javaneze Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Τα γραφικα ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει σε τετοιου τυπου παιχνιδι ... Που να το συγκρινεις με το crysis? Εδω εχει 200 διαφορετικους χαρακτηρες για να μην πουμε που και τα οχηματα εχουν πολυ λεπτομερια σε σχεση με τα προηγουμενα gta. Ουτε mods δεν θα χρειαστουμε (που λεει ο λογος). Για το gameplay δεν εχω δει κανενα παραπονο απο κανεναν, που προσωπικα αυτο ειναι που με απογοητευσε περισσοτερο. Πολυ πιο δυσκολο απο τα προηγουμενα gta, σκοτωνεσαι πολυ πιο ευκολα, τα αυτοκινητα πανε βαρκα γυαλο λες και εχουν ολα αναρτησεις απο νταλικες καθως και οτι ολα σπινιαρουν στο ξεκινημα και δυσκολευεσαι να τα κρατησεις ισια. Επισης δεν στριβουν και δεν φρεναρουν με τιποτα .... Γενικα μεσα στο παιχνιδι δεν μπορεις να τρεχεις με τα οχηματα και πρεπει να τηρεις ταχυτητες πολης .... Ε.. ενταξει too much αληθοφανεια ρε παιδια ... Κανενα τετοιο modαρισμενο handling να δουμε ποτε θα βγει ... Εχει κανεις links απο sites που να ασχολουνται με modding του gta4; Kαι τελος, υπαρχει τροπος να παιξει κανεις το gta4 σε PS3 με ποντικι και πληκτρολογιο;
giorgos147 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Τα γραφικα ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει σε τετοιου τυπου παιχνιδι ... Που να το συγκρινεις με το crysis? Εδω εχει 200 διαφορετικους χαρακτηρες για να μην πουμε που και τα οχηματα εχουν πολυ λεπτομερια σε σχεση με τα προηγουμενα gta. Ουτε mods δεν θα χρειαστουμε (που λεει ο λογος). Για το gameplay δεν εχω δει κανενα παραπονο απο κανεναν, που προσωπικα αυτο ειναι που με απογοητευσε περισσοτερο. Πολυ πιο δυσκολο απο τα προηγουμενα gta, σκοτωνεσαι πολυ πιο ευκολα, τα αυτοκινητα πανε βαρκα γυαλο λες και εχουν ολα αναρτησεις απο νταλικες καθως και οτι ολα σπινιαρουν στο ξεκινημα και δυσκολευεσαι να τα κρατησεις ισια. Επισης δεν στριβουν και δεν φρεναρουν με τιποτα .... Γενικα μεσα στο παιχνιδι δεν μπορεις να τρεχεις με τα οχηματα και πρεπει να τηρεις ταχυτητες πολης .... Ε.. ενταξει too much αληθοφανεια ρε παιδια ... Κανενα τετοιο modαρισμενο handling να δουμε ποτε θα βγει ... Εχει κανεις links απο sites που να ασχολουνται με modding του gta4; Kαι τελος, υπαρχει τροπος να παιξει κανεις το gta4 σε PS3 με ποντικι και πληκτρολογιο; Μάλλον θα είσαι ακόμα στην αρχή του παιχνιδιού...με τα αυτοκίνητα "σαραβαλάκια".Αν συνεχίσεις το παιχνίδι θα έρθουν και τα καλά
Iron_Druid Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 xvagos είναι άθλια εταιρεία και αρνητική τελείως στο pc gaming που κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να τραβήξουν gamer από τα pc στις κονσόλες. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους σπαμάρουμε με email διαμαρτυρίας η να τους γυρίσουμε την πλάτη. Δεν μπορεί να τρέχει στα συστήματα μας το crysis μια χαρά και η μπαχατέλα τους να μην πιάνει ούτε τα 20 fps... Συμφωνω απολυτα.
^NaST^ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά το βάζω στα φούλ γραφικά και τα δείχνει χάλια.. Λες και είναι κανένα παιχνίδι του 1995. Έχω την ΑΤΙ 4850. Τι μπορεί να φταίει; Με ανάλυση 1280χ1024 και φαίνονται τετράγωνα!
blackjohn1988 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 σε Hign texture το παιχνιδι εχει πολυ ωραια γραφικα... τετραγωνα εεγω δν εχω δει κ γενικα ολα μια χαρα να σας πω την μαυρη αληθεια μου φανηκε λιγο βαρετο.. παντως στο θεμα οδηγηση η αισθηση ειναι οπως πρεπει κ εγω προσωπικα οδηγαω κομματια μεσ'την πολη..
^NaST^ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 σε Hign texture το παιχνιδι εχει πολυ ωραια γραφικα...τετραγωνα εεγω δν εχω δει κ γενικα ολα μια χαρα να σας πω την μαυρη αληθεια μου φανηκε λιγο βαρετο.. παντως στο θεμα οδηγηση η αισθηση ειναι οπως πρεπει κ εγω προσωπικα οδηγαω κομματια μεσ'την πολη.. Έχεις το γνήσιο ή αντιγραμμένο;
Finn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 σε Hign texture το παιχνιδι εχει πολυ ωραια γραφικα...τετραγωνα εεγω δν εχω δει κ γενικα ολα μια χαρα να σας πω την μαυρη αληθεια μου φανηκε λιγο βαρετο.. παντως στο θεμα οδηγηση η αισθηση ειναι οπως πρεπει κ εγω προσωπικα οδηγαω κομματια μεσ'την πολη.. Εμένα γιατί πάει μεχρι medium το texture?
blackjohn1988 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 πρεπει να βαλεις την εντολη norestriction
activex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 blackjohn1988 αν η καρτα σου ειναι 512 (που λογικα ειναι) δεν υπαρχει περιπτωση να παιζεις με καλη ταχυτιτα (αλλο αν σε ικανοποιει εσενα) και αυτο για πολλους ειναι ενα ζητιμα...
javaneze Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 giorgos147 ειδα και κατι αλλα που πανε ας πουμε πιο καλα αλλα την αμεσοτητα που ειχε στο san andreas δεν την εχει. Ειδικα στα φρεναρισματα αλλα και στις αναστροφες χωρις χειροφρενο. Ασχετο, 8 στις 10 φορες που φορτωνω το παιχνιδι δεν εμφανιζεται καθολου ο αριθμος σφαιρων πανω δεξια απο πανω απο το οπλο. Απλα υπαρχει ενα κενο αναμεσα στα χρηματα που εχω και στο οπλο που κραταω χωρις να φαινεται καθολου ουτε ο αριθμος σφαιρων στην γεμιστηρα ουτε και ο συνολικος. Το παθαίνει κανενας αλλος αυτο ή ειναι my own personal bug; Tελος να πω αυτο με τα "διαφανα" γραφικα που επανερχονται μολις κατσεις στασιμος, μολις μου το πρωτοεμφανησε με τους 180.84 beta. Ομολογω παντως οτι ειδα διαφορα με αυτους τους drivers (τουλαχιστον για το πρωτο μισαωρο παιχνιδιου)
ksaplostra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 εγώ πάντως αν δε βγει patch δε πρόκειται να το εγκαταστήσω. παρεπιπτόντως για όσους περιμένουν να το βγάλει κάνα σοβαρό group, κυκλοφόρησε razor εδώ και κάποιες ώρες.
Sed22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 εγώ πάντως αν δε βγει patch δε πρόκειται να το εγκαταστήσω.παρεπιπτόντως για όσους περιμένουν να το βγάλει κάνα σοβαρό group, κυκλοφόρησε razor εδώ και κάποιες ώρες. Το οποιο δεν παιζει..
Arxidamos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά, πως μπορώ να αλλάξω τα κουμπιά; Βασικά δεν ξέρω ποιά είναι, σε μένα στα controls μου βγάζει το χειριστήριο του Xbox... Δεν μπορώ να παίξω με τα W,A,S,D είμαι αριστερόχειρας... Πως μπορώ να τα αλλάξω στα βελάκια;
Giorgos860 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 και εγω αριστεροχειρας ειμαι..αλλα πεζω κανονικα οπως ολος ο κοσμος( ) btw δε ξερω φιλε μου γτ δεν το εχω παιξει ακομα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα