεις μια αποστολη ακομα για να μπορεις να βαλεις cheats
ace21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ! Επειδή μου αρέσει να γυρνάω στην πόλη, δεν είχα ξεκινήσει καν τις αποστολές.
savvvas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 αυτη εδω ειναι καλη? http://www.priveshop.gr/product.php?code=91062014 υποστηριζει directx 10 και ειναι hd????
KnightRider Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Παιρνει directX 10 το γραφει και στο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514265 Μια που εβαλα και εγω directX 10 στα Xp ποια ειναι η διαφορα ?
KnightRider Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Aφου οταν παω dxdiag γραφει οτι εχω το directx 10 το βρηκα και το κατεβασα στο http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/
adi32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 μονο εκει το λεει, αλλα ειναι αχρηστο (δοκιμασε κανα demo για dx10 ή crysis στο full) μουφα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα