Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην οθόνη του κινητού έχει 2 επιλογές:

Multiplayer

Video Editor

Δεν με αφήνει να πληκτρολογήσω κάτι, απλά πηγαίνει από το ένα στο άλλο...

Καμιά βοήθεια για να βάλω τα cheat;

Δημοσ.
Ποίο ραδιοφωνικό σταθμό ακούτε? Εγώ The Journey. Επίσης πως μπορώ να ακούσω τα τραγούδια μου? Βάζω τα μπ3 στον φάκελο "Τα έγγραφά μου\Rockstar Games\GTA IV\User Music" αλλά δεν κάνει τίποτα.. Ξέρω πως ο σταθμός που πρέπει να βάλω είναι ο independence αλλά πάλι πάπαλα τίποτα δεν γίνεται.. απλά έχω κατι βλαμμένες διαφημίσεις να παίζουν όλοι την ώρα..

λογικά θα έχει κάποιο κουμπί που θα κάνει scan τα κομμάτια(όπως υπάρχει και στο san andreas)

όσο για την χώρα....να την διαλέξω στο e-mail εννοείς;

και μετά το Live πως το επιλέγω;

πως μπαίνβω στο multiplayer;

Δημοσ.
Ποίο ραδιοφωνικό σταθμό ακούτε? Εγώ The Journey. Επίσης πως μπορώ να ακούσω τα τραγούδια μου? Βάζω τα μπ3 στον φάκελο "Τα έγγραφά μου\Rockstar Games\GTA IV\User Music" αλλά δεν κάνει τίποτα.. Ξέρω πως ο σταθμός που πρέπει να βάλω είναι ο independence αλλά πάλι πάπαλα τίποτα δεν γίνεται.. απλά έχω κατι βλαμμένες διαφημίσεις να παίζουν όλοι την ώρα..

Options/audio/full scan.

Δημοσ.

Ρε παιδια κατι αλλο σχετικα με το live, παω να το ανοιξω απο την εναρξη -> προγραμματα και μου λεει οτι θελει ενα update για να λειτουργησει σε xp. Το θεμα ειναι οτι το update αυτο δεν μπαινει λογο ελληνικων windows και αλλη εκδοση δεν εχει.

Υπαρχει καμια λυση?

Επισης μπορει καποιος αναλυτικα να γραψει τι ακριβως πρεπει να κανουμε για να παρουμε σαν πελατες ενα ταξι? Δεν δουλευει ο τροπος που εχει υποθει καποιες σελιδες πριν.

Δημοσ.

εκεί που Πρέπει να βάλω τα στοιχεία μου εκεί που λέει "Πληροφορίες χρέωσης" στο live.xbox.com δεν με αφήνει να αλλάξω την χώρα...γι'αυτό γίνεται το όλο θέμα;

αν δηλώσω άλλο e-mail θα είμαι εντάξει;

αν δεν το κάνω θα μπορώ να παίζω μόνο offline;

Δημοσ.
Ρε παιδια κατι αλλο σχετικα με το live, παω να το ανοιξω απο την εναρξη -> προγραμματα και μου λεει οτι θελει ενα update για να λειτουργησει σε xp. Το θεμα ειναι οτι το update αυτο δεν μπαινει λογο ελληνικων windows και αλλη εκδοση δεν εχει.

Υπαρχει καμια λυση?

Επισης μπορει καποιος αναλυτικα να γραψει τι ακριβως πρεπει να κανουμε για να παρουμε σαν πελατες ενα ταξι? Δεν δουλευει ο τροπος που εχει υποθει καποιες σελιδες πριν.

Με W+E σφυράει και μπαίνεις μέσα κανονικά με το F ή αλλιώς πήγαινε στην πίσω πόρτα και πάτα παρατεταμένα το F.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε Bomber (ή και όποιος άλλος γνωρίζει):

Multiplayer

Video Editor

Επεξ/σία από ace21
Δημοσ.
Φίλε Bomber (ή και όποιος άλλος γνωρίζει):

Multiplayer

Video Editor

Πρέπει να κανεις μια αποστολη ακομα για να μπορεις να βαλεις cheats

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...