GReddyRx7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μετά το patch έχω την εντύπωση έχει βελτιωθεί πολύ ο χειρισμός στα αμάξια?
Giorgos3924 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Για να παίξεις το παιχνίδι όπως πρέπει, για επίπεδα PC μιλάμε πάντα, πρέπει να χρονο-ταξιδέψεις στο μέλλον στο 2010, να αγοράσεις ένα τέρας PC και να επιστρέψεις στο παρόν για να το παίξεις. Πάλι θα κολάει!!! Αυτός ο χειρισμός με τα αμάξια ρε παιδιά πολύ περίεργος... Δεν έχουν και καλά φρένα!
savvvas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 και οι μ@λ@κες δεν υποστηριζουν οποιοδηποτε μοχλο. υποστηριζουν μονο το αυθεντικο του xbox, για να πουλησουν! δηλαδη δεν μου φτανουν οι 2 μοχλοι μου(ο ενας κιολας ειναι ασυρματος και με δονηση), πρεπει να δωσω αλλα 50 ευρω για να παρω και αλλο μοχλο.!
xvagos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Savvvas έχεις δίκαιο, αλλά το χειριστήριο xbox είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο gamepad που μπορείς να βρει για PC. Επίσης πάρα πολλά παιχνίδια το χρησιμοποιούν μιας και είναι port από κονσόλες, οπότε θα σου πρότεινα να το αγοράσεις. Πάντως το δικό μου μου ξέμεινε από ένα XBOX360 arcade που αποφάσισε να αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο!
Bomber-21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μετά το patch έχω την εντύπωση έχει βελτιωθεί πολύ ο χειρισμός στα αμάξια? Για πείτε και άλλοι,ισχύει αυτό;
javaneze Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Με τετοια pc και εχετε τοσα προβληματα Απορω πως σε μενα παιζει με τα παρακατω ...... Φιλε σε ολους "παιζει" ... το θεμα ειναι οτι εχουμε και απαιτησεις ... γιατι σε ολους "παιζει" αλλα στο 30% των δυνατοτητων του απο οτι δηλωνει ... Μετά το patch έχω την εντύπωση έχει βελτιωθεί πολύ ο χειρισμός στα αμάξια? Μπα, μαλλον βρηκες καποιο καλυτερο/ακριβοτερο αυτοκινητο. Προφανως για κανουν αισθητη την διαφορα απο ακριβα σε φθηνα, κανανε τα φθηνα χωρις φρενα και αναρτησεις τρομπολινο.
manom18x Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Φτιαξε απο πριν ενα account στο hotmail και απο κει δηλωσε οτι δεν κατοικεις Ελλαδα..και επειτα δωσε τους κωδικους προσβασης στο live και εισαι οκ.. ok τα καταφερα!!! αυτο που με προβληματησε ηταν οτι δεν ειδα και πολυ κοσμο online:X. Ισως δεν επαιξα και πολυ ωρα για να εχω και μια καλυτερη εικονα της καταστασης. -----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 04 : 02 : 10----- Μετά το patch έχω την εντύπωση έχει βελτιωθεί πολύ ο χειρισμός στα αμάξια? οχι και παρα πολυ!! ισως ειναι λιγο πιο καλυτερος απο οτι ηταν πρωτα.Αλλα σιγουρα υπαρχουν μικρες βελτιωσεις.
javaneze Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Παρεμπιπτόντως οποιος θελει ας προσθεσει σε μια λιστα το account του στο live μπας και τρακαρουμε μεσα στο multiplayer ... Eγω με το ιδιο ειμαι... Οποιος θελει να το προσθεσει ας παραθετει και τα προηγουμενα να υπαρχει μια συνοπτικη λιστα οσο προχωραει το τοπικ. Accounts στο live 1) javaneze 2) ...
isaias1983 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 βγηκε patch ρε παιδια???που μπορω να το κατεβασω???
Hom3sick Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MVDlO9F7qeQ :lol:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάλι όταν βάζω στο Hotmail διαφορετική χώρα (κυρίως τις 2 γνωστότερες που αρχίζουν από U. ), δεν βάζω σωστό τ.κ. και μου την λέει... Έχει κανείς καμιά ιδέα; http://www.youtube.com/watch?v=MVDlO9F7qeQ :lol: He never gets old.
tectonator Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάλι όταν βάζω στο Hotmail διαφορετική χώρα (κυρίως τις 2 γνωστότερες που αρχίζουν από U. ), δεν βάζω σωστό τ.κ. και μου την λέει...Έχει κανείς καμιά ιδέα; He never gets old. Για UK βάλε B29 6FG φοιτητική εστία στο Birmingham... :devil: Jarratt Hall RULEZ!!!!! :p:p
polonos1313 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MVDlO9F7qeQ :lol: :lol::lol::lol::lol::lol: To βιντεάκι είναι κορυφή !!! Πρέπει να το δουν αυτοί απο την Rockstar !!!!! F@ck Rockstar !!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα