Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω παίξει το παιχνίδι ακόμα, αλλά το ταξί δεν το σταματάς από μια απόσταση στην κανονική ζωή; :P

Ή βάζεις μια μούτζα στην μούρη του οδηγού όταν περνάει από δίπλα; :P

j/k

Αλλά νομίζω πιο πάνω πως έλεγαν να το έχεις πατημένο για να σφυρίξεις...

Δημοσ.

Οι σκιές τι ακριβώς πρόβλημα έχουν ;

Σε εμένα φαίνονται pixeled(βλ, φωτο) έχετε το ίδιο πρόβλημα και εσείς ;

gtaiv2.jpg

Επίσης πώς μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα της αργής εμφάνισης των κτηρίων και του δρόμου ; Ανέβασα το view distance αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε εντελώς!

Δημοσ.

Δοκιμασα το παιχνιδι και εχω να πω τα εξης.

-Τραγικο το ολο σκηνικο με το live και την αλλη μ...α της Rockstar για να παιξεις το παιχνιδι και να κανεις save.

-Το εχω αυθεντικο, και οταν βαζω το dvd 1 στο autorun πεταει μια οθονη με κινεζικα, ανεπιτρεπτο.

-Οταν ξεκιναει το παιχνιδι αρχιζει μαζι και ενα παραθυρο dos. Τι ειναι παλι αυτο?

-Αποστολες με το taxi, το περιπολικο κλπ δεν μπορεις να κανεις πλεον?

-Επισης αυτο που λετε οτι κρατας παρατεταμενα το κουμπι που κλεβει για να μπει σαν πελατης στο ταξι σε μενα δεν πιανει...

-Βλακεια που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το κουμπι enter οπως στα προηγουμενα για να μπαινεις στο αμαξι κλπ..

-Καποιος τροπος να γινει fixed η καμερα οταν οδηγεις αμαξι δεν υπαρχει? Ειναι αδυνατον να εχεις το νου σου στην οδηγηση και ταυτοχρονα να χειριζεσαι και την καμερα. Οι προγραμματιστες μαλλον ξεχασαν πως σχεδιασαν τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας.

-Τα αυτοκινητα χοροπηδάνε λες και δεν εχουν αναρτήσεις αλλα ελατηρια, χωρια που στριβουν σαν τρενα...

-Απο θεμα απαιτησεων, θα επεφτε καμπανα στην rockstar αν δεν ειχα δει το χειριστο nfs undercover, η ολοκληρωτικη εννια του κακιστου port. Τα αποτελεσματα με το benchmark ειναι τα εξης:

Statistics

Average FPS: 31.85

Duration: 37.27 sec

CPU Usage: 87%

System memory usage: 90%

Video memory usage: 76%

Graphics Settings

Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)

Texture Quality: Medium

Render Quality: High

View Distance: 25

Detail Distance: 37

Hardware

Microsoft Windows XP Professional

Service Pack 3

Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series (4850 512ΜΒ @ stock)

Video Driver version: 6.14.10.6891

Audio Adapter: SB Audigy Audio [9880]

Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz

Δημοσ.

τα κινεζικα ειναι μαλλον το λαθος codepage που εχεις.

το live τι κακο εχει?μια χαρα βρισκεις και τους φιλους σου και πατε game πιο ευκολα

το enter, αλλαξε τον χειρισμο σε classic νομιζω

η καμερα για μενα ειναι ακριβως ιδια με του san andreas και αυτος ηταν ο λογος που δεν το έπαιξα

Δημοσ.

Τι codepage να αλλαξω, δεν πειραξα κατι με βαση τα default! Ελληνικα xp pro sp3 εχω.

Αυτο με τον classic χειρισμο θα το δοκιμασω.

Το san adreas το τερματισα, η καμερα ειχε ιδια αποκριση οπως και στο vice city και στο gta 3. Η συμπεριφορα της καμερας ομως στο 4 ειναι απαραδεκτη, λες και πρεπει να ακολουθεις το αμαξι ενω ταυτοχρονα το οδηγας, δεν γινονται αυτα τα πραματα.

Τωρα για το live, αν το εβαζαν σαν εχτρα οκ το δεχομαι αλλα οχι με την τωρινη υλοποιηση.

Δημοσ.

Με τις σκιες και εγω το ιδιο προβλημα..Ακομα εχω το ιδο προβλημα με τους αλλους οπου πανω-κατω στο 20λεπτο μου κολλαει τελειως το παιχνιδι...

Τελικα και εγω μια φορα αγορασα αυθεντικο ενα παιχνιδι για υπολογιστη και τελικα με εκδικηθηκε για ολα τα υπολοιπα......

Δημοσ.
Με τις σκιες και εγω το ιδιο προβλημα..Ακομα εχω το ιδο προβλημα με τους αλλους οπου πανω-κατω στο 20λεπτο μου κολλαει τελειως το παιχνιδι...

Τελικα και εγω μια φορα αγορασα αυθεντικο ενα παιχνιδι για υπολογιστη και τελικα με εκδικηθηκε για ολα τα υπολοιπα......

Φίλε έβαλες το πατς ??? Ρωτάω γιατι και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά λόγω του ότι έχω φύγει για γιορτές δεν μπορώ να το δοκιμάσω να δω αν φτιάχνετε το problem....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...