{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μα καλά με 280GTX και 4870 τέτοια χαλια...αμφιβάλλω εάν το patch θα σώσει την κατάσταση..oh well it was fun on PS3. Rockstar just failed! http://www.destructoid.com/blogs/EternalDeathSlayer/rockstar-really-sucks-right-now-gta-4-is-not-working--84432.phtml
shadowmann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 και αν όπως λες το patch δεν σώσει την κατάσταση.. ούτε καν στον κόπο θα μπω να το πάρο από τον θείο... και ούτε λεφτά για κονσόλα δεν σκάω.. να πάνε να "μπιπ"
shadowmann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 επαναλαμβάνομαι... αλλα για άλλη μια φορα απαράδεκτη...
Bigi444444 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Καλά κάνουν, εγώ τους παραδέχομαι.Αφού είναι τόσο τραγικοί και τόσος κόσμος εξακολουθεί να ασχολείται μαζί τους, αγίως πράττουν... Δεν ζητάτε να σας δώσουν τα λεφτά σας πίσω αντί να παιδεύεστε;Καιρό έχουμε να δούμε τέτοιες τραγικότητες μου φαίνεται, αν είχαμε ξαναδεί ποτέ κιόλας.
shadowmann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 άποψη μου κανονικά έπρεπε να προσέχουν περισσότερο τα pc games..διότι από αυτά αναπτύχθηκαν.. εγώ το ειπα και πιο πάνω...ούτε από τον θείο δεν αξίζει να το πάρει κανεις το game..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Crysis κατάντησε χωρίς να έχει βέβαια την ίδια ποιότητα γραφικών...
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δεν θα βιαστώ να κατακρίνω την Rockstar. Όντως, προφανώς έβγαλαν ένα -εξαιρετικά αναμενόμενο- παιχνίδι στην αγορά χωρίς εκτεταμένο έλεγχο, με ένα σωρό δευτερεύοντα προγραμματάκια και διαδικασίες για να τρέξει και με σχετικά υπερβολικές απαιτήσεις σε resources. Αλλά οι προηγούμενοι τίτλοι που μας έδωσε η R* στο GTA ήταν όλοι καταπληκτικοί και έχω κάθε λόγο να ελπίζω ότι τελικά θα παρακαμφθούν τα εμπόδια και τα προβλήματα του νέου τίτλου. Οπότε θα περιμένω λίγο -να πέσει και η τιμή- θα διαβάσω και κανένα review πριν αποφασίσω να το αγοράσω -όταν με το καλό βγουν και τα πρώτα patch- και μετά τα ξαναλέμε
activex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά για να λέμε και τα καλά Πάντως, το παιχνίδι είναι απλά απίστευτο! το μέγα κακό βέβαια είναι ότι σε αυτό το απίστευτο... συμπεριλαμβάνονται και οι απαιτήσεις! εκτός από αυτό όμως και από την υπερβολική "θωράκιση" (γράψου εδω γράψου εκεί..) κάτι όμοιο του δεν υπάρχει τεχνολογικά και με τόσο προσοχή στη λεπτομέρεια. κακά τα ψέματα αυτή η πόλη σε κρατά καθηλωμένο είτε σε single είτε σε Multi και προσωπικά δεν θα μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο που να περιγραφεί τον ορισμό του gameplay / διασκέδασης σε ένα new style action adventure. Εχει πέσει πολύ δουλεία και πραγματικά είναι κρίμα να θάφτει από μια βιαστική μεταφορά η ότι άλλο έγινε στην Pc έκδοση… Είναι σαν να λέμε «όσο με πληγώνει τόσο με πωρώνει!»
Rubin074 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μάπα το καρπούζι Το optimization είναι ανύπαρκτο, το παιχνίδι θέλει τη μάνα του και τον πατέρα του για να τρέξει στο full, χώρια τα προβλήματα που έχει με το activation. Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ, γιατί ο Xbox360άκιας και ο PS3άκιας να το παίζουν έτσι "μπαμ και κάτω" σε zuper ποιότητα και χωρίς activation διαδικασίες και ο κακόμοιρος ο PC gamer να πρέπει να περάσει δοκιμασίες επί δοκιμασιών (και να έχει και σύστημα 1.500 ευρώ); Ε; Υ.Γ. Το παιχνίδι σαν παιχνίδι τα σπάει όμως! Xmas έρχονται, θα ξηγηθώ ένα Xbox360 και θα του αλλάξω τα πετρέλαια!
Hom3sick Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά με Core 2 Duo E6600, 2GB RAM 800Mhz, 8800 GTS 640 MB kai Windows XP service Pack 3 θα το παίξω...;
gRim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μάπα το καρπούζι Το optimization είναι ανύπαρκτο, το παιχνίδι θέλει τη μάνα του και τον πατέρα του για να τρέξει στο full, χώρια τα προβλήματα που έχει με το activation. Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ, γιατί ο Xbox360άκιας και ο PS3άκιας να το παίζουν έτσι "μπαμ και κάτω" σε zuper ποιότητα και χωρίς activation διαδικασίες και ο κακόμοιρος ο PC gamer να πρέπει να περάσει δοκιμασίες επί δοκιμασιών (και να έχει και σύστημα 1.500 ευρώ); Ε; Υ.Γ. Το παιχνίδι σαν παιχνίδι τα σπάει όμως! Xmas έρχονται, θα ξηγηθώ ένα Xbox360 και θα του αλλάξω τα πετρέλαια! Στις κονσόλες έχει χαμηλή ανάλυση και τρέχει γύρω στα 30 fps..όχι κάτι το σούπερ δλδ αλλά σίγουρα τις φτάνει στα όρια τους και τις εκμεταλλεύεται πλήρως σε αντίθεση με τα pc.
xvagos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω ρε παιδιά κρίμα τόσα λεφτά που έδωσα το καλοκαίρι να αγοράσω το PC. Μου την μπαίνουν άσχημα η PS3άκηδες και δεν μπορώ να τους πω και τίποτα. Με το σύστημα της υπογραφής μου μπορεί να σηκώνει μέσο όρο πάνω κάτω 35fps, αλλά τελικά δεν είναι καθόλου αρκετά για PC. Αυτά τα πιάνει και το XBOX360 τον 200€ με -κατά την ταπεινή μου γνώμη- καλύτερη απεικόνιση. Και το "παράξενο" είναι πως ότι και ρύθμιση/ανάλυση να κάνω δεν πρόκειται να μου δώσει πάνω από 40fps μέσα στην πόλη τουλάχιστον. Εκτός και αν κάθομαι και αγναντεύω την θάλασσα...
chek2fire Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 xvagos είναι άθλια εταιρεία και αρνητική τελείως στο pc gaming που κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να τραβήξουν gamer από τα pc στις κονσόλες. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους σπαμάρουμε με email διαμαρτυρίας η να τους γυρίσουμε την πλάτη. Δεν μπορεί να τρέχει στα συστήματα μας το crysis μια χαρά και η μπαχατέλα τους να μην πιάνει ούτε τα 20 fps...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα