kostacurtas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Για οσους τους περιμεναν βγηκαν οι ATI Catalyst 8.12. Δυστυχως ομως στα release notes δεν αναφερει καμια βελτιωση για το Grand Theft Auto IV...
BJOB Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν βγει το Patch τί να σου κάνουν και οι drivers. Εγω με το σύστημα που έχω και ειδικά η κάρτα γραφικών πρέπει να περιμένω. Α ρε Rockstar...
KnightRider Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Eγω αγορασα καινουργιο pc και εχω τωρα Intel Core 2 Duo 2.13Ghz Καρτα γραφικων GeForce 8800GTS 512MB 4GB Ram Windows Xp service pack 3 Θα μου παιζει καλα το GTA4(στα 25 fps και πάνω) ?
dhmak Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Για Υπολογιστή τελικά πότε θα βγεί ;; ok παίδες, άκυρο, τώρα το είδα, βάζω μπρός το κατέβασμα. Τί ;; Καλά κουφάθηκα GTA, 8.3GB να δούμε τι θα έχει μέσα. MindMaker δέν ξέρω πόσο χώρο πιάνει στον δίσκο γιατί δέν το εγκατέστησα, ανάφερα το μέγεθος προς κατέβασμα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2008 από dhmak
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 @@ εγώ δεν κατάφερα ούτε install να το κάνω με το καλό που να τρέξει κιόλας θα πάω να το αγοράσω μπας και τα καταφέρω
gary.. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Εγω το εγκατέστησα και παίζει κανονικά. Φοβερο...! Ενα πραγμα μου τη σπαέι όμως. Που όταν είσαι in car πρέπει να κουνάς συνέχεια το ποντίκι για είναι η κάμερα πίσω από το αυτοκίνητο. Κάνω κάτι λάθος. Αλλάζει κάπως να είναι συνέχεια από πίσω η κάμερα??
MindMaker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Τί ;; Καλά κουφάθηκα GTA, 8.3GB να δούμε τι θα έχει μέσα. 13+GB είναι το original game
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 εγω θα το εχω αυριο. οποιος θελει για online εδω ειμαι.
Bomber-21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Εγω το εγκατέστησα και παίζει κανονικά. Φοβερο...!Ενα πραγμα μου τη σπαέι όμως. Που όταν είσαι in car πρέπει να κουνάς συνέχεια το ποντίκι για είναι η κάμερα πίσω από το αυτοκίνητο. Κάνω κάτι λάθος. Αλλάζει κάπως να είναι συνέχεια από πίσω η κάμερα?? όντως,αυτό είναι τραγικό και πολύ εκνευριστικό!
liopyr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 To πέρασα χθες το βράδυ να δω τι παίζει. Δεν έκατσα να "ξεκλειδώσω" γραφικά περισσότερα από τα επιτρεπόμενα. Το παιχνίδι είναι μεν βαρύ για το οπτικό αποτέλεσμα, αλλά σε καμμία περίπτωση unplayable. benchmarks. SLi disabled: (default settings στα γραφικά) Statistics Average FPS: 32.85 Duration: 37.08 sec CPU Usage: 87% System memory usage: 79% Video memory usage: 98% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: Highest View Distance: 37 Detail Distance: 100 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ SLi enabled: (Mε default settings στα γραφικά) Statistics Average FPS: 37.61 Duration: 37.30 sec CPU Usage: 80% System memory usage: 71% Video memory usage: 92% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: Highest View Distance: 43 Detail Distance: 100 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ SLi enabled (με τα μέγιστα settings που με άφησε να βάλω, δηλαδή να αυξήσω κάπως το "view distance") Statistics Average FPS: 36.85 Duration: 37.28 sec CPU Usage: 79% System memory usage: 71% Video memory usage: 93% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: High View Distance: 59 Detail Distance: 100
javaneze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ενα πραγμα μου τη σπαέι όμως. Που όταν είσαι in car πρέπει να κουνάς συνέχεια το ποντίκι για είναι η κάμερα πίσω από το αυτοκίνητο. Κάνω κάτι λάθος. Αλλάζει κάπως να είναι συνέχεια από πίσω η κάμερα?? Mα και στο San Andreas ετσι ηταν... Aπο το vice city εχει να βαλει απο πισω την καμερα η ροκσταρ. Βλακεια οντως αυτο. @liopyr μετα απο διαφορους drivers, αλχημειες και πειραματισμους στα settings, στο benchmark εχω δει και 45 fps. Το θεμα ειναι οτι μεσα στο παιχνιδι, και μετα απο κανα μισαωρο-μια ωρα παιχνιδιου, τουλαχιστον εγω, παρατηρω τραγικη πτωση framerate. Ευχομαι για σενα να μην ειναι ετσι αλλα φοβαμαι μας πιανει ολους μας. (ανεμενε κι εσυ την πρωτη νυχτα που θα βρεχει με ομιχλη και τα λεμε χαχα)
Vatos_locos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 πάμε να καούμε Statistics Average FPS: 42.45 Duration: 37.36 sec CPU Usage: 52% System memory usage: 70% Video memory usage: 76% Graphics Settings Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz) Texture Quality: High Render Quality: High View Distance: 45 Detail Distance: 100 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 1 Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series Video Driver version: 7.14.10.630 Audio Adapter: Speakers (SB X-Fi Xtreme Audio) Intel® Core2 Quad CPU Q9450 @ 2.66GHz File ID: benchmark.cli
liopyr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 @liopyr μετα απο διαφορους drivers, αλχημειες και πειραματισμους στα settings, στο benchmark εχω δει και 45 fps. Το θεμα ειναι οτι μεσα στο παιχνιδι, και μετα απο κανα μισαωρο-μια ωρα παιχνιδιου, τουλαχιστον εγω, παρατηρω τραγικη πτωση framerate. Ευχομαι για σενα να μην ειναι ετσι αλλα φοβαμαι μας πιανει ολους μας. (ανεμενε κι εσυ την πρωτη νυχτα που θα βρεχει με ομιχλη και τα λεμε χαχα) Πιθανόν να μπουκώνει η ram. Αν το κλείσεις και το ξανανοίξεις, το framerate ξανα ανεβαίνει σε normal επίπεδα, σωστά? Θα δω αν συμβαίνει, και θα το βάλω και στο partition των vista64 που θα παίξει με 4giga να δω αν θα διορθωθεί ή θα βελτιωθεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα