liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Έβαλες στο notepad την -nomemrestrict εντολή?
padelis71992 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια μπορω απο καπου να βρω τι αποστολες ειναι αυτες που μπλοκαρουν οι κωδικοι??? ( Cleaned The Mean Streets, Finish Him, "One Man Army,και Walk Free) Η αν τις εχει κανει καποιος φιλος απο εδω ας μου πει αν ειναι ωραιες...
Toufas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 StatisticsAverage FPS: 31.66 Duration: 37.21 sec CPU Usage: 79% System memory usage: 80% Video memory usage: 97% Graphics Settings Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz) Texture Quality: High Render Quality: High View Distance: 25 Detail Distance: 37 Statistics Average FPS: 28.18 Duration: 37.01 sec CPU Usage: 80% System memory usage: 85% Video memory usage: 100% Graphics Settings Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz) Texture Quality: High Render Quality: High View Distance: 50 Detail Distance: 100 μετα το patch Statistics Average FPS: 30.77 Duration: 37.24 sec CPU Usage: 80% System memory usage: 59% Video memory usage: 99% Graphics Settings Video Mode: 1920 x 1200 (59 Hz) Texture Quality: High Render Quality: High View Distance: 50 Detail Distance: 100
liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Toufas τα ingame bugs στις σκιές κλπ. διορθώθηκαν με το patch? Έχεις κάποιο controller να δοκιμάσεις αν τον αναγνωρίζει? Γιατί από επιδόσεις, μάλλον καμμία ουσιαστική διαφορά.
Toufas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 μονο multi παιζω προς το παρον και δεν ειδα προβλημα. στο single δεν επαιζε τους διαλογους οταν πηγαινες στο δωματιο με το αμαξι παντως, θα το κοιταξω ξανα καποια στιγμη αν παιζουν κανονικα. controller εχω του 360
Vatos_locos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Toufas τα ingame bugs στις σκιές κλπ. διορθώθηκαν με το patch?Έχεις κάποιο controller να δοκιμάσεις αν τον αναγνωρίζει? Γιατί από επιδόσεις, μάλλον καμμία ουσιαστική διαφορά. με ένα logitech precision πάντως δεν παίζει με τίποτα
Hom3sick Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά εγώ έβαλα το patch σε non original version και δούλεψε κανονικά. Διαφορές στο frame rate δεν είδα ουτε για πλάκα. Τα ίδια crap. Απο κει και πέρα βρήκε ένα αρχαίο Thrustmaster joypad που έχω αλλά η κάμερα γυρνάει γύρω γύρω σαν τρελή σαν να κολλάει ο analog stick, με αποτέλεσμα να το βγάλω εντελώς απο το PC για να μπορώ να παίξω. Πάντως δεν το βλέπω η R* να προσπαθεί και με επομενο patch να στρώσει τα FPS απ'οτι διάβασα και στην συνέντευξη στο IGN. Ελπιζω να διορθωθει με drivers αυτο το πρόβλημα γιατί ειναι κριμα ενα game σαν το GTA IV να χαντακωνεται έτσι στους υπολογιστές μας... Απο Δευτερα θα το εχώ και original αν και δεν βλεπώ να είναι αυτος ο λογος για τα ασχημα αποτελέσματα... :-( Επίσης bugs σε textures και σκιες ακόμα είδα.
Giorgos3924 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά πώς κάνω την ενεργοποίηση ????
imr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Επειδη διαβαζω πολλα αρνητικα για το ποσο βαρυ ειναι το παιχνιδι και σκεφτομαι να το αγορασω Το λαπτοπ μου ειναι 2gh dual, 2γβ μνημη kai 9600gm Συμφωνα με τα μινιμθμ requirements πρεπει να παιζω οριακα Εχω καμια ελπιδα?
Giorgos3924 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Όταν πατάω στο game να παίξει μου βγάζει: http://img440.imageshack.us/my.php?image=eikona1kx1.jpg Πατάω next και μου βγάζει αυτό αλλα μετά τί κάνω?? που μπορώ να βρώ το serial ??? http://img208.imageshack.us/my.php?image=eikona2le6.jpg Καμιά βοήθεια ???
imr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Πρεπει να βαλεις το serial ειναι μεσα στο κουτι του παιχνιδοιυ Δεν νομιζω να σε βοηθησει καποιος με αυτο το θεμα,δεν επιτρεπεται συζητηση για πειρατικα παιχνιδια Edit :damn με προλαβαν
MixalisX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Επειδη διαβαζω πολλα αρνητικα για το ποσο βαρυ ειναι το παιχνιδι και σκεφτομαι να το αγορασω Το λαπτοπ μου ειναι 2gh dual, 2γβ μνημη kai 9600gm Συμφωνα με τα μινιμθμ requirements πρεπει να παιζω οριακα Εχω καμια ελπιδα? φιλε πολύ απλά.... ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!
Giorgos3924 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ που δεν έχω το κουτί του παιχνιδιού τί γίνεται ??? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει μέσω πμ... ?
polonos1313 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 http://www.gta4.net/news/index.php Εδω λέει οτι κυκλοφόρησε το patch αλλά πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο Live για να το κατεβάσεις... * A fix to the crash after legal screen that some German customers were reporting. * Numerous improvements to the video editor: Smarter naming of videos, improved rendering quality, better fx during replays. * Fix to bowling while using certain sensitive mice. * Fix for ATI 1900 shadows. * Overall savings to memory. * Graphic improvements to particle systems and mirrors. * Multiplayer character settings are preserved. * Support for DirectInput controllers. Παίδες με το patchaki διορθώνεται το memory leak ????? Το Overall savings to memory που αναφέρεται στο patch μήπως είναι η απάντηση στην ερώτηση μου ???? Thanks !!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα