Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγώ πάλι στη φάση που μέθυσα με το παρτάλι τον ξάδερφο δεν την πάλευα μία. Ένα λεπτό παραπάνω να παιρνε να ξαναγίνω νηφάλιος θα το παρατούσα. Ούτε σε κανονικά μεθύσια δε νιώθω τόσο χάλια.

Ναι..μπορείς να πάρεις ταξί αν θες, αν οδηγήσεις μεθυσμένος και σε δει η αστυνομία θα σε κηνυγήσει...βέβαια κάποιες φορές είναι σπαστικό όταν θες να μπείς σε ταξί σαν επιβάτης αλλά ο Νίκο πάει και το κλέβει >.<

Δημοσ.

Τι είναι αυτό bug? Γιατί στο ps3 σφύριζες για να σταματήσει ο ταρίφας και πάταγες το X συνέχεια για να μπεις μέσα σαν πελάτης. Αν πάταγες το X μια φορά απλά άρχιζες τον ταρίφα στις μάπες και έκλεβες το ταξί. Αν δεν υφίσταται bug τότε απλά δεν πατάτε σωστά τα κουμπιά :>

Δημοσ.

Για να μπει στο ταξι σαν πελατης απλα κρατηστε πατημενο το κουμπι που διαφορετικα θα το παταγατε μια φορα για να κλεψει το αυτοκινητο.

Εχθες επαιξα πρωτη φορα online deathmatch παιδια. Τρελο γελιο. :D

Δημοσ.

εμενα μου σπαει τα νευρα το direct2drive εχω παρει τοσα παιχνιδια απο εκει, αλλα στο gta ειναι παναργο το download. 50k/s κατα μεσο ορο! και 2 φορες κατεβασμα και τις 2 corrupt...ελεος δηλαδη...

Δημοσ.
Mα και στο San Andreas ετσι ηταν... Aπο το vice city εχει να βαλει απο πισω την καμερα η ροκσταρ. Βλακεια οντως αυτο.

Στο San Andreas έπρεπε να κουνάς το ποντίκι για να επιστρέφει η κάμερα πίσω απο το αμάξι?? Άλλο παιχνίδι έπαιζα εγώ??....

Δυστυχώς δεν μπόρεσα ακόμα να πιάσω στα χέρια μου το IV γιατί δεν ήρθε ακόμα η κάρτα γραφικών, αλλά μετράμε 2 κ.ς. ;):P

Δημοσ.

Statistics

Average FPS: 26.68

Duration: 37.03 sec

CPU Usage: 88%

System memory usage: 87%

Video memory usage: 82%

Graphics Settings

Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)

Texture Quality: Medium

Render Quality: High

View Distance: 25

Detail Distance: 37

Hardware

Microsoft Windows XP Professional

Service Pack 3

Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS 640 ΜΒ

Video Driver version: 180.48

Audio Adapter: US-122 Out

Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz

Ετσι για να γουστάρουμε...Το παραπάνω σύστημα τρέχει με περισσότερα frames το Crysis και Far Cry 2 σε very high settings. Αίσχος, απλά.

Σχετικά με το patch, ξέρει κανεις αν θα περιλαμβάνει κάποιο fix ωστε να αναγνωρίζει όλα τα controllers;

Eπίσης να πω πως με τους παραπάνω drivers για nvidia πάντα δεν είδα κανένα πρόβλημα με τα γραφικά. Το μόνο μου προβλημα είναι το frame rate. :mad:

Δημοσ.
Hom3sick, σαν πρώτη κίνηση βάλε τους drivers που λέει ο Kostacurtas

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2454073&postcount=1015

Φίλε τους έβαλα και με το μου έμπαινα στα windows κολλούσε όλο το σύστημα και έπρεπε να κάνω restart από το κουμπί μέχρι που μπηκα σε safe mode για να τους βγάλω! :mad:

Τι θετικά βλεπει κανεις με αυτους τους drivers;

Δημοσ.
Mα και στο San Andreas ετσι ηταν... Aπο το vice city εχει να βαλει απο πισω την καμερα η ροκσταρ. Βλακεια οντως αυτο.

Δεν ήταν έτσι στο san andreas. Η κάμερα ήταν από πίσω μόνιμα. Απλά μπορούσες και να την κουνήσεις με το ποντίκι.

Κ αφού δεν γίνεται αλλιώς θα μάθουμε να το παίζουμε έτσι...:-(

Δημοσ.
Τι είναι αυτό bug? Γιατί στο ps3 σφύριζες για να σταματήσει ο ταρίφας και πάταγες το X συνέχεια για να μπεις μέσα σαν πελάτης. Αν πάταγες το X μια φορά απλά άρχιζες τον ταρίφα στις μάπες και έκλεβες το ταξί. Αν δεν υφίσταται bug τότε απλά δεν πατάτε σωστά τα κουμπιά :>

Για να μπει στο ταξι σαν πελατης απλα κρατηστε πατημενο το κουμπι που διαφορετικα θα το παταγατε μια φορα για να κλεψει το αυτοκινητο.

Εχθες επαιξα πρωτη φορα online deathmatch παιδια. Τρελο γελιο. :D

Ευχαριστώ! :D

Δημοσ.

Παιδια εκανα οτι γραφει στην εικονα και πλεον παιζω το game σε FULL γραφικα με 40 FPS average!!!

Y.Γ

ονομαστε το .τχτ αρχειο "commandline" μην βαλετε το .txt εννοιτε πως ειναι .τχτ απο την στιγμη που το δημιουργειτε...:mrgreen:

post-112325-129062978649_thumb.jpg

Δημοσ.

Ανεβασα εικονα..δεν σας την εμφανιζει??? πες μου αν ειναι να δοσω link

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...