polonos1313 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά έβαλα ένα patch που βρήκα...Τα γραφικά απ' ότι βλέπω βελτιώθηκαν αλλά τα fps έπεσαν πολύ! Τί γίνεται??? Τί γίνεται....????..Μάλλον η Rockstar τελικά είναι για τον π..... καβάλα (for the d..ck to ride) !!!!!
manom18x Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μετα το patch τα γραφικα γινονται λιγο καλυτερα ομως τα fps παραμενουν ιδια:-(.Οι σκιες δεν διορθωνονται δεν ξερω τι φταει αλλα σιγουρα δεν φαινονται ωραια.Ιδιαιτερες βελτιωσεις δεν φαινονται και για αυτο νομιζω οτι θα εχουμε και αλλο patch. Παιδια θελω την βοηθεια σας με το online game. Καθε φορα που παω να κανω δηλωση στο site της xbox εχει την ελλαδα ως προεπιλεγμενη χωρα και φυσικα δεν μπορω να το αλλαξω με τιποτα. Καμια ιδεα?????? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2008 από manom18x
GrafeioTeleton Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μετα το patch τα γραφικα γινονται λιγο καλυτερα ομως τα fps παραμενουν ιδια:-(.Οι σκιες δεν διορθωνονται δεν ξερω τι φταει αλλα σιγουρα δεν φαινονται ωραια.Ιδιαιτερες βελτιωσεις δεν φαινονται και για αυτο νομιζω οτι θα εχουμε και αλλο patch. Με καλυψε Παιδια θελω την βοηθεια σας με το online game. Καθε φορα που παω να κανω δηλωση στο site της xbox εχει την ελλαδα ως προεπιλεγμενη χωρα και φυσικα δεν μπορω να το αλλαξω με τιποτα. Καμια ιδεα?????? Φτιαξε απο πριν ενα account στο hotmail και απο κει δηλωσε οτι δεν κατοικεις Ελλαδα..και επειτα δωσε τους κωδικους προσβασης στο live και εισαι οκ..
padelis71992 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ξερετε τι αρχεια μουσικης πρεπει να ειναι στο φακελο user music??? Για να παιζουν μεσα στο παιχνιδι???
Dennisbest Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ξερετε τι αρχεια μουσικης πρεπει να ειναι στο φακελο user music???Για να παιζουν μεσα στο παιχνιδι??? Τα mp3 παιζουνε παντως..Και για να κανεις και οικονομια στο χωρο , βαλε απλα shortcuts απο τα κανονικα αρχεια μουσικης στο φακελο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Τα mp3 παιζουνε παντως..Και για να κανεις και οικονομια στο χωρο , βαλε απλα shortcuts απο τα κανονικα αρχεια μουσικης στο φακελο. Ναι όλα τα λεφτά, άμα το βάλεις στο radio επιλογή λέει μερικές φορες ο DJ " Playing the music that you stolen from the Internet" :-D
liopyr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 " Playing the music that you stolen from the Internet" :-D " Playing the music that you stolen from the Internet on the game that you stolen from the internet also"
padelis71992 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω παιδια αλλα τωρα δεν βρισκω ποιος σταθμος ειναι αυτος που τα παιζει.... Μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι?
sotosko Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω παιδια αλλα τωρα δεν βρισκω ποιος σταθμος ειναι αυτος που τα παιζει....Μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι? Independence FM
^NaST^ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Βάζω το παιχνίδι στο Laptop με ΑΤΙ 2600 mobility και δεν ανοίγει καθόλου, τι να κάνω; Εχω βάλει και τους 8.12 που βγήκαν..
adi32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 παντως αν ξεχασουμε λιγο τα γραφικα και παιξουμε ανακαλυπτουμε ολο και περισσοτερα πχ αν κανετε burnout μετα απο λιγο σκανε τα λαστιχα οπως ακριβως και στην πραγματικοτητα
sotosko Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 παντως αν ξεχασουμε λιγο τα γραφικα και παιξουμε ανακαλυπτουμε ολο και περισσοτερα πχ αν κανετε burnout μετα απο λιγο σκανε τα λαστιχα οπως ακριβως και στην πραγματικοτητα Μακάρι να ήταν μόνο τα γραφικά. Σε εμένα μερικές φορές κολλάει στο "Loading" και δεν ξεκολλάει με τίποτα. Επίσης εκεί που παίζω κλείνει μόνο του και μου βγάζει αναφορά σφάλματος. Θέλω να ξέρω γιατί το δώσανε στην κυκλοφορία με τόσα bug ;
sleepy_head Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μακάρι να ήταν μόνο τα γραφικά. Σε εμένα μερικές φορές κολλάει στο "Loading" και δεν ξεκολλάει με τίποτα. Επίσης εκεί που παίζω κλείνει μόνο του και μου βγάζει αναφορά σφάλματος. Θέλω να ξέρω γιατί το δώσανε στην κυκλοφορία με τόσα bug ; Σε εμένα έγινε για πρώτη φορά εχθές. Πάω να δοκιμάσω τι παίζει online. Σε ποιό mode έχει τους περισσότερους παίχτες?
savvvas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια εχω σοβαρο προβλημα. αγορασα προχθες το gta αυθεντικο, εκανα κανονικα εγκατασταση κτλ. το προβλημα ειμαι οτι τα γραφικα ειναι υπερβολικα χαλια, και μου κολλαει παρα πολυ! Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι ο υπολογιστης μου. να και τα χαρακτηριστικα: Intel Core 2 Duo 6600 (2,4 ghz) 4gb Ram Nvidia geforce 7950gt 512MB (550 mhz-1400 ddr) Asus Extreme Striker motherboard 2.000 ευρω τον πηρα πριν 1 χρονο!!! ξερετε τι μπορει να φταιει? Ειναι το πρωτο παιχνιδι που μου βγαζει τετοιο προβλημα.
GrafeioTeleton Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια εχω σοβαρο προβλημα. αγορασα προχθες το gta αυθεντικο, εκανα κανονικα εγκατασταση κτλ.το προβλημα ειμαι οτι τα γραφικα ειναι υπερβολικα χαλια, και μου κολλαει παρα πολυ! Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι ο υπολογιστης μου. να και τα χαρακτηριστικα: Intel Core 2 Duo 6600 (2,4 ghz) 4gb Ram Nvidia geforce 7950gt 512MB (550 mhz-1400 ddr) Asus Extreme Striker motherboard 2.000 ευρω τον πηρα πριν 1 χρονο!!! ξερετε τι μπορει να φταιει? Ειναι το πρωτο παιχνιδι που μου βγαζει τετοιο προβλημα. welcome to the club....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα