Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω εχω Intel core 2 quad 2.4 με O.C.2.88Ghz, Ram DDR2 2x1Gb, x1 HDD 500Gb, Καρτα Γραφικων 8800 GTS 512 Mb (και ακομα δεν εχω παιξει το παιχνιδι...Θα κολαει; );)

-----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 01 : 12 : 35-----

Αν γινεται ετσι οπως τα λες ωστε η Video Ram να χρισιμοποιει την Ram Tοτε Θα βαλω και Εγω 2Gb Ακομα Και θα εχω 4Gb :-);)

Χρειάζεσαι 64Bit λειτουργικό για να εκμεταλλευτείς 4giga ram. (πληροφορία προ-new γνωστού thread)

Δημοσ.
Χρειάζεσαι 64Bit λειτουργικό για να εκμεταλλευτείς 4giga ram. (πληροφορία προ-new γνωστού thread)

Ειχα παλια Windows Xp x64. Δεν ξερω αμα παιζει το GTA IV Στα Xp x64 Αλλα εκει ειχα μεγαλο προβλημα με τα WINDOWS. Και τωρα εχω vista x32! :)

Δημοσ.

Παίζει να είμαι ο μόνος που έγραψε στα... παλιά του τα παπούτσια τις επιδόσεις και έχω ευχαριστηθεί το παιχνιδάκι! Το προηγούμενο GTA το είχα παίξει σε ένα laptop που δεν είχε δυνατότητες, οπότε έχω συνηθίσει να χαίρομαι το gameplay υπό όποιες συνθήκες, ιδίως όταν τα γραφικά αξίζουν. Σίγουρα το παιχνίδι έχει παράλογες απαιτήσεις, αλλά όσοι θέλετε να το παίξετε απλώς ρίξτε λίγο τα settings και ευχαριστηθείται... Αλλιώς αφήστε το και αν (λέμε αν) το patch φτιάξει τίποτα, βλέπουμε ;)

Δημοσ.

Στην κανονική του συχνότητα είναι ο επεξεργαστής.Και αν πει κάποιος πως ο Μ.Ο των frames είναι κάτω από 24 θα απαντήσω πως μου φαίνεται σαν το Crysis,τα όποια κολλήματα δεν είναι ενοχλητικά.Είναι σαν να κινείται ελάχιστα πιο αργά.

Δημοσ.

πάω να το δοκιμάσω και εγώ σήμερα να δω αν θα παίξει σε εμένα

Core 2 Quad 9450 @ 3.8Ghz

4Gb Ram

HD4850 1Gb @ 970/1100

1680x1050

με τρομάξατε με όλα αυτά που λέτε έτσι και δεν παίξει πετάω το pc μου μετά

Δημοσ.

4Gb Ram

HD4850 1Gb @ 970/1100

1680x1050

πες μου πότε να σε περιμένω κάτω απο το μπαλκόνι σου:lol:

Δημοσ.

4Gb Ram

HD4850 1Gb @ 970/1100

1680x1050

Κάτι άσχετο...

Ο επεξεργαστής είναι με αερόψυξη ??? :confused:

Δημοσ.

[offtopic]

Κάτι άσχετο...

Ο επεξεργαστής είναι με αερόψυξη ??? :confused:

Από την υπογραφή:

3840 mhz - Vatos_locos (OutOfSpecs.Gr) - (Core 2 Q9450 (2.67G... @ 3840mhz on h2o)

[/offtopic]

Δημοσ.

εγω το αγορασα απο megamarket το game κσι το εβαλα στο μου

amd 64 3200x2

mobo k8n

xp sp3

ram 2gb

ati HD2900pro

και εχο τα γραφικα στο medium και 1280χ960 και παει

μια χαρα

Δημοσ.

Λοιπόν σε ξένο site διάβασα οτι πέρα από τουσς τελευταίους drivers πρεέπει να έχεις εγκατεστημένο το .Net Framework 3.5.

Έβαλα τους 180.84 και το .Net Framework 3.5 και πάλι εξακολουθεί να υπάρχει memory leak και μάλιστα δημιουργείται σε λιγότερο χρόνο από πριν :mad:.Εντομεταξύ νομίζω πως είμαι ο μοναδικός με memory leak ή κάνω λάθος ???? :rolleyes::rolleyes:

Επίσης αν ανεβάσω τον επεξεργαστή μου απο τα 2.6 στα 2.75 θα δω διαφορά ????

Δημοσ.

Αν βάλω κανά cheat για health κτλ θα δημιουργήσει "επιπλοκές" στη συνέχεια του παιχνιδιού;

Γιατί με το που ενεργοποιώ κάποιο,μου λέει ότι μπλοκάρει άλλες αποστολές...

Δημοσ.
Αν βάλω κανά cheat για health κτλ θα δημιουργήσει "επιπλοκές" στη συνέχεια του παιχνιδιού;

Γιατί με το που ενεργοποιώ κάποιο,μου λέει ότι μπλοκάρει άλλες αποστολές...

Από όλα τα cheats απενεργοποιούνται 2 αποστολές ή 3 όχι παρπάνω.Μικρή η ζημιά

Δημοσ.

Blame CPU.

Με την ίδια κάρτα (μια 8800GT - δεν ξέρω αν η alpha version είναι o/ced) αλλά κι έναν C2D, πάει μια χαρά σε 1280x1024 με τις default ρυθμίσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...