Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά, κανείς με ατι 4670 και να έχει παντού μαύρα textures???? δοκιμασμένο με 8,11/8,12 οδηγους και συνδυασμούς στις επιλογές γραφικών.καμία γνωστή λύση?

Δημοσ.

πολυ ομορφο παιχνιδι αλλα πολυ βαρυ, δικαια βεβαια με τετοια λεπτομερεια που εχει, αυτο το παιχνιδι ειναι ενας λογος για να κανεις αναβαθμηση. πραγματικα ομως το σκευτομαι για την αγορα μιας κονσολας παρα μια αναβαθμηση...

Δημοσ.
ρε παιδιά, κανείς με ατι 4670 και να έχει παντού μαύρα textures???? δοκιμασμένο με 8,11/8,12 οδηγους και συνδυασμούς στις επιλογές γραφικών.καμία γνωστή λύση?

απο τo control των catalyst δες αν εχει το Mipmap στο quality (τερμα δεξια)

αν οχι τοτε να το βαλεις..

Δημοσ.
απο τo control των catalyst δες αν εχει το Mipmap στο quality (τερμα δεξια)

αν οχι τοτε να το βαλεις..

Eυχαριστώ φίλος δούλεψε.

Αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα που διάβασα σε προηγούμενα ποστ.

το παιχνίδι μετά απο 15-20 λεπτά παιχνιδιού αρχίζει και σέρνεται πραγματικά. μιλάμε για 2-3 καρέ το πολύ. όταν το ξεκινάω μια χαρά Playble είναι. όλα αυτά με τις ρυθμίσεις γραφικών χαμηλά , όχι σε τέρας μηχάνημα αλλά απλά βλέπετε :

AMD 4400x2, 3gb rab(2x1gb 2x512, DDR 400) και μια ταπεινή 4670 με 512 mbyte μνήμης.

καμιά ιδέα; η να περιμένω κάνα patch ?:cry:

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά, πως μπορώ να αλλάξω τα κουμπιά; Βασικά δεν ξέρω ποιά είναι, σε μένα στα controls μου βγάζει το χειριστήριο του Xbox... Δεν μπορώ να παίξω με τα W,A,S,D είμαι αριστερόχειρας... Πως μπορώ να τα αλλάξω στα βελάκια;

Ψάξε λίγο καλύτερα....

Είναι η 4η επιλογή ατα controls option αν δεν κάνω λάθος.Τερμα κάτω έχει όντως το χειριστήριο του xbox.Κοίτα πιο πάνω

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν η Rockstar έχει ανακοινώσει τίποτα για το patch???

Έχουν αναφέρει τίποτα ή τζάμπα περιμένουμε για patch???

Δημοσ.
Ψάξε λίγο καλύτερα....

Είναι η 4η επιλογή ατα controls option αν δεν κάνω λάθος.Τερμα κάτω έχει όντως το χειριστήριο του xbox.Κοίτα πιο πάνω

Το έχουν αναφέρει επίσημα.

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά, πως μπορώ να αλλάξω τα κουμπιά; Βασικά δεν ξέρω ποιά είναι, σε μένα στα controls μου βγάζει το χειριστήριο του Xbox... Δεν μπορώ να παίξω με τα W,A,S,D είμαι αριστερόχειρας... Πως μπορώ να τα αλλάξω στα βελάκια;

Στα Controls υπάρχει το "key mapping" αν θυμάμαι καλά (mapping λέει σίγουρα), πήγαινε εκεί.

• Moderators
Δημοσ.
Ψάξε λίγο καλύτερα....

Η ανακοίνωση σχετικά με το patch έχει δημοσιευτεί σε forum. Όπως εδώ:

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=380088

(όπου λέει ότι το 1o patch είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται πιστοποίηση του από τη Microsoft λόγω της όλης Games For Windows Live εμπλοκής).

Δημοσ.

(όπου λέει ότι το 1o patch είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται πιστοποίηση του από τη Microsoft λόγω της όλης Games For Windows Live εμπλοκής).

Και όπως λέει και ένας άλλος παρατηρητής...

πολύ θα ήθελα να δω ΟΛΟ το συμβόλαιο με τη Microsoft και τους λοιπούς εμπλεκόμενους (βλέπε 6 μήνες καθυστέρηση για τα pc βάση συμβολαίου) μήπως και καταλάβουμε καλύτερα τι παίχτηκε και τα ταπεινά pc Μας δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα!

κοίτα να δεις που η ιδέα του "σαμποτάζ" δεν είναι και τόσο παράλογη!

Σαν πολλά πάρε δώσε με αυτή την… xbox360 εεεπ ! τη Microsoft εννοούσα

αλλα τα μπερδεψα λογο εορτων :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το παιχνίδι στο PC δεν είναι σαν τις κονσόλες. Δε χρειάζεται να είναι όλα full για να έχεις το αποτέλεσμα της κονσόλας! Βάλανε περισσότερα πράγματα, με αποτέλεσμα τα full settings να είναι πολύ καλύτερα από της κονσόλας (αλλά και πολύ βαριά για τα περισσότερα σημερινά μηχανήματα) και γι αυτό δεν τραβάει καθόλου! Αφού το λέει και στο readme που έχει αναφερθεί εδώ στο topic...

Επειδή αυτή τη στιγμή γράφομαι για το online στο social club, θα ήθελα μια βοήθεια: πρέπει να δηλώσω άλλη χωρα από την Ελλάδα; Το λέω γιατί κάτι είχε αναφερθεί περί προβλημάτων στο windows live... Τι πρέπει να προσέξω για να το παίξω online;

• Moderators
Δημοσ.
Η ανακοίνωση σχετικά με το patch έχει δημοσιευτεί σε forum. Όπως εδώ:

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=380088

Το είχα αναφέρει κι εδώ. ;)

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2444974&postcount=852

Δημοσ.

απαντηση προς activex..

το παιχνιδι τρεχει τελεια..

κ οταν λεω τελεια εννοω οσο δν παει..

δν εχω μετρησει frames..

αλλα ετρεχε οπως κ με medium -high..

δηλαδη στα 45 frames..

απο τοτε που εβαλα τους catalyst 8.12 beta

κανα 2 φορες σταματαει ξαφνικα κ ξαναανταποκρινεται μετα απο 2 δευτερολεπτα

κ μου γραφει στα windows οτι σταματησαν να ανταποκρινονται οι catalyst κ ξαναεπανηλθαν μονοι τους..

πιθανοτατα Bug λογω beta

θα περιμενω τους κανονικους να συγκρινω..

Δημοσ.
απαντηση προς activex..

το παιχνιδι τρεχει τελεια..

κ οταν λεω τελεια εννοω οσο δν παει..

δν εχω μετρησει frames..

αλλα ετρεχε οπως κ με medium -high..

δηλαδη στα 45 frames..

απο τοτε που εβαλα τους catalyst 8.12 beta

κανα 2 φορες σταματαει ξαφνικα κ ξαναανταποκρινεται μετα απο 2 δευτερολεπτα

κ μου γραφει στα windows οτι σταματησαν να ανταποκρινονται οι catalyst κ ξαναεπανηλθαν μονοι τους..

πιθανοτατα Bug λογω beta

θα περιμενω τους κανονικους να συγκρινω..

ακριβώς το ίδιο και σε μένα με ΑΤΙ 4850. Ξέρουμε πότε βγαίνουν επίσημα οι 8.12;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...