Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gtaivprobia0.jpg

gtaivprob2fw7.jpg

Αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα?:mad:

Δεν εχει να κανει με τις δυνατοτητες του υπολογιστη μου, αφου οσο και να χαμηλωσω τις απαιτησεις και την αναλυση δεν αλλαζει κατι.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εχετε βαλει το commandline.txt με no restrictions

τα παει ολα τερμα και μετα δε σωζεται οταν αλλαξεις κατι απο τις ρυθμισεις

οποτε με το που ξανατρεχει πανε παλι ολα στο τερμα και τα γραφικα χαλανε

Πρεπει να βρειτε ποιες ρυθμισεις παιζουν σωστα και να βαλετε αυτες στο commandline

Εγω με ATI Radeon HD 3850 256ΜΒ εβαλα αυτα στο commandline.txt και παιζει μια χαρα

-texturequality=1 -renderquality=2 -detailquality=99 -viewdistance=18 -width=1152 -height=864 -shadowdensity=16 -norestrictions -norestriction -nomemrestrict -percentvidmem=99 -availablevidmem=1.3

Δημοσ.

hahahaha εγω σπαστηκα και το παρατησα... btw, οσοι δεν εχετε βαλει τους καινουριους drivers nvidia να το κανετε...θα δειτε διαφορα στα γραφικα (οσοι εχετε χαλασμενα δηλαδη)

Δημοσ.

Μου αρέσει που κατηγορούσες την έκδοση για xbox που εμφάνιζε ξαφνικά δέντρα alter... και πάλι ορίστε αν θες να το παίξεις

Δημοσ.

Παιδια θελω την βοηθεια σας σε μερικα θεματα του παιχνιδιου. Η πρωτη μου ερωτηση ειναι αν πρεπει να εχω συνδρομη για να παιξω online(ειναι με πληρωμη η πρεπει απλως να κανω ενα λογαριασμο στο xbox??), και η δευτερη γιατι καθε φορα που ανοιγω το παιχνιδι ολα τα video settings πανε στο default(καμια ιδεα να το λυσω??).

Ευχαριστω για καθε απαντηση:o

Δημοσ.

Εγω ειμαι στην πήγη αλλα δεν μπορω να πιο νερο..!!!Παταω start..και περιμενω να φορτωσει..(μου δειχνει τους καρτουν χαρακτηρες)και μετα χταπ!! Με πεταει desktop.!!!και αυτο ηταν....:X:cry::cry:

Δημοσ.

Μαλλον εσυ περιμενεις το patch για να παιξεις!!!! (Oπως και ολοι μας. Ας ελπισουμε οτι θα βγει γρηγορα, γιατι σε λιγο θα κλαιμε τα λεφτα που δωσαμε)

Δημοσ.

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΤΟ WINDOWS LIVE ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ(ΑΘΗΝΑ)ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΤΑΙ.......

Help please...:cry::cry:

Δημοσ.
Kαι εμενα αυτο λεει!! Δεν υποστηριζεται η ελλαδα απο την windows live??

Supported countries:

* Australia: International English

* Austria: German

* Belgium: Dutch, French

* Canada: English, French

* Denmark: Danish

* Finland: Finnish, Swedish

* France: French

* Germany: German

* Hong Kong: Traditional Chinese, English

* India: English

* Ireland: International English

* Italy: Italian

* Japan: Japanese

* Korea: Korean

* Mexico: Spanish

* Netherlands: Dutch

* New Zealand: International English

* Norway: Norwegian

* Portugal: Portuguese

* Singapore: International English

* Spain: Spanish

* Sweden: Swedish

* Switzerland: German, French, Italian

* Taiwan: Traditional Chinese

* United Kingdom: International English

* United States: English

Αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί και πριν από κάτι σελίδες.

Δημοσ.
To πήρα και γω τελικά,το εγκατέστησα κανονικά,και έχοντας διαβάσει όλα αυτά και έχοντας όχι και σούπερ σύστημα,το έβαλα σε 1024χ768.

Έχω κάνει κανα δυο αποστολές,δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.Θα δοκιμάσω να το βάλω σε μεγαλύτερη ανάλυση να δω.

Το έβαλα 1280χ1024,κανένα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...