Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ πάλι όταν βάζω στο Hotmail διαφορετική χώρα (κυρίως τις 2 γνωστότερες που αρχίζουν από U. :P), δεν βάζω σωστό τ.κ. και μου την λέει...

Έχει κανείς καμιά ιδέα; :P

Αν και παλι δεν μπορεις να τα καταφερεις κανε στο gmail που δεν θελει post code;);)

Δημοσ.

καλημέρα ρε παιδιά:P

να ρωτήσω κι εγώ κάτι

αγόρασα το παιχνίδι σήμερα(τυπικά χθες...) και προσπαθούσα μία ώρα να κάνω account κτλ

τελικά έκανα εγκατάσταση το παιχνίδι και όταν μπήκα μέσα έκανα έναν offline user

και μετά πάτησα join live(ή κάτι τέτοιο)

με έστειλε στο xbox.com όπυ έκανα λογαριασμό με επιλεγμένη χώρα την Ελλάδα

που ρε παιδιά πρέπει να βάλω ξένη χώρα;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, πώς ενεργοποιώ τα cheat codes που υπάρχουν μέσω του κινητού τηλεφώνου;

Πατάω μια φορά το πάνω βελάκι να βγει το κινητό του Nico κ μετά τι κάνω;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

πάντως τώρα που έκανα και το Link account με το live id(στο οποίο έχω ρυθμίσει ως χώρα την ελλάδα) δεν μου έβγαλε κανένα σφάλμα...

Τι κάνω λάθος;

μήπως κάνω άσχετη διαδικασία από αυτή που χρειάζεται για το online;

Δημοσ.

Ποίο ραδιοφωνικό σταθμό ακούτε? Εγώ The Journey. Επίσης πως μπορώ να ακούσω τα τραγούδια μου? Βάζω τα μπ3 στον φάκελο "Τα έγγραφά μου\Rockstar Games\GTA IV\User Music" αλλά δεν κάνει τίποτα.. Ξέρω πως ο σταθμός που πρέπει να βάλω είναι ο independence αλλά πάλι πάπαλα τίποτα δεν γίνεται.. απλά έχω κατι βλαμμένες διαφημίσεις να παίζουν όλοι την ώρα..

Κάνε ένα email στο gmail η όπου αλλού θές και όταν επιλέγεις χώρα διάλεξε μια πιο γνωστή χώρα.. π.χ. Γαλλία και θα είσαι οκ ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...