ThrowDOWN Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 +1 totalius ειναι φτηνη δικαιολογια οτι τα games ειναι ακριβα και για αυτο θα κατεβασω "ολα" τα games που βγηκανε σε 1 μηνα , απλα δοκιμασε υπαρχουνε τροποι και αγορασε αυτο που σου ταιριαζει , απλα μαθαμε να τα εχουμε ολα στο πιατο και τζαμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 και εγω συμφωνω.δεν μπαινω καν στον κοπο να κατεβασω παιχνιδι για pc πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα αυτών που χειρίζονται ένα xbox και ένα pc. Το να χειριστείς ένα xbox είναι κάτι πανεύκολο και γιαυτό η πλειοψηφία όσων έχουν xbox είναι casual gamer με target group από οικογενειάρχες που δεν μπορούν να χειριστούν ενα dvd μέχρι πιτσιρικάδες που δεν ξέρουν να κάνουν ακόμα ούτε ποδήλατο.Από την άλλη όσοι είναι κάτοχοι pc στην μεγαλύτερη τους πλειοψηφία είναι geek user που μπορούν να σου κάνουν κομμάτια ένα pc να σου φτιάξουν ένα malware η να έχουν εγκατεστημένη και μια linux διανομή. Από τι καταλαβαίνεις σε ένα τέτοιο target group η πειρατεία και το crack των games είναι κανόνας και όχι εξαίρεση. Νομιζω οτι εισαι λιγουλακι(?) υπερβολικος ...σε ΟΛΑ ... Και εγω εχω PC και μπορω να το κανω κομματια κ.λ.π αλλα την ηρεμια που εχω στην κονσολα με το gaming και στο Mac(!!) με ολα τα αλλα δεν την εχω πουθενα .... Ειπαμε το Pc σε "ωμή" δυναμη ειναι μπροστα , αλλα κανεις δεν την εκμεταλευεται σωστα και γι'αυτο το αποτελεσμα που μετραει δεν ειναι αυτο που θα επρεπε ...τι στιγμη που ειναι 2+ γεννιες καρτων μπροστα απο το π.χ xbox360!! Ωραιο το PC για τον eye candy τομεα , αλλα φαντασου τι θα βλεπαμε απο μια κονσολα αν φοραγε μια 9800gx2 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Από την άλλη όσοι είναι κάτοχοι pc στην μεγαλύτερη τους πλειοψηφία είναι geek user που μπορούν να σου κάνουν κομμάτια ένα pc να σου φτιάξουν ένα malware η να έχουν εγκατεστημένη και μια linux διανομή. Γκουχ γκουχ, τι πράμα???? Καλά τα λέει ο φίλος telegamesvg. Η ATI σχεδίασε την GPU του 360 το 2004 (αν είναι δυνατόν, όταν πήρα την x800 μου) κι όμως βλέπουμε τέτοια γραφικά. Δεν είναι Crysis αλλά σάμπως στο PC υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια σαν κι αυτό? Μήπως το PC δεν μπορεί να βγάλει τα γραφικά του GoW2 και του Euro 2008? Μπορεί. Τότε γιατί δεν τα βγάζουν σε PC? Γιατί προφανώς δεν συμφέρει τις εταιρίες. Ε, θα κάθομαι εγώ να περιμένω αν και πότε θα βγουν σε PC, επειδή ο CEO της EA αποφάσισε ότι δεν θα βγάζει next gen τίτλους στο PC? Μη σώσει. Τώρα αν σε κάποιον δεν αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια και ζει περιμένοντας να βγει το Starcraft2 παίζοντας σε όλο το ενδιάμεσο... Starcraft1, γούστο του καπέλο του. Όσο για τις λίστες του Παπασωτηρίου, θεωρώ τον εαυτό μου hardcore gamer εδώ και σχεδόν 25 χρόνια, οπότε μπορώ και από μόνος μου να αντιληφθώ πότε ένα παιχνίδι είναι "παιχνιδάρα" και πότε δεν είναι. Και αυτή τη στιγμή έχω μπροστά μου εννιά δισκάκια 360, κυκλοφορίες των 2 τελευταίων μηνών, που τα έχω καραλιώσει. Στο PC έχω το... Manager, το Chessmaster XI και το LFS, δεν υπάρχει και τίποτα άλλο να αξίζει. Έλεγα να κάνω ολική αναβάθμιση λόγω Age of Conan, αλλά μου φαίνεται τζάμπα τα λεφτά και μάλλον θα το τρενάρω για φθινόπωρο, μπααααας και βγει κανα παιχνίδι της προκοπής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ότι να'ναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ε ρε BOUGAS, αφού έχουνε λυσσάξει που δεν μπορούν να παίξουν το GTA IV στο PC και τα βάζουν με το 360 μου (ειδικά με το δικό μου, όχι με των αλλωνώνε!) Αν θέλουν GTA IV τώρα, έχει 200 ευρώ. Ο νοών νοείτω. Αν θέλουν GTA IV σε PC, δεν είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι το κατάλληλο thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ζεπο,το ότι να'ναι δεν πήγαινε για σένα ρε φίλε,άλλα σε προηγούμενα πόστ.Συμφωνώ με όλα όσα είπες.Άμα αμφισβητούμε παιχνιδάρες σαν το lost odyssey,το assassins creed και το mass effect,τι να πω... Για μένα,το μεγαλύτερο πρόβλημα του pc είναι το multiplayer game.Το βράδι θα πάω στον κουνιάδο μου,θα πεταξουμε 1-2 κονσόλες και κάμοια 8άρα χειριστήρια,και θα λιώσουμε ότι παιχνίδι βρούμε σε split screen.Στο pc πώς θα το κάνω; Θα αγοράσω 10 ποντίκια και 10 πληκτρολόγια και θα καθόμαστε στο πάτωμα σαν τους γύφτους στο μενίδι; Για την πειρατία που λέτε,φταίνε οι εταιρίες και μόνο αυτές.τα περισσότερα παιχνίδια είναι μέτρια,και η διάρκεια τους πάρα πολύ μικρή.πχ το lost που κάνει 70 ευρώ,το τερμάτισα σε 6 ώρες,και δεν είναι ενα παιχνίδι το οποίο παίζεται και 2η φορά...το army of two το τερμάτισα σε 3,5 ώρες,70 ευρώ για 3,5 ώρες; Βλέπουμε ομώς και παιχνίδια τύπου call of duty,(10 μέρες live έχω),που έχει καταπληκτικό campaign,και απίστευτο multi,που παίζεται απο εκατ. κόσμο καθημερινά,7 μήνες τώρα,και αντί να μειώνετε ο κόσμος που ασχολείται μαζί του,καθημερινά όλο και αυξάνεται.Πρόσφατα βγήκαν οι νέοι χάρτες,και έκανε κάτι εκατ. downloads,10 ευρώ το κάθε download.Ο κόσμος επιβράβευσε την προσπάθεια της infinity ward.Το gears of war επίσης,έχει γ@μηθεί στίς πωλήσεις,και θα δείτε τι έχει να γίνει με το gears 2,που οι πωλήσεις του θα κάνουν τις πωλήσεις του GTA,να μοιάζουνε παιχνιδάκι της σειράς.2 χρόνια μετά,και είναι στα 3 πρώτα multi όλων των εποχών.Πρώτα θα πρέπει οι εταιρίες να κοιτάξουνε να κυκλοφορούνε καλά,μεγάλα σε διάρκεια και ΠΟΙΟΤΗΚΑ παιχνίδια,και μετά δεν θα έχουν θα φοβηθούνε τίποτα.Αν κατεβάσουνε και τις τιμές στο 20άρικο το πολύ,εκεί να δείτε πωλήσεις που έχουνε να κάνουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR.destroyerH20 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ωραιο ανεκδοτο αυτο!!:lol: Ειδατε εκει που γραφει PAL? :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Το θεμα ειναι ποτε θα βγει το gta iv για pc, οχι pc vs concoles. Αν θα εχει καλυτερα γραφικα κτλ, θα το δουμε αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Οσο για πιο λογο καποια παιχνιδια δεν βγαινουν σε pc ειναι προφανες, την αλλη μερα θα υπαρχει σε αντιγραφη και το κυριοτερο οσοι ειχαν pc δεν θα ειχαν και κονσολα. Ποσοι σκεφτονται ενω εχουν ενα pc ικανο να παιξει το gta iv (και με καλυτερα γραφικα και απο τις 2 κονσολες) να παρουν μια απο τις 2 για να μην περιμενουν 1 χρονο? Τα εχουν κανει ετσι οι *ουστιδες που σε κανει να θελεις ολες τις κονσολες για καποιο game που δεν βγαινει σε καποια αλλη, φυσικα θες και pc γιατι και εκει εχει games που δεν εχουν οι κονσολες, ασε που ειναι και pc και καπου αλλου θα το χρειαζεσαι. Να μην παρεις και ενα mac να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οπως ειπε και ο αλλος? Στο τελος θα μαζεψεις οτι πουλανε, μας εχουν κανει καταναλωτικα οργια και εμεις μαλωνουμε μεταξυ μας. ΞΥΠΝΑΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 το off-topic στην απολυτη μορφη του στις τελευταιες σελιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Say that again Galis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Γιατί βρε, ωραία δεν τα λέμε? Αφού ούτως ή άλλως η "κύρια" κουβέντα για το GTA IV γίνεται στο σχετικό official thread. Εδώ μπορούμε να μιλάμε παράλληλα για την αιώνια κόντρα pc vs. consoles, για τις καλύτερες ταινίες του Φρανσουά Τριφό, την κατάντια της ελληνικής Σουπερλίγκας, το δάκο και τη μουχρίτσα, για τις δηλώσεις του Ψωμιάδη με ολίγη από GTA IV (πόσο γ@μ@το είναι κλπ). Να η μουχρίτσα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 και πιο παιχνιδι παιζεις στα "τερματα" ρε μεγαλε? μας δουλευεις τωρα? 3 φορες ισχυροτερο pc απο το φτηνιαρικο δικο σου εχω,(απανταω στον ιδιο τονο με το δικο σου "φτηνιαρικη κονσολα" που πεταξες πριν),και παιχνιδι πανω απο 1280χ1024 χωρις να γ@μιετε στα κολληματα δεν εχω παιξει.ποια τερματα μας λες εσυ? Bouga τι σύστημα είναι αυτό ρε συ? 3 φορές καλύτερο και δεν μπορείς να σηκώσεις 1280/1024 ? Μπας και σε κοροιδέψανε? Φιλε πρεπει να εισαι απο τους μονους που λενε οτι το pc εχει καλυτερα γραφικα απο κονσολα.:shock:Τι υπολογιστη εχεις που εχει καλυτερα χαρακτιρηστικα απο το ps3. Φίλε μου μάλλον εσύ πρέπει να είσαι ο μόνος που πιστεύει πως το PS3 έχει περισσότερες δυνατότητες από ένα high end Pc. Για την ακρίβεια η κάρτα γραφικών του PS3 είναι κάτι ανάλογο της 7800GTX σε ένα Pc. Σκέψου μόνο πόσες κάρτες καλύτερες από αυτήν υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Τι να πω ρε παιδία μάλλον τα στάνταρ τα δικά μου είναι πολύ υψηλά και για να πώ κάτι παιχνιδάρα πρέπει όντος να είναι. Βλέπεις ασχολούμε με τα games από τις αρχές του 80 και δεν μπορώ να βλέπω σε παιχνίδια όπως το assasins creed το 2008 checkpoint και ορδές από npc να σε κυνηγάνε και εσυ να τους τρέχεις γύρω γύρω όλοι για να γεμίσει η μπάρα σου. Ημαρτον ρε σεις αυτές είναι οι παιχνιδάρες που λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Φίλε μου μάλλον εσύ πρέπει να είσαι ο μόνος που πιστεύει πως το PS3 έχει περισσότερες δυνατότητες από ένα high end Pc. Για την ακρίβεια η κάρτα γραφικών του PS3 είναι κάτι ανάλογο της 7800GTX σε ένα Pc. Σκέψου μόνο πόσες κάρτες καλύτερες από αυτήν υπάρχουν. Με αναβάθμιση που μου κόστισε 400? , λιγότερο δηλ. από ένα PS3 , έβαλα έναν 4600 , 2Gb Ram στα 800 και μια 8800GT. Κόστισαν για την ακρίβεια 520? πριν 3 μήνες, αλλά είχα πάρει τα 120? από των πώληση της παλιάς vga+ram+mobo. Με αυτό παίζω oblivion στα 1600Χ1200 χωρίς ΑΑ ή στα 1280Χ1024 με ΑΑ Χ 2. (Έχω κάνει λίγο o/c στην vga). Στο PS3 , σε τι ανάλυση παίζει το oblivion; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα