Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα το patch είναι μούφα...ο μονο τρόπος να γίνει playable το game είναι στα medium με όλα σχεδόν disable. Τουλάχιστον έτσι δεν πέφτεις κάτω από 25 fps και είσαι γύρο στα 25-60 το οποιο συνεχίζει να είναι απαράδεκτο.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα πάντως χωρίς το patchaki με ότι ρυθμίσεις και να το βάλω μετά το 15 λεπτο παιχνιδιού κάνει ένα σπάσιμο και μετά από εκεί αρχίζει και για 10 δευτερόλεπτα κολλάει (παγώνει) και μετά ξεκολλάει για 20 δευτερόλεπτα (με πεσμένα frames εννοείτε)και πάει λέγοντας.....

Οπότε μπινελίκια alt+ctrl+del και κατάρες στην Rockstar.

Πάλι καλά που δεν πρόλαβα να το πάρω original....

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατι γυρνάει η κάμερο γυρω γυρω οταν βαζω το controller μου; Το αναγνωρίζει κανονικά μετα το patch αλλά έχω αυτο το προβλημα!!! Σε ολα τα άλλα παιχνιδια δουλευει κανονικά! @@*&$ τη Rockstar @*#@*%!!!

Δημοσ.
Ρε παιδιά γιατι γυρνάει η κάμερο γυρω γυρω οταν βαζω το controller μου; Το αναγνωρίζει κανονικά μετα το patch αλλά έχω αυτο το προβλημα!!! Σε ολα τα άλλα παιχνιδια δουλευει κανονικά! @@*&$ τη Rockstar @*#@*%!!!

Η Rockstar προτεινει μια λυση, η οποια βεβαια ειναι λιγο "κουλη", για αυτο το προβλημα:

GTAIV PC Patch Adds Bugs; Rockstar Suggests Spinning Controller Fix

With the latest Title Update, some users are experiencing a Look/Spin/Stuck Key issue that interferes with user input. The temporary fix, described below, will restore Keyboard/Mouse and XInput (360) controller functionality. Support for DirectInput devices is currently limited. We apologize for the inconvenience and appreciate your patience.

To fix the issue:

A1) Unplug any DirectInput controllers (gamepads, joysticks etc..)

A2) Reboot your computer

A3) Launch GTA IV

If the issue persists, the following instructions are provided as a guide to assist you in deleting the conflicting DirectInput drivers:

B1) Exit game

B2) Go to Start->Control Panel->System->Hardware Tab->Device Manager->Human Interface Devices

B3) Locate drivers for devices

B4) Delete drivers for devices

B5) Launch GTA IV

Some users are able to reinstall the drivers for their DirectInput devices, with the device attached, and have found that it will work in game. If you do attempt to reinstall your device and the problem resurfaces, please follow steps B1-B5 again.

Δημοσ.

παιδια οπως λεω και απο πανω εκανα μια βλακια και διαγραψα τα save του gta iv .

ημουν περιπου στο 22% αν καποιος ειναι εκει κοντα στο gta iv ας μου δωσει το save tou ....ευχαριστω

(τα save βρισκονται εδω

E:\Documents and Settings\user\Τα έγγραφά μου\Rockstar Games)

Δημοσ.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ρύθμιση και να κάνω το παιχνίδι πάλι θα παίζει χάλια με 20-30fps. Μιλάμε για τον ορισμό της λέξης port από κονσόλες.

Θα 'θελα να ήξερα τη σκεφτήκανε όταν βγάλανε το παιχνίδι στην αγορά, ότι όλοι μας έχουμε και από ένα PC με 4πυρηνους 4γίγα μνήμη και διπλές GTX280; Σε δύο χρόνια που θα έχω ένα τέτοιο σύστημα θα το αγοράσω και σε καλή τιμή (ελπίζω).

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε δύο χρόνια που θα έχω ένα τέτοιο σύστημα θα το αγοράσω και σε καλή τιμή (ελπίζω).

μαύρο για να μάθουν, δανείσου το από κάνα φίλο σου για να παίξεις και μετά δώστο πίσω...ακόμα και 20 euro να κάνει είναι κοροϊδία imho

• Moderators
Δημοσ.

Μαντάρα τα έκαναν και με το Patch ε;

okie, μάλλον θα το περιμένω κάπως παραπάνω από την 1οχρονιά που υπολογιζα να το αποκτήσω... Μέχρι Φλεβαρη που απολύομαι, υπάρχει χρόνος για ένα ακόμα patch (και για τρομερή πτώση στην τιμή).

Δημοσ.

Ρε παιδιά το παιχνίδι ώρες, ώρες κολάει πολύ.

Τα fps αρχίζουν και ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια... :fear: :shock:

Τελικά ξέρει κανείς πώς παίρνεις ταξί ώς πελάτης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...