Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ αργει το patch και αρχιζω να φοβαμαι!! κανονικα με τοσα πολλα bugs θα επρεπε να ειχαν καθυστερήσει το release του παιχνιδιου.

Δημοσ.
Φίλε τους έβαλα και με το μου έμπαινα στα windows κολλούσε όλο το σύστημα και έπρεπε να κάνω restart από το κουμπί μέχρι που μπηκα σε safe mode για να τους βγάλω! :mad:

Τι θετικά βλεπει κανεις με αυτους τους drivers;

Κι εγώ μόλις τους έβαλα σε δύο διαφορετικά Pc έφαγα μία αξιοπρεπέστατη BSOD και restart.

Δεν ξέρω αν ήταν η beta2 ή 3.

Θα τους ξανακατεβάσω να δοκιμάσω.

Το SLi πως το ενεργοποίησες; Αφού λέει ότι δεν υποστηρίζεται από το παιχνίδι;:confused:

Μια χαρά ενεργοποιείται. Το "δεν υποστηρίζεται" έχει να κάνει με την ελάχιστη αύξηση των επιδόσεων.

Το fix με το notepad δουλεύει μια χαρά, το δοκίμασα χθες.

Ανοίγεις ένα notepad, γράφεις μέσα:

-norestrictions-nomemrestrict

(όπως τα έχω παραπάνω, διπλα-δίπλα και χωρίς κενά).

Το σώζεις ως commandline.txt (το ".txt" σε περίπτωση που έχεις το "απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων" απενεργοποιημένο), και το πετάς στο intallation folder του παιχνιδιού.

To "ξεκλείδωμα" στις επιλογές των γραφικών είναι γεγονός, και η απώλειες σε επιδόσεις ελάχιστες.

Η σχεδόν unlocked camera και η μη υποστήριξη controller (-xbox360) suckz big time. :mad:

Δημοσ.

Η σχεδόν unlocked camera [...] suckz big time. :mad:

Τι σε πειράζει μωρέ τόόόόσο πολύ η unlocked camera; Ούτως ή άλλως όλα τα fps με Mouse+Keyboard δεν παίζονται; Προσωπικά με ψιλοβολεύει μιας και χαζεύω γύρω-γύρω πολλές φορές όταν οδηγώ. Το πολύ πολύ να τρακάρω.

Ούτε που το χα συνειδητοποιήσει στην αρχή ώσπου το διάβασα εδώ πέρα :P

Δημοσ.
Τι σε πειράζει μωρέ τόόόόσο πολύ η unlocked camera; Ούτως ή άλλως όλα τα fps με Mouse+Keyboard δεν παίζονται; Προσωπικά με ψιλοβολεύει μιας και χαζεύω γύρω-γύρω πολλές φορές όταν οδηγώ. Το πολύ πολύ να τρακάρω.

Ούτε που το χα συνειδητοποιήσει στην αρχή ώσπου το διάβασα εδώ πέρα :P

Ε, χμμ.

Το GTA δεν είναι ακριβώς fps. :o

Τώρα θα μου πεις:

Και τι είναι?

Κι εγώ θα σου πω:

Ξέρω γω, ρώτα αυτούς που το εφτιαξαν..

:-D

H σχεδόν unlocked camera μέσα στο αμάξι, είναι σαν να οδηγείς στην πραγματικότητα στο αμάξι σου, και να γυρίζεις το κεφάλι σου αριστερά-δεξιά με μοχλό λόγω σπασμένου αυχένα.

Δημοσ.

Το πρόσεξα ότι δεν είναι FPS :P

Απλά εννοώ πως δεν είναι πρωτόγνωρος χειρισμός στον κόσμο του gaming αυτός που χρησιμοποιείται στο GTA IV. Εντάξει τους fans του συγκεκριμένου παιχνιδιού καταλαβαίνω ότι ίσως τους χάλασε. Και σε μένα φαίνεται παράξενο που δεν υπάρχει σχετική επιλογή στα settings.

Δημοσ.
Το πρόσεξα ότι δεν είναι FPS :P

Απλά εννοώ πως δεν είναι πρωτόγνωρος χειρισμός στον κόσμο του gaming αυτός που χρησιμοποιείται στο GTA IV. Εντάξει τους fans του συγκεκριμένου παιχνιδιού καταλαβαίνω ότι ίσως τους χάλασε. Και σε μένα φαίνεται παράξενο που δεν υπάρχει σχετική επιλογή στα settings.

Όταν παίζεις εκτός αμαξιού μια χαρά βολεύει το mouse.

Εντός αμαξιού όμως, είναι κομματάκι δύσκολο να ελέγχεις με το ένα χέρι το αμάξι και το άλλο την κάμερα.

Ειδικά σε περιπτώσεις που τρέχεις-σε κυνηγάνε, και πρέπει να δίνεις βάση στον χειρισμό του αυτοκινήτου.

Σε αποπροσανατολίζει, και δεν ξέρω αν η συνήθεια διορθώνει και πολύ την κατάσταση.

Δημοσ.

Δοκίμασα ξανα τους beta drivers για nvida και μπήκαν κανονικά. Το θεμα ειναι οτι δεν ειδα καμία διαφορά με τους προηγούμενους... :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...