Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όντως,αυτό είναι τραγικό και πολύ εκνευριστικό! :mad:

+1 καλα ποσο τρισαθλιο ειναι να μην lockαρει η καμερα οταν οδηγεις και να πρεπει να την γυρνας με το ποντικι...Ελεος πραγματικα.Τοσο δυσκολο ηταν να το σκεφτουν?:-(

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πάμε να καούμε

Statistics

Average FPS: 42.45

Duration: 37.36 sec

CPU Usage: 52%

System memory usage: 70%

Video memory usage: 76%

Graphics Settings

Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)

Texture Quality: High

Render Quality: High

View Distance: 45

Detail Distance: 100

Hardware

Microsoft® Windows Vista" Ultimate

Service Pack 1

Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series

Video Driver version: 7.14.10.630

Audio Adapter: Speakers (SB X-Fi Xtreme Audio)

Intel® Core2 Quad CPU Q9450 @ 2.66GHz

File ID: benchmark.cli

Τι κάρτα γραφικών? 4870X2 να υποθέσω? :P

Δημοσ.
Πιθανόν να μπουκώνει η ram. Αν το κλείσεις και το ξανανοίξεις, το framerate ξανα ανεβαίνει σε normal επίπεδα, σωστά?

Θα δω αν συμβαίνει, και θα το βάλω και στο partition των vista64 που θα παίξει με 4giga να δω αν θα διορθωθεί ή θα βελτιωθεί...

Προφανως ειναι αυτο, γιατι οταν το κλεινω θελουν καινα 30αρι δευτερολεπτα να συνελθουν τα windows.

Εχω παντως καταληξει στο συμπερασμα και απο αλλα site που παρακολουθω τα benchmarks οτι κανει διαφορα το λειτουργικο.

Δλδ εχω παρατηρησει οτι παρομοια συστηματα με το δικο μου αλλα με Βιστα αντι ΧΡ εχουν καλυτερα αποτελεσματα.

Με εχει βαλει σε σκεψεις να αλλαξω λειτουργικο γμτ γμτ ...

Δημοσ.

εγώ πάλι δεν το περνώ (που να σκάσω..) μέχρι να βγει το patch και να δούμε διαφορες..

ξενέρα τελείως...

δεν είχαμε τι άλλο να κάνουμε χριστουγεννιάτικα παρα να περιμένουμε την R* και την κάθε R*...επειδή έπρεπε ντε και καλά να πιάσουν τις γιορτές

Δημοσ.

Grand Theft Auto IV PC - New Nvidia Beta GPU Drivers Released

It seems that NVIDIA moments ago released a new Beta of their 180.84 GeForce drivers. This is tagged with Beta 3 opposed to the previous Beta 2. It also seems that a lot of stuff for GTA 4 users was fixed. If you play the game, definitely check out this batch.

Download:

Δημοσ.

Διαβάστε σκηνικό.. Λοιπόν είχα μια αποστολή να πάω σε μια συνέντευξη για δουλειά που έπρεπε να πάω να αγοράσω καλό κουστούμι. Κλέβω ένα καλό αυτοκίνητο σαν ferrari που μοιάζει.. και εκεί που οδηγώ με χτυπάει ένας ταρίφας και όπως είμαι πάνω απο την οθόνη και βρίζω γιατι ήθελα να πάω ατσαλάκωτος στην δουλειά. Ακούω τον ταρίφα να λέει "You stupid Malaka" απλά έμεινα χαζός..

Δημοσ.

Εγώ πάλι στη φάση που μέθυσα με το παρτάλι τον ξάδερφο δεν την πάλευα μία. Ένα λεπτό παραπάνω να παιρνε να ξαναγίνω νηφάλιος θα το παρατούσα. Ούτε σε κανονικά μεθύσια δε νιώθω τόσο χάλια.

Δημοσ.
Η καμερα γιατι τρεμοπαιζει συνεχεια ρε παιδια?

Κι εμένα μου τρεμόπαιζε η κάμερα έτσι.

Κατέβασα ένα fix που αλλάζει το LaunchGTAIV.exe και όλα οκ από τότε (για το τρεμούλιασμα πάντα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...