Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η κάμερα στο αυτοκίνητο δεν είναι εντελώς free. Ακολουθεί την κίνηση αλλά με μικρή καθυστέρηση όταν αλλάζεις πορεία.

Όταν κλέψεις περιπολικό, πατώντας το E βγαίνει επιλογή για current crimes. Αν επιλέξεις κάποιο, ξεκινάει αποστολή.

Με μεγάλη καθυστέρηση,όχι με μικρή.

πχ,όταν στρίβεις,για αρκετά δεύτερα δεν ξέρεις τι έχεις μπροστά σου οπότε ή κουνάς και το ποντίκι ταυτόχρονα (μα την Παναγία με έπιασε πονοκέφαλος) ή το πας στην τύχη και όπου σκάσεις...

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι και στον υπολογιστή ακολουθεί η κάμερα αλλά υπερβολικά αργά σε σημείο που καταντάει άχρηστη. Αντίθετα στο ps3 όπως και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς η απόκριση ήταν πολύ πιο άμεση.

Ελπίζω να το διορθώσουν..

Δημοσ.
Παιδια εχω σοβαρο προβλημα. αγορασα προχθες το gta αυθεντικο, εκανα κανονικα εγκατασταση κτλ.

το προβλημα ειμαι οτι τα γραφικα ειναι υπερβολικα χαλια, και μου κολλαει παρα πολυ!

Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι ο υπολογιστης μου.

να και τα χαρακτηριστικα:

Intel Core 2 Duo 6600 (2,4 ghz)

4gb Ram

Nvidia geforce 7950gt 512MB (550 mhz-1400 ddr)

Asus Extreme Striker motherboard

2.000 ευρω τον πηρα πριν 1 χρονο!!!

ξερετε τι μπορει να φταιει?

Ειναι το πρωτο παιχνιδι που μου βγαζει τετοιο προβλημα.

Πόσο το πείρες λέει???? Έκανες κάποιον πολύ ποιό πλούσιο από όσο ήταν φίλε...:confused:

Δημοσ.
Με μεγάλη καθυστέρηση,όχι με μικρή.

πχ,όταν στρίβεις,για αρκετά δεύτερα δεν ξέρεις τι έχεις μπροστά σου οπότε ή κουνάς και το ποντίκι ταυτόχρονα (μα την Παναγία με έπιασε πονοκέφαλος) ή το πας στην τύχη και όπου σκάσεις...

Γιατί ρε παιδιά? Εμένα με βολεύει αυτό...

Και στο San Andreas έτσι δεν ήτανε ???

Πάντως τα γραφικά του παιχνιδιού είναι άθλια.. όταν αρχινάω το game πάει πάνω απο 30 fps, στην πορεία όμως μετά απο καμια ωρίτσα αρχίζει και τα χάνει και ανεβοκατεβαίνει... :shifty:

Σάν τρελό κάνει :confused:

Τί φταίει και φέρεται έτσι ??? το crysis που το παρομοιάζανε με αυτό είναι 1000 φορές ελαφρύτερο! :confused:

Δημοσ.

1000 Φορες δεν το λες... Το οπτικο αποτέλεσμα παντως του Crysis για τα 30 frames ειναι μακράν ανώτερο. Θα ήθελα να δω τι θα έκαναν οι κονσόλες με το Crysis.... :-D

Αnyway, εμένα η κίνηση της κάμερας στην οδήγηση με το mouse με βολεύει αρκετά...!

Και στο φιλαράκι που είπε οτι αγόρασε το συστημα 2000 euro...

Mαλλον κατι δεν πάει καλά man! Πριν 1,5 χρόνο αγόρασα σύστημα με Core 2 Duo E6600, 2GB RAM Kingston 800mhz, 8800 GTS 640MB με 8 κατοσταρικα και μου φανηκαν και πολλά...:fear:

Δημοσ.

E μάλλον εννοεί γενικά pc components, οθόνη, ποντίκια, εκτυπωτές, ηχεία κτλ...γιατί αν δεν εννοεί όλα τότε...

Καλά μην ξεχνάμε ότι έχει πολύ λεπτομέρεια στα city textures...άμα προσέξεις δεν υπάρχουν πολλά κτίρια ίδια όπως υπάρχουν και πολλά NPCs models...πάρο όλα αυτά το game στα medium-very high-10-10-30-0 είναι αρκετά playable το οποιο φυσικά παρεμένει απαράδεκτο για high-end systems...τελοσπάντων.

Δημοσ.
παιδια οπως λεω και απο πανω εκανα μια βλακια και διαγραψα τα save του gta iv .

ημουν περιπου στο 22% αν καποιος ειναι εκει κοντα στο gta iv ας μου δωσει το save tou ....ευχαριστω

(τα save βρισκονται εδω

E:\Documents and Settings\user\Τα έγγραφά μου\Rockstar Games)

βρηκες save? ειμαι κοντα στο 25%

-----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 09 : 02 : 29-----

Ρε παιδιά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει,....με τέρμα low τα γραφικά πάλι υπάρχει frame drop ,memory leak ή όπως αλλιώς λέγεται ????

ναι στρώνει αρκετά και προσωπικά το προτιμώ καθώς δεν χάνει ιδιαίτερα (γιαυτό δεν παει και τέλια) το σύνολο που παίρνεις δυστυχώς λέγετε ακόμα μέτριο όμως...

Δημοσ.
Ρε παιδιά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει,....με τέρμα low τα γραφικά πάλι υπάρχει frame drop ,memory leak ή όπως αλλιώς λέγεται ????

ΝΑΙ!!! :confused:

Δοκίμασε το να δεις. Τουλάχιστον σε μένα δεν παρατηρώ καμία διαφορά -προς το καλύτερο- με ΟΛΑ στο Low. Κάτι το αδιανόητο για PC gaming. Scalability μηδέν!!!

Για να παίξεις το παιχνίδι όπως πρέπει, για επίπεδα PC μιλάμε πάντα, πρέπει να χρονο-ταξιδέψεις στο μέλλον στο 2010, να αγοράσεις ένα τέρας PC και να επιστρέψεις στο παρόν για να το παίξεις. :eek:

Δημοσ.

Με τετοια pc και εχετε τοσα προβληματα

Απορω πως σε μενα παιζει με τα παρακατω

Video Adapter: ATI Radeon HD 3850 Series 256ΜΒ

2GB RAM

Intel® Core2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz

Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3

• Moderators
Δημοσ.
Για να παίξεις το παιχνίδι όπως πρέπει, για επίπεδα PC μιλάμε πάντα, πρέπει να χρονο-ταξιδέψεις στο μέλλον στο 2010, να αγοράσεις ένα τέρας PC και να επιστρέψεις στο παρόν για να το παίξεις. :eek:

Μια που πετάγεσαι, δεν φέρνεις και το Dawn of War 2 και κανένα expansion που θα έχει βγει; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...